- Konu Sahibi Ponciginannesi
HahaÖvulecek kadinim veselam. Şukurlrr olsun beni yaratan Rabbime
Aferin ablama=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HahaÖvulecek kadinim veselam. Şukurlrr olsun beni yaratan Rabbime
Valla aslında şuan sizin yaptığınız daha makbul hem de moda. insanlar akın akın minimal yaşama geçiyor, dolaplarından yığınla kıyafeti ayırıp atıyorlar minimal olucaz diye :)Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
5300 tl alıyorum:)aylık 1500 tl mi ayırıyorsunuz naptınız siz ya bir ailenin 1 aylık geçim parası o kadar ne alıyorsunuz
çok pardon ben ne kadar alıyorsunuz anlamışım..keşke kendimi durdurabilsem gereksiz gerçekten çok kıyafet ama ben resmen bağımlısı olmuşum yazlık olsun spor olsun ayakkabı mesela 3 çift yeter herbirinden ama ben fazla abartıyorum tüketim çılgınlığı yani..aylık 1500 tl mi ayırıyorsunuz naptınız siz ya bir ailenin 1 aylık geçim parası o kadar ne alıyorsunuz
Etekler hariç hepsi var bende 8 10 kıyafetim vardırBu çok kullanılan farklı kombinlebilen parçalara örnek
Eki Görüntüle 2149259
Ben de çalışıyorum İki kızım var. Küçüğü kreşte yani maaşımın 1000 tl si oraya gidiyor . Büyük kızım 13 yaşında elimden geldiği kadar onun isteklerini almaya çalışıyorum. Her alışverişe çıktığımda kendime bişeyler alıcam diyorum ama kızım birşey isteyince onun istekleri öne geçiyor. Ne yapalım çocuklarımız giyinsin onların gönlü hoş olsun. Ben de yazı iki pantolon bir etek ve bir elbiseyle geçiriyorum. Bir kaç da tşört aldım mı tamamdır.
5300 tl alıyorum:)
Çocuklar küçükken bu söylediğiniz uygulanabiliyor ancak ergenlik çağında maalesef istekleri artıyor.Çocuğun yediği helal giydiği haram dermiş rahmetli dedem bence doğru, ihtiyacı kadar alsa yeter.
bende çalışıyorum ve hergün kıyafet değiştiriyorum temiz ve yakışanı giymeyi severim. alım konusunda çok aldığımı söyler annemler ama ben eşime gıcıklığına alıyorum, çünkü eşim benden çok alıyor. aylık bütçe verememçünkü değişkenlik gösteriyor.. mesela bu ay 265 tl lik kıyafet almışım şimdi hesapladım. ama şu bir gerçek almanın sonu yok evde döküntü çok oluyor kararsızlık çok oluyor..Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
:))) Sizi görünce aklıma avokado geliyor.gene linç ediliriz allah korusun kızlar.biz hep lcw den giyiniriz diyeceğim de haftasonu baktım vallahi nerdeyse yargıcının fabrikanın network un outlet fiyatlarıyla aynıydı.Neresi ucuz anlamadım
1500 liraya her ay ne alıyorsunuz ki diyecektim ama eski halim aklıma geldi. Hunharca alışveriş yapıyordum. Pişmanım şimdi.5300 tl alıyorum:)
Teşekkür ederim.Kötü kokan kumaşlar sentetik yani polyester olanlardır, hava aldırmaz vücuda ve koku yapar. Doğal kumaşlar kullanmalısınız pamuk,ipek,keten,viskon, kaşmir,yün gibi.
Yaz ayları için hepsi uygun, çok sıcaklarda keten tercih edebilirsiniz.
Amim cnm amin. Canı gönülden diliyorum sana bana tanıdığım tüm bu yoldaki arkadaşlarıma ve tanımadığım fakat bu yolda çırpınan herkese sağlıklı, hayırlı, uğurlu, dinli, imanlı, vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Allahım sana da bana da ve isteyen herkese bir evlat nasip etsin inşallah. Bir topiğimiz var hamile kalmaya çalışan arkadaşlar var çok samimi, gelmek ister misin?
Tatlim benim. Opuyorum.Haha
Aferin ablama=)
evet ayırıyorum fazla bunun da farkındayım5300 tl maaştan 1500 tl giyime ayırıyorsunuz değil mi? (eleştiri olarak değil yanlış anlamayın cevaba göre bir şey daha yazıcam)
Benim günlük kıyafetim kot, tshirt veya gömlek, spor ayakkabı.
Bir yere gidersek diye bir kaç elbisem var o kadar. Hiç de rahatsız olmadım. TArzım spor olduğu için genelde kıyafet bulamam zaten çünkü her şey şıkır şıkır