demekki ilerde oda benim gibi olcak kaydirigubbakcemile3
iyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum ama:)
kıl olunmıycak gibi değiller ki acaip insanlar a.s
bende kıl oluyorum erkeklere hele bugün daha bi fazla ..heke eşime gıcık şey .ne olucak ...sinir etti beni sabah sabah
canım bizim konu : ARABA kötükedihüso diyarbakıra gelmeden arabayı sattık.. yeni araba almayı düşünüyoruz ama bence hiç acelesi yok.. çünkü eşimin servisi var... ben ise dolmuşla gidip geliyorum .. zaten burada öyle bi trafik var ki aman aman :1shok: hiç böyle kuralsızlık görmedim... hiç isteemem araba falan kullanmak.. neyse, bizimki tutturdu araba araba diye... bi de beyefendinin gözü yukarlarda.. 80000-100000lik arabalara bakıyor.... ya krizde araba fiyatları fırlamış... bizimse o kadar paramız yok... araba için de kimse kusura bakmasın ayda 2000 TL'lik kredi taksidine giremem... ya eski eşe nafaka ödüyoruz... eski eşinden oğlu var.. biz yeni bir bebek düşünüyoruz... yani kenarda sıkı bi paran yoksa ya da ileri düzeyde gelirin yoksa araba için o kadar borca girilir mi bu durumda.. daha ekonomik arabalara da bakmıyor... efendim ömründe dandik arabaya binmemiş.. binmezmiş de:( ben onu anlamıyormuşum.. destek olmuyormuşum.. gerçekçi olmak ve mantıklı düşünmek kabahat oldu,..... ekonomik bi araba alalım bari... yooookkk.... audi mercedes lacak.. aşağısı kurtarmaz.. ne de olsa para basıyoruz ya burada kötükedihüso
herkese merhaba...ben yeni üye oldum ve sağolsun arkadaşlar sayesinde çerkez bölümünü buldum...benim sadece annem çerkez,umarım benide aranıza kabul edersiniz....
günaydın arkadaşlar..... derincim bende teyzen gibi düşünüyorum banada kısmet çıkıyo ama istemiyorum hemen atlamak istemiyorum daha iyi biri çıkar diye kaydirigubbakcemile3 zaten daha 21 yaşındayım evlenip ne yapcam ki önce yapmak istediklerimi bi yapayımda :smiley-cool: siz akılsız değilsiniz bence insanın kaderindeki gelince eli ayağı bağlanırmış demekki benim kaderimdeki insan çıkmamış daha karşıma a.s
herkese merhaba...ben yeni üye oldum ve sağolsun arkadaşlar sayesinde çerkez bölümünü buldum...benim sadece annem çerkez,umarım benide aranıza kabul edersiniz....
gerçektende büyük konuşmamak gerekiyo ama sen iyiki konuşmuşsun bak ne güzel mutlusun Allah nazardan saklasınah bende öyleydim asla evlenmiycem mesleğimi elime alıp ..hayatımı yaşıycam diyodum ama kısmet bu işler ...ibüyük konuşmuycaksın ...okulu eşi için bırakan bi arkadaşım vardı okadar kızmıştımki ona çok tartışmalar yaşamıştık asla dedim ..bende aynı şeyi yaptım ...asla sezeryan doğum yapmam dedim mecburen öyle oldu ...evlenirsem kesinlikle çalışırım çocuk istemeyi biliyosa dadı da tutcak dedim kızıım kendim bırakamadım ...bir daha ağzımı açmıycam ...ama ben eşimden çok memnunum evlilik çook güzel aslında dün ben tersimden kalktım ondan da hırsımı çıkardım yani o bir söyledi ben biraz abarttım cadılığım üstümdeydi ...biraz yaşadıklarımıda etkili tabi ....kesinlikle ally kısmet kapına gelince elin ayağın bağlanıyo ...hemde ben eşimi içinde dünyada biro bir ben kalcam yinede olmaz demiştim ilk tanıştığımız gün bile gerginlik olmuştu aramızda büyük aşklar kavgayla başlarmış beşinci yılıımız doldurcaz hala aşığız birbirimize ..ay iyiki tanımış onu .....inş seninde karşına bunları söyletcek biri çıkar..
iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.Ally kadere bende inanıyorum hayırlı kişilerle karşılaşırsın inşallah daha gerçekten çok zamanın var!
günaydınlar herkese....pek uğrayamıom malum benim ufaklık biraz yaramaz..naniknanik
ewet yaaa burdada yağmur yağıyor.....
hiç durmadan hemde diodumki :1rolleyes:dışarda güneşyerimseniben göz kırpmaya başladı...sositosositosositososito
burası da açtı şimdiCADIARZUama belli olmaz!benim cadı kızım da dışarı çıkmak istiyor:uhm: okula gidecekmiş, kendi üniversitesine!dün bunu anaokuluna götürdüm şimdi hazırlandı hadi diye tutturdu:bbo: bugün işimiz var!...
ah canım benim yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3..kaç yaşında .... kimi çocuklar var okula zorla götürürsün.. sen şanslısın seninki okula götürmen için zorluyo.sositososito
kızlar selam burası sabaha karşı pek coşmuştu ama şimdi iyi güneş açtı hatta eee izmir burası ,havasına pek güven olmuyo ...ally mükemmeliz tabi ...herşeyden önce doğuruyoruz..bence yeryüzünddeki bütün canlıların dişileri mükemmel ay iyiki kadın olarak doğumuşm....eeffekaan iyisindir inş canım ah o ufaklıklar ..yaramazlar ama çok da şekerler ...yinede sık uğrayabilsen güzel olur arkdaşım ...derincim cimcimeni öpüyorum.denef72,haydeç,gülse,maat,my_sakura, adını unuttuğum bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?