Hiç aklına gelmiyor, sensiz çok mutlu, yayıla yayıla yaşıyor, emin ol evi temizletmek vd diğer hizmetleri için farklı kadınlar da getiriyordur eve. Onun için önemli olan sen değilsin, önemli olan ihtiyaçlarının görülmesi, buna fırsat veren de sensin.
HaklısınızYo hiç de güçlü değil seviyorsan git yalvar, kocandır sever de döver de denmesini bekliyor. Bakın yazdıklarından anlarsınız
Hayır gitmeyeceksiniz, gitseniz bile laf olsun diye gideceksiniz, hastalıklı şekilde kocanıza dönmek için herşeyi yapacaksınız. İçinde bulunduğunuz psikolojinin farkında bile değilsiniz.En yakın zamanda gidicem evet
Hayır tabikide olayı farklı yerlere götürmeyin lütfen kendimi kotu hissettiğim için mantıklı düşünemiyorum bu yüzden paylaşıyorum sizdlerden destek alıp mantıklı düşünmeye çalışıyorum bu şekilde negatif etkilicksrniz lütfen yazmyinYo hiç de güçlü değil seviyorsan git yalvar, kocandır sever de döver de denmesini bekliyor. Bakın yazdıklarından anlarsınız
Baska seyler olabilir. Benim esim de bana diyordu boyle devam edelim ayrilmayalim diye 2 ay kendi haline biraktim o arada gidip baskasini bulmus benim de ogrenecegimi akil edememis. Bazilarinin zaman istemesi baska sebeplerden ötürü olabilir. Zaten gercek bir evlilik olsaydi bunlari yasamazdin. Cok seviyordum ama benim sevgim kalmadi acikcasi onsuz daha huzurluyum ilk zamanlar zordu hele dava kesinlesince daha da rahatlayacam eminim. Bende öğretmenim. Bu yaşa bu şartlara kolay gelmedik kimsenin seni degersizlestirmesine izin verme lutfenBenimde anlamadığım nokta o kafamda soru işareti bıraktı hem anlasmaliya çevirelim hemde seviyorum ama en mantıklısı bosnamamis demiş bende cozemedim
Pozitif olan hiçbişey yok ki negatif etkileyeyim. Psikolog değil buradaki kimse, size yok gösteriyorlar her yol ayrımında geri dönüyorsunuz, olayı farklı yere götürmüyorum rahatsız oluyorsanız oturup kendinizi ölçüp tartın.Hayır tabikide olayı farklı yerlere götürmeyin lütfen kendimi kotu hissettiğim için mantıklı düşünemiyorum bu yüzden paylaşıyorum sizdlerden destek alıp mantıklı düşünmeye çalışıyorum bu şekilde negatif etkilicksrniz lütfen yazmyin
Bi de etrafta o kadar güzel evlilikler o kadar doğru adamlar ve o dogru adamları yetistirmis dogru aileleri var ki. Gördükçe insan ben de hakediyorum diyor,zaten onu farkettigin an kaldigin yerde duramiyosunO el kalktığı zaman inmez. Sakın geri dönme. Duygularına yenilme mantığını kullan.
