Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLARR selamm ben de bir adigeyim,hepinizi cok cok seviyorumm :)
ya sorma damadın adıda tolunay geçenlerde bize gelcekler ....babasını aldı odasına ..babacım tolunay gelcek biliyomusun ...biliyorum ..dedi ...ee ama sen evdesin sen görünce tolunay utanır beni öpmez felan dedi koptuk ..doğum günümde de geldiler en güzel elbiselerimi giydir diye tutturdu ...baya bi olay var ortada ....yani ..
ya sorma damadın adıda tolunay geçenlerde bize gelcekler ....babasını aldı odasına ..babacım tolunay gelcek biliyomusun ...biliyorum ..dedi ...ee ama sen evdesin sen görünce tolunay utanır beni öpmez felan dedi koptuk ..doğum günümde de geldiler en güzel elbiselerimi giydir diye tutturdu ...baya bi olay var ortada ....yani ..
KIZLARR selamm ben de bir adigeyim,hepinizi cok cok seviyorumm :)
canım hoşgeldın goruşmek dılegıyle a.s.
ya kızlar bı alemsınız valla guldum burda valla sızınkıler erken başlamış aşk işlerıne ..kaydirigubbakcemile5 kızım dövme erkek
lerı yarın seveceksın demıyormusun :lepi:
günaydın arkadaşlar!a.s.sorma gülse ablacığım bizimkiler bir alem!:uhm:ne yapacağız bilmiyorum!benimkine dövme diyoruz ama önce bir güzel kavga ediyorkaydirigubbakcemile bakıyor ki karşısındaki ağlamaya başladı olaylar karışacak özür dilerima.s. arkadaşım gel oynayalım diyor:sm_confused: ama nafile birde koca koca erkek çocuklarına kafa tutmuyor mu öldürüyor bizi :roflol:yaramaz çoçuklar napıyorsunuz bakiiimm siz orda diye üstlerine yürüyüp iki tane yapıştırıyor :bbo:çocuklar da gülme krizine giriyorlar bacak kadar kıza bak diye! sonra bunu aralarına alıp ellerinde ne varsa paylaşıyorlar a.syaramaz yaramazı buluyor ve hoşlanıyor sanırım!CADIARZU
gunaydınlar kızlarra.s. nasılsınızz ben ıyıyım şimdı hepınızı çok öpuyorum Şeniz
ya valla senınkının bakışlarından bellı maşallah cın gıbı aman ne guzel cadı olması bı yana bak kendını ne guzel savunuyorr ... kuçuk cadıyı sıka sıka öp benım için sositososito
arkadaşlar merhaba
nasılsınız neler yapıyorsunuz.
a.s.a.s.a.s.
slm adige dostlar...sohbet muhabbet oh ne güzel ....sevgiler sakarya dan tüm çerkezlere.....Şeniz
arkadaşlar merhaba
a.s.a.s.a.s.
abloş..... nasılsın .pekde artist çıkmışın sakarya buluşmasında...a.s.
evet kendini savunması çok güzel de birgün inşallah dayak yemezbenneyaptımki bu huyu yüzünden!öperim senin yerine şimdi!Şeniz
iyiyiz canım sen nasılsın... ben kendi adıma söleyeyim.koşturup duruyom...
slm adige dostlar...sohbet muhabbet oh ne güzel ....sevgiler sakarya dan tüm çerkezlere.....Şeniz
arkadaşlar merhaba
a.s.a.s.a.s.
abloş..... nasılsın .pekde artist çıkmışın sakarya buluşmasında...a.s.
kuusuumm senin kız ilk aşkını mı yaşıyor?:roflol: vay başımıza gelenler!kime aşıkmış kız bücürCADIARZU benimki bu sıralar erkek çocuklarına gıcık dövüyor sürekli!:bbo:
hoşgeldin ezoy!a.s.kuusuum baya aşık seninki baksana yerimsenibensüsleniyor falan aman da aman sevsinler onu!Şeniz
bayıldım yaa
yerim ben onu
öpüyorum rabbim nazarlarda korusun
![]()
canım hoşgeldın goruşmek dılegıyle a.s.
ya kızlar bı alemsınız valla guldum burda valla sızınkıler erken başlamış aşk işlerıne ..kaydirigubbakcemile5 kızım dövme erkek
lerı yarın seveceksın demıyormusun :lepi:
günaydın arkadaşlar!a.s.sorma gülse ablacığım bizimkiler bir alem!:uhm:ne yapacağız bilmiyorum!benimkine dövme diyoruz ama önce bir güzel kavga ediyorkaydirigubbakcemile bakıyor ki karşısındaki ağlamaya başladı olaylar karışacak özür dilerima.s. arkadaşım gel oynayalım diyor:sm_confused: ama nafile birde koca koca erkek çocuklarına kafa tutmuyor mu öldürüyor bizi :roflol:yaramaz çoçuklar napıyorsunuz bakiiimm siz orda diye üstlerine yürüyüp iki tane yapıştırıyor :bbo:çocuklar da gülme krizine giriyorlar bacak kadar kıza bak diye! sonra bunu aralarına alıp ellerinde ne varsa paylaşıyorlar a.syaramaz yaramazı buluyor ve hoşlanıyor sanırım!CADIARZU
iyiyiz canım sen nasılsın... ben kendi adıma söleyeyim.koşturup duruyom...
selam arkadaşlar ben abhazım burayı yeni farkettim...
bebişimden fırsat buldukça giriyorum kk ya...
şu sakarya buluşmasıda ne oluo merak ettim...
burda buluşmuşsunuz ama haberim yok.....
selam arkadaşlar ben abhazım burayı yeni farkettim...
bebişimden fırsat buldukça giriyorum kk ya...
şu sakarya buluşmasıda ne oluo merak ettim...
burda buluşmuşsunuz ama haberim yok.....