Çekişmeli boşanma asamasindayim

Yo hiç de güçlü değil seviyorsan git yalvar, kocandır sever de döver de denmesini bekliyor. Bakın yazdıklarından anlarsınız
HaklısınızNeden güçlü duruş sergileyemiyorlar hiç anlayamıyorum

Yo hiç de güçlü değil seviyorsan git yalvar, kocandır sever de döver de denmesini bekliyor. Bakın yazdıklarından anlarsınız
Hayır tabikide olayı farklı yerlere götürmeyin lütfen kendimi kotu hissettiğim için mantıklı düşünemiyorum bu yüzden paylaşıyorum sizdlerden destek alıp mantıklı düşünmeye çalışıyorum bu şekilde negatif etkilicksrniz lütfen yazmyin

Benimde anlamadığım nokta o kafamda soru işareti bıraktı hem anlasmaliya çevirelim hemde seviyorum ama en mantıklısı bosnamamis demiş bende cozemedim
Baska seyler olabilir. Benim esim de bana diyordu boyle devam edelim ayrilmayalim diye 2 ay kendi haline biraktim o arada gidip baskasini bulmus benim de ogrenecegimi akil edememis. Bazilarinin zaman istemesi baska sebeplerden ötürü olabilir. Zaten gercek bir evlilik olsaydi bunlari yasamazdin. Cok seviyordum ama benim sevgim kalmadi acikcasi onsuz daha huzurluyum ilk zamanlar zordu hele dava kesinlesince daha da rahatlayacam eminim. Bende öğretmenim. Bu yaşa bu şartlara kolay gelmedik kimsenin seni degersizlestirmesine izin verme lutfen

Pozitif olan hiçbişey yok ki negatif etkileyeyim. Psikolog değil buradaki kimse, size yok gösteriyorlar her yol ayrımında geri dönüyorsunuz, olayı farklı yere götürmüyorum rahatsız oluyorsanız oturup kendinizi ölçüp tartın.

O el kalktığı zaman inmez. Sakın geri dönme. Duygularına yenilme mantığını kullan.
Bi de etrafta o kadar güzel evlilikler o kadar doğru adamlar ve o dogru adamları yetistirmis dogru aileleri var ki. Gördükçe insan ben de hakediyorum diyor,zaten onu farkettigin an kaldigin yerde duramiyosun

Bi de etrafta o kadar güzel evlilikler o kadar doğru adamlar ve o dogru adamları yetistirmis dogru aileleri var ki. Gördükçe insan ben de hakediyorum diyor,zaten onu farkettigin an kaldigin yerde duramiyosun
Tabi ki. Bu adamla evliliğe devam etmek belki gelecekte kurulabilecek güzel evliliğin önüne set çekmektir.

Mesleğiniz var, çocuğunuz da yokmuş yanlış anlaşılmasın ama sevgilindeb ayrılmak kadar rahat olcak aslında (sevgilisinden ayrılınca hastanelik olan biri yazıyor bunu ama ben ilişik kesmeden söz etmek istedim ). Bundan daha fazlasını, size saygı duyan birini hak ediyorsunuz. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bu sürecin zorluğu ve yıpratıcı olması gelecekteki güzel günleri insana düşünme fırsatı vermiyorki o günlerin hayalini kurabilirim
Siz kendiniz yapıyorsunuz herşeyi, ayrılmamak için, dönmek için bahane arıyorsunuz. Sizi arayan, soran, rahatsız eden zorla bunları düşüneceksin diyen kimse yok ki. Umrunda bile değilsiniz seviyorum dediğiniz adamın. Tedavi olmadığınız sürece hayatınız bu şekilde devam edecek. Sorun adam da yada başkasında değil, sorun sizde. Ve siz hala bunun farkında değilsiniz, severken nasıl böyle oldu demekten başka her söze fikre kapalısınız.

Sorunun bende olduğunu biliyorum bunu için tedavi yada terapi gibi şeylere de basubrucm

Sorunun bende olduğunu biliyorum bunu için tedavi yada terapi gibi şeylere de basubrucm
Tedavi olmadığınız sürece hiçbişey yapamazsınız bu hastalıklı düşüncelerle. Ne demek adam sizi dövüyor siz hala seviyorum diyorsunuz. Bir hayvana bilir şiddet uygulansa karşılık verir bir daha sevgi göstermez, bunun farkına bile varmak istemiyorsunuz.

Sürekli yapamazsın edmeesizn gibi cümlelerle negatif etkileyip yapma isteğini de insanın kafasından silidiriyorsunuz bu şekilde yorumlarınızı lütfen kendinize saklayın daha mantıklı yol gösterici yorumlar yapicaksaniz sizi dinlemek isterim aksi takdirde lütfen yorum yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…