Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

Hangi butikleri tercih ediyorsunuz acaba? Trendyolun kendi ürünleri hem pahalı hem de çoğu polyester, koku yapan kumaşlar. Anlam veremedim. Model olarak çok güzel gömlekler var mesela ama polyester diye almadım.
Aslında Koton'u seviyorum şuanda da çok uygun fiyatlı bluzları var,trendyolun kendi butiği pahalı evet,
ben Eka'yı da çok seviyorum hatta o butikten aldığım bir bluz BEBE marka çıktı ve kaliteli geldi, bunun dışında da atıyorum eğer bluz ihtiyacım varsa arama sekmesinden bluz seçip fiyata göre sıralatıyorum, ordan hem uygun hem de güzel şeyler çıkıyor, ben neredeyse 2 yıldız falan dışardan birşey almıyorum diyebilirim :) Ayakkabılarda da bambi hem kaliteli hem de hep indirimde :)

Aslında Koton'u seviyorum şuanda da çok uygun fiyatlı bluzları var,trendyolun kendi butiği pahalı evet,
ben Eka'yı da çok seviyorum hatta o butikten aldığım bir bluz BEBE marka çıktı ve kaliteli geldi, bunun dışında da atıyorum eğer bluz ihtiyacım varsa arama sekmesinden bluz seçip fiyata göre sıralatıyorum, ordan hem uygun hem de güzel şeyler çıkıyor, ben neredeyse 2 yıldız falan dışardan birşey almıyorum diyebilirim :) Ayakkabılarda da bambi hem kaliteli hem de hep indirimde :)
Teşekkür ederim. :)

millet nerelerden indirimli neler alıyor bakayım diye girdim, konu o paraya ev geçinirlere gelmiş yine.
bizim aylık gelirimiz 10.000+ benim harcamam kıyafete maksimum 300, kuaför bakım zaten yok.
bunu kişisel algılamak çok ilginç, o onun hayatı onun tercihi, illa fakir zengin olduğunu mu gösterir? oo o paraya bilmemde yapılır... e yapılıyorsa sen git yap!

burda ayakkabıdan kastım, işe giyilen renkli babet, topuklu tarzı olanlar. araçla gelip gittiğim için rahatlık ve kaliteye pek bakmıyorum, kışın da bot çizme vb giymiyorum, ortam klimalı, masabaşı çalışıyorum ama spor ayakkabı ve yürüme için limitim yok çünkü o konu sağlık konusu.

Anladım ben de sizin gibiyim masabaşı ama rahat edemediğim ayakkabı bana işkence oluyor, gü
millet nerelerden indirimli neler alıyor bakayım diye girdim, konu o paraya ev geçinirlere gelmiş yine.
bizim aylık gelirimiz 10.000+ benim harcamam kıyafete maksimum 300, kuaför bakım zaten yok.
bunu kişisel algılamak çok ilginç, o onun hayatı onun tercihi, illa fakir zengin olduğunu mu gösterir? oo o paraya bilmemde yapılır... e yapılıyorsa sen git yap!

Her konuda aynı şey. İnanın çekinerek yazıyorum, ben de taşlanmıştım çünkü. Kime ne gelirimi neye nasıl harcadığımdan ? Çalışıyorum kazanıyorum nasıl harcayacağıma da ben karar vereyim bir zahmet. Belli konularda hemen taşlama oluyor Kk da.

Canım bence gayet yeterli giysilerin. Zaten ayda bir yeni bir şey alabilirsen alabiliyormuşsun yani bu durum gayet normal. Ben 22 yaşında öğrenci biriyim ve sosyal çevremde geniştir ama öyle çok giysim yoktur mesela. Sadece her ortama uygun bir parça giysimin olması bana yetiyor. Sende de o şekildeymis zaten. Muhtemelen bu insanların ek geliri var ve para harcamayı seviyorlar. Sen doğrusunu yapıyorsun bence. Eşinin ya da arkadaşlarının yanında özensiz olmadığın sürece giysi sayısının bir önemi yok. Önemli olan özenli ve temiz giyinmek bence. Ozenli giyinmekte her gun bambaska kiyafetler giymek degil tabiki. O yüzden kendini kıyaslama bence başkalarıyla, yapmaya değmez çünkü canım benim:)

Anladım ben de sizin gibiyim masabaşı ama rahat edemediğim ayakkabı bana işkence oluyor, gü

Her konuda aynı şey. İnanın çekinerek yazıyorum, ben de taşlanmıştım çünkü. Kime ne gelirimi neye nasıl harcadığımdan ? Çalışıyorum kazanıyorum nasıl harcayacağıma da ben karar vereyim bir zahmet. Belli konularda hemen taşlama oluyor Kk da.
Aynen canım, senin yorumlarını hep beğeniyorum, yazmaya devam öpücük emojisi, (bulsmadım içinden)

Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
En sevdigim konulardan, hemen başlıyorum. Çeşit çeşit giyiniyorum, düsük butceli devasa bi dolap oluşturabilmenin de haklı gururunu yaşıyorum ne yalan söyleyeyim, hatta bununla ilgili dedikodulu bi konum var, giyinip süslenip işe gitmek de başa dert olabiliyo bazen:KK48:

Neyse ne diyodum, konuyu dagıtmadan hemen tüyolara geceyim.

