2015 Ağustos Annelerinin Listesi

yapma ya benim ağrı eşiğim çok düşüktür iğneden ödüm patlar.acıya dayanamam ben okadar çokmu normal doğum sancısı değil çok abartıyolar diyorlar ya.bıktım usandım yorumlardan

Epidural sırta takılı kalan, iğnesinin devamında serum hortumu gibi birşey olan bişey (gerekirse ordan "yeniden" epiduralin ilacını yapabilmek için). (çok güzel tarif edemiyorum ama çok basit bi işlem) iğnesi normal iğne gibi değil çok minimal bişey. acı hissettircek bişey değil yani. Normal doğumda sancı olayına gelince dayanılmıycak gibi değil ancak herkes farklı ağrı çeker (süre veya ağrı şiddeti olarak). Ben 5 saat sancı çektim. 15 dk'da doğdu :)) Korkulcak bişey kesinlikle yok. Normal doğum yapmayı düşünmeyen bir arkadaşım beni görünce 27 gün sonra normal doğum yaptı :))
Ben hep şunu düşündüm; İnsanlar 18 yaşında tarlalarda ebelerin elinde doğuruyormuş. Ben hastanede olcam ve Allah korusun bir şey ters gitse yan taraf ameliyathane kesip alırlar :KK39: diyip Allah'a sığındım. Son anda Dr'um izne çıktı! beni başka birine emanet etti. Onunda başına bir sürü adli vaka geldi! derken ben dedimki sakin ol :)) o anda kim varsa o yaptırır. Sonuçta ne derler ; "Doğumu anne yaapr dr sadece yardım eder" Hep içimi ferah tuttum. Ve daha ilk gebelik kanıma bakıp hamileliğimi onaylayan dr'ye denk geldim. Herşey yolunda gitti şükür. Umarım bunda da herşey öle olur, senin içinde tüm hamileler içinde.... İçini ferah tut :21:
 
vİDEOYU İZLEDİM AMAAA CANIM HEYECANIM BIN KAT ARTTI YAA COK HEYECANLIYIMMM BEN DOĞUMDA NE YAPACAM BILMIYRM

bende heycan yok daha zaman varya ondan :) merak var ay bilmiyorum ama normal yapsam o anda alsam kucağıma herşey güzel geçse korkum hastaneden dolayı medical gebze pek iyi değil ama dr um orda bakalım nolcak
 
Benimde kızım olacak inşallah, istanbulda oturuyorum. yaşım 35 ve 4. kez anne olucam inşallah . eklerseniz sevinirim
 
merhaba yaşım 30 izmirliyim oğlum olacak kısmetse ilk bebişimiz ve ismini de deniz olarak kararlaştırdık:anneadayı::nazar:
 
Nagihan ben 21 yaşındayım Şırnakta oturuyorum ilk bebeğimiz erkek olucak inş :) beklenen doğum tarihi 12 ağustos :) İsmi de Muhammed Tuğra olucak :)
 
Benimde kızım olacak Edirne, 16.08.2015, 45 yaşındayım, 1. hamileliğim, isim olarak Öykü düşünüyoruz hayırlısıyla eklerseniz sevinirim.
 
mrb benimde ikinci olacak inşallah kızım olacak 31 yaşındayım ismini elif beren düşünüyoruz hayırlıısıyla gelsinde:))
 
X