En sevdigim konulardan, hemen başlıyorum. Çeşit çeşit giyiniyorum, düsük butceli devasa bi dolap oluşturabilmenin de haklı gururunu yaşıyorum ne yalan söyleyeyim, hatta bununla ilgili dedikodulu bi konum var, giyinip süslenip işe gitmek de başa dert olabiliyo bazen
Neyse ne diyodum, konuyu dagıtmadan hemen tüyolara geceyim.
Öncelikle indirim günleri en büyük dostumuz, onları asla gozden kacrımıyoruz.
Bu konuda en bereketli sezon Aralık sonundan Mayısa kadar olan zamandır.
-Yılbaşı
-sevgililer günü
-kadınlar günü
-anneler günü dedigimiz kutsal indirim dörtlüsü bu arada bulunur
Bu sene kactı diye düsünmeyin dolap olusturmak zaman isidir, seneye yakalarsınız.
Hem önümüz bayram, onun da bi güzelligi olacak elbet.
Sonra instagram butiklerini sevin, onları koruyun.
Oralardan alısveris yaptıgınız guvenilir kaliteli uç beş butiginiz olsun. Benim 1 ayakkabıcı, 1 cantacı, 1 takıcı, 2 tane de giyim butigim var mesela. Piyasadaki markaların şık ürünlerini %50-70 arası bi indirimle daha ucuza buluyorum, çeşit çeşit alıyorum.
Spordan şıka geçiş yapabileceginiz parçalar alın sonra. Altına sandalet üstüne kot ceket giydiginizde spor, altına topuklu ya da kısa bot üstüne deri ceket attıgımda sık duran mevsimlik elbiselerim var cok seviyorum. Yumusak deri bi etegim var kazakla giyin spor gömlekle giyin şık duruyo. İnsanlar da zannediyo ki her gün farklı bi sey giyiyorum. Halbuki aynı parcalar farklı kombinler sadece.
Kıyafetlerle oynayın. Fular takın, kolye ekleyin, pacaları kıvırın, ustunuzu bi gun dısarı cikarın bi gun etegin/pantolonun icine sokun vs. vs.
Ha bi de güzel ve uygun fiyatlı bi sey gordünüz mü nasıl olsa simdi ihtiyacım yok diye almamazlık etmeyin. Sizin ihtiyacınız oldugunda da ürün orada olmayacak, olsa da etiketi x3 olacak cünkü
Aklıma gelenler bunlar, ihtiyac olursa ekleme yaparım mutlaka. Cicili bicili günler diliyorum