Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın canlarım nasılsınız .. canım benım sevındım pc nın olmasına ..şans desene sıkma canını gelır nette ..göruşuruz denefcım opuyorumnanaktan
huuuuu huuuuuuuuuuu zemuszemus
kimse yok muuu? nerdesiniz yaw sesiniz çıkmıyo genelmaz:
merhaba arkadaşlarrr!opuyorumnanaktan
hayırlı cumalarr herkesee öpüyorummmm...
ally sınavlarr bitti miiiii???:sm_confused:
sizlerinde cuması mubarek olsun çerkez güzelleri... hepiniz iyisinizdir inşallah... beni soracak olursanız ben yorgunum..gecikmiş yaz temizliğimi yapıyorum..hiçte bu sıcaklarda çekilmiyor...Ally cim sanada rabbim zihin açıklığı versin....Şeniz
sağol ablacım :1hug: sanada kolay gelsin bende salı günü temizlik yaptım üstümden terler aka aka benneyaptımki gerçektende bu sıcakta çekilmiyo :1no2:
iyi geceler adige güzellerii.
haydeç ablam kolay gelsinnn.dua et kızlar var...bizde oda yok..mafoldumben
evet valla kıyamıyom yakın da degil...ta adadan temizligemi gelcek yegenler.ben yavaş yavaş yapıyom bi hafta bi odayı bi hafta bi odayı.....kaydirigubbakcemile3
ben almıyım...alanada mani olmayayım..:roflol::roflol::roflol:
vay başıma gelen...teyzeside kabul etmedi yafff.sen şimdi gör batuşu koca bisiklete biniyor....delikafadulden
evet valla kıyamıyom yakın da degil...ta adadan temizligemi gelcek yegenler.ben yavaş yavaş yapıyom bi hafta bi odayı bi hafta bi odayı.....kaydirigubbakcemile3