Öncelikle indirim günleri en büyük dostumuz, onları asla gozden kacrımıyoruz.
Bu konuda en bereketli sezon Aralık sonundan Mayısa kadar olan zamandır.
-Yılbaşı
-sevgililer günü
-kadınlar günü
-anneler günü dedigimiz kutsal indirim dörtlüsü bu arada bulunur :rapci: Bu sene kactı diye düsünmeyin dolap olusturmak zaman isidir, seneye yakalarsınız. :KK5: Hem önümüz bayram, onun da bi güzelligi olacak elbet. :KK36:

Sonra instagram butiklerini sevin, onları koruyun. :KK36:Oralardan alısveris yaptıgınız guvenilir kaliteli uç beş butiginiz olsun. Benim 1 ayakkabıcı, 1 cantacı, 1 takıcı, 2 tane de giyim butigim var mesela. Piyasadaki markaların şık ürünlerini %50-70 arası bi indirimle daha ucuza buluyorum, çeşit çeşit alıyorum.:KK73:

Spordan şıka geçiş yapabileceginiz parçalar alın sonra. Altına sandalet üstüne kot ceket giydiginizde spor, altına topuklu ya da kısa bot üstüne deri ceket attıgımda sık duran mevsimlik elbiselerim var cok seviyorum. Yumusak deri bi etegim var kazakla giyin spor gömlekle giyin şık duruyo. İnsanlar da zannediyo ki her gün farklı bi sey giyiyorum. Halbuki aynı parcalar farklı kombinler sadece. :cool:

Kıyafetlerle oynayın. Fular takın, kolye ekleyin, pacaları kıvırın, ustunuzu bi gun dısarı cikarın bi gun etegin/pantolonun icine sokun vs. vs. :KK37:

Ha bi de güzel ve uygun fiyatlı bi sey gordünüz mü nasıl olsa simdi ihtiyacım yok diye almamazlık etmeyin. Sizin ihtiyacınız oldugunda da ürün orada olmayacak, olsa da etiketi x3 olacak cünkü :confused:

Aklıma gelenler bunlar, ihtiyac olursa ekleme yaparım mutlaka. Cicili bicili günler diliyorum :KK52:

En sevdigim konulardan, hemen başlıyorum. Çeşit çeşit giyiniyorum, düsük butceli devasa bi dolap oluşturabilmenin de haklı gururunu yaşıyorum ne yalan söyleyeyim, hatta bununla ilgili dedikodulu bi konum var, giyinip süslenip işe gitmek de başa dert olabiliyo bazen:KK48:

Neyse ne diyodum, konuyu dagıtmadan hemen tüyolara geceyim.

Öncelikle indirim günleri en büyük dostumuz, onları asla gozden kacrımıyoruz.
Bu konuda en bereketli sezon Aralık sonundan Mayısa kadar olan zamandır.
-Yılbaşı
-sevgililer günü
-kadınlar günü
-anneler günü dedigimiz kutsal indirim dörtlüsü bu arada bulunur :rapci: Bu sene kactı diye düsünmeyin dolap olusturmak zaman isidir, seneye yakalarsınız. :KK5: Hem önümüz bayram, onun da bi güzelligi olacak elbet. :KK36:

Sonra instagram butiklerini sevin, onları koruyun. :KK36:Oralardan alısveris yaptıgınız guvenilir kaliteli uç beş butiginiz olsun. Benim 1 ayakkabıcı, 1 cantacı, 1 takıcı, 2 tane de giyim butigim var mesela. Piyasadaki markaların şık ürünlerini %50-70 arası bi indirimle daha ucuza buluyorum, çeşit çeşit alıyorum.:KK73:

Spordan şıka geçiş yapabileceginiz parçalar alın sonra. Altına sandalet üstüne kot ceket giydiginizde spor, altına topuklu ya da kısa bot üstüne deri ceket attıgımda sık duran mevsimlik elbiselerim var cok seviyorum. Yumusak deri bi etegim var kazakla giyin spor gömlekle giyin şık duruyo. İnsanlar da zannediyo ki her gün farklı bi sey giyiyorum. Halbuki aynı parcalar farklı kombinler sadece. :cool:

Kıyafetlerle oynayın. Fular takın, kolye ekleyin, pacaları kıvırın, ustunuzu bi gun dısarı cikarın bi gun etegin/pantolonun icine sokun vs. vs. :KK37:

Ha bi de güzel ve uygun fiyatlı bi sey gordünüz mü nasıl olsa simdi ihtiyacım yok diye almamazlık etmeyin. Sizin ihtiyacınız oldugunda da ürün orada olmayacak, olsa da etiketi x3 olacak cünkü :confused:

Aklıma gelenler bunlar, ihtiyac olursa ekleme yaparım mutlaka. Cicili bicili günler diliyorum :KK52:

Şu kısma sonuna kadar katılıyorum, 3 sene önce alıp 1-2 kez giydiğim parçayı yeni aldığım bir parçayla mükemmel bir kombin oluşturabiliyorum. Burda önemli olan tarzınıza zevkinize ilerde giyebilirim diyebileceğiniz ürünlere ya da basic her zaman giyilen ürünlere yönelmeniz. Atıyorum ipek gömlek, kaşmir kazak, siyah deri stiletto, tüvit ceket, deri minimal tasarımlı bot gibi parçaları ömür boyu giyebilirsiniz buldunuz mu kaçırmayın :)

Ya ben trendyolda elite müşteriyim o denli alışveriş yapıyorum hatta diş fırçamı bile alıyorum düşünün :KK70:

Eka butiğini görüyorum ama incelemedim hiç neler aldınız güzel miydi?

