- 18 Nisan 2015
- 2.245
- 6.064
- 158
- Konu Sahibi Ponciginannesi
hanımlar bütün yorumlarınızı okudum öncelikle vakit ayırıp yazdıgınız için çok teşekkür ederim
bu konuda ciddi anlamda bakış açımı değiştirdiniz..
bundan sonra her ay bir miktar para ayıracağım mutlaka örnegn hiç ayıramassam 50 tl.. en azından 2 bluz alırım yahut bir kot bir bluz parası.. böylece daha fazla birikmiş olur.
sizlerinde dediği gibi bende hep uygun şeyler alırım asla gidip bir bluza 50 tl vermem mesela maksimum vereceğim 25 hadi 30 tl dir. kışın kıyafetler çok daha pahalı oldugu için pek alamıyorum ama yaz gelince bu kıyafet konusu benim için çok büyük önem taşıyor =)
ben babet giyemiyorum bu arada ayaklarım rahat etmiyor ama gezmelere gidilince giyilmek üzere 2 tane babet almaya karar verdim siyah ve lacivert =) sizlerinde dediği gibi kombin yapabilmek önemli evdeki kıyafetlerimle tamamen uyumsuz uyduramayacağım birşey almamaya karar verdim =)
Lacivert yerine taba ya da nude renklerde bir ayakkabı tercih edin bence. Laciverti her şeyle giyemezsiniz ama söylediğim renkler her şeyin altına uyum sağlar. Çantaların da çoğunun bir köşesinde taba detay oluyor zaten. Bu şekilde daha rahat kombinlersiniz.