canım ben şimdi ahmet ümit'in en son kitabını okuyorum: bab-ı esrar... ahmet ümiti çok severim....
Mrb kızlar ben konyalıyım, abzehim ama kabardeylere gelin oldum :) epeydir bu siteye giriyordum ama burdan haberim yoktu
a.sevet bende severim bende okumuştum bi kaç kitabını...kukla,beyoğlu rapsodisi,aşk köpekliktir, şimdi şey ninnattanın bileziği olması lazım arkadaşım okumuş onu istiyorum elimde bi kitap var zaten onu bitireyim...
Mrb kızlar ben konyalıyım, abzehim ama kabardeylere gelin oldum :) epeydir bu siteye giriyordum ama burdan haberim yoktu
mrb heycir .. gerçekten çerkez düğünleri keyifli olur... yemekten bahsettin de nedense aklıma geldi -tatlicadiarzu- senin mutfağımıza bir katkın olur mu acep :1hug:
boza tarifini kayınvalidemden alır yazarım kızlar.....
süpersin teşekkür ederiz.bu arada benim annanemler kafkasyadan düzceye yerleşmişler.bende düzce çerkeslerinden oluorum ucundan :))
ben şimdi sakaryanın çerkez köyünde oturuyorum. ama ailem düzcede canım.şapsığ ım..
kızlar çerkes bozası çok zahmetli oluormuş.nasıl yapıldığını bilmiorum ama bulabilirsem tabikide sizlerle paylaşırım.şunu söyliyim ben çerkes bozasını tadalı yıllar oluo ve hala tadı damağımda.arnavut bozasına göre çok sıvı ve rengi koyu güsel bi mayhoşumluğu var ve içine şeker katınca daha güsel oluo ayyyyyyy bak şimdi canım çekti beee :)))
kuusuum naptın dinlendin mi?? bugün daha iyisindir inşallah.. bu arada günaydın arkadaşlar.. biraz geç oldu gerçi ama sabaha karşı yattığımi için ancak uyandım -tatlicadiarzu-
GÜNAYDIN ŞEKERLER.HAYDEÇİN,GÜLSENİN KIZ KARDEŞİ DENEF GELDİ....kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?