Şu kısma sonuna kadar katılıyorum, 3 sene önce alıp 1-2 kez giydiğim parçayı yeni aldığım bir parçayla mükemmel bir kombin oluşturabiliyorum. Burda önemli olan tarzınıza zevkinize ilerde giyebilirim diyebileceğiniz ürünlere ya da basic her zaman giyilen ürünlere yönelmeniz. Atıyorum ipek gömlek, kaşmir kazak, siyah deri stiletto, tüvit ceket, deri minimal tasarımlı bot gibi parçaları ömür boyu giyebilirsiniz buldunuz mu kaçırmayın :)
Zevkinize uyan zamansız parcalar secmek kesinlikle sart. Cok moda diye abuk subuk seylere para verip bi sonraki sezon kenara atmaktansa her sezon dolabın bas kösesinde duracak, farklı seylerle uyabilen kaliteli parcalara para vermek lazim :KK52:

Onlsr genelde çok ucuz yerlerfrn alırlar .bakarken düşün ki onların sadece kıyafeti var ama senin evin ailen ve ucuz çuval çuval kıyafet almıycak kadar akilli kafan var .umursama. sade ve zengin insanlar kaliteli ve az giysi kullanır

Çocuk kaç yaşında ? Cocuklarin kıyafetlerine çok bütçe ayrilmamali. Eşofman , tişört v.s dir gidecekleri en çok.

Zevkinize uyan zamansız parcalar secmek kesinlikle sart. Cok moda diye abuk subuk seylere para verip bi sonraki sezon kenara atmaktansa her sezon dolabın bas kösesinde duracak, farklı seylerle uyabilen kaliteli parcalara para vermek lazim :KK52:

Aynen mesela hiç mi hiç zevkime uymayan kurukafalı turuncu bir sandalet almışım zamanında hangi akla hizmetse, bir kere bile giymedim ve giymeyeceğim birine vereceğim Allahtan çok para vermemişim ben kim kurukafa deseni kim :KK70: Güllü dallı çiçekli giyinen biriyim bu arada :KK70:

Onlsr genelde çok ucuz yerlerfrn alırlar .bakarken düşün ki onların sadece kıyafeti var ama senin evin ailen ve ucuz çuval çuval kıyafet almıycak kadar akilli kafan var .umursama. sade ve zengin insanlar kaliteli ve az giysi kullanır

Nerden biliyorsunuz sadece kıyafeti olduğunu o insanların? Çok şükür benim de hepsinden var elhamdülillah. Gelirime göre harcarım biriktiririm kimseyi de bağlamaz. Resmen kıskançlık var alttan alta.

Ya ben trendyolda elite müşteriyim o denli alışveriş yapıyorum hatta diş fırçamı bile alıyorum düşünün :KK70:

Eka butiğini görüyorum ama incelemedim hiç neler aldınız güzel miydi?
ben de elite üyeyim o yüzden kargo ücreti olmaması çok iyi oluyor, Eka'dan ispanyol kollu bir bluz almıştım inanılmaz güzel ve kaliteli çıktı, bir de dizaltı kamuflaj etek aldım o da çok güzel, son olarak da kayık yaka ispanyol kol bir bluz aldım gelmesini bekliyorum :) detaylı inceleyin derim :)

Aynen mesela hiç mi hiç zevkime uymayan kurukafalı turuncu bir sandalet almışım zamanında hangi akla hizmetse, bir kere bile giymedim ve giymeyeceğim birine vereceğim Allahtan çok para vermemişim ben kim kurukafa deseni kim :KK70: Güllü dallı çiçekli giyinen biriyim bu arada :KK70:
En son oyle tepeden tırnaga yırtık bi tane kot verdim ben de. :olamaz: Ama kotu bi görün, kot degil o, ortada kot yok yani. Yırtıkların ortasına serpistirilmis bitakım ince iplere pantolon demisler, gecen senelerde moda diye para vermisim almısım ben de. Neyin kafasını yaşıyosam artık :KK70:Alır almaz pisman olmusum o da belli, 1 kere bile giymeden dolaba attım gitti cünkü. :KK51:

Hep satıs gorevlisi etkisi bunlar, magazalardaki çalışanların 3 dediklerinden 2 sini duymamak lazım. Gazlayıp gazlayıp abuk subuk seyler almanıza sebep oluyolar sonra :KK33:

X