Söyle birsey var: Bazen insan zor zamanlar gecirdikten sonra baska insanlari liman olarak veya sıgınak olarak görüyor. Bu hataya bir cogumuz düsmüsüzdür. Cünkü kendi evimiz olmayi ögrenememissiz. Sizde de durum benzer: tek basinizda ayakta kalmak size korkutucu geliyor, halbuki asıl insan kendine yaslansa yıkılmaz. Güvendiginiz adam kötü cikti, boslukta hissediyorsunuz ve korkuyorsunuz, halbuki siz daha hala varsınız. Kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Esiniz gercekten degismek ve sizde actigi yaralari iyilestirmek istese inanin farkli davranirdi. Agiz ucu ile avukatdan "seviyorum" demezdi. Sözlerden cok davranislar önemlidir. Eslerini öldürüp hakim önünde "onu cok seviyordum" diyenler var. Bu sevgi
Doğru sevgime karşılık sevgisizlikse benimde artık aklimdn kalbimden çıkartmam gerkiyoKadınlar yani bizler, her zorluğa katlanırız ama eşimiz bize sevgi ve saygı göstermiyorsa şövalyeliğe de gerek yok bence
Tabi ki. Bu adamla evliliğe devam etmek belki gelecekte kurulabilecek güzel evliliğin önüne set çekmektir.Bi de etrafta o kadar güzel evlilikler o kadar doğru adamlar ve o dogru adamları yetistirmis dogru aileleri var ki. Gördükçe insan ben de hakediyorum diyor,zaten onu farkettigin an kaldigin yerde duramiyosun
Bu sürecin zorluğu ve yıpratıcı olması gelecekteki güzel günleri insana düşünme fırsatı vermiyorki o günlerin hayalini kurabilirimTabi ki. Bu adamla evliliğe devam etmek belki gelecekte kurulabilecek güzel evliliğin önüne set çekmektir.
Mesleğiniz var, çocuğunuz da yokmuş yanlış anlaşılmasın ama sevgilindeb ayrılmak kadar rahat olcak aslında (sevgilisinden ayrılınca hastanelik olan biri yazıyor bunu ama ben ilişik kesmeden söz etmek istedimMerhaba arkadaşlar Ankara'dan yaşıyorum sizlere
4 yıllık sevgililik nişanlılık hayatımdan sonra eşimle evlendik çok severek fakat 1 yıl dolmadan ayrılmak zorunda kaldık şiddet uyguladı ailesini araya attı şikayetçi oldum şuan çekişmeli davamız var iki tarfda avukat tutdu eşim anlasmali olarak bitsin demiş avukata ama hala sevdiğinde iletmiş bende seviyorum ve bitmesini istemiyorum
Çocuk yok şuan ayrıyız ben öğretmenim bı skeilde ayaklarımın üzerinde duruyorum erkek için evliliği bitirmek bukadr kolaymi
ailem yok tek başıma yaşamak zorundayim bu süreçte sizlerin fikirleri ve düşüncelerinde benim için çok önemli şimdiden yorum yapan yol gösteren hersekese teşekkür ederim.
Kaldırım taşlarının arasından çiçekler fışkırır. Unutma. Ama önce bu adamdan kurtulmalısın.Bu sürecin zorluğu ve yıpratıcı olması gelecekteki güzel günleri insana düşünme fırsatı vermiyorki o günlerin hayalini kurabilirim
Siz kendiniz yapıyorsunuz herşeyi, ayrılmamak için, dönmek için bahane arıyorsunuz. Sizi arayan, soran, rahatsız eden zorla bunları düşüneceksin diyen kimse yok ki. Umrunda bile değilsiniz seviyorum dediğiniz adamın. Tedavi olmadığınız sürece hayatınız bu şekilde devam edecek. Sorun adam da yada başkasında değil, sorun sizde. Ve siz hala bunun farkında değilsiniz, severken nasıl böyle oldu demekten başka her söze fikre kapalısınız.Bu sürecin zorluğu ve yıpratıcı olması gelecekteki güzel günleri insana düşünme fırsatı vermiyorki o günlerin hayalini kurabilirim
Kaldırım taşlarının arasından çiçekler fışkırır. Unutma. Ama önce bu adamdan kurtulmalısın.
Sorunun bende olduğunu biliyorum bunu için tedavi yada terapi gibi şeylere de basubrucmSiz kendiniz yapıyorsunuz herşeyi, ayrılmamak için, dönmek için bahane arıyorsunuz. Sizi arayan, soran, rahatsız eden zorla bunları düşüneceksin diyen kimse yok ki. Umrunda bile değilsiniz seviyorum dediğiniz adamın. Tedavi olmadığınız sürece hayatınız bu şekilde devam edecek. Sorun adam da yada başkasında değil, sorun sizde. Ve siz hala bunun farkında değilsiniz, severken nasıl böyle oldu demekten başka her söze fikre kapalısınız.
Tedavi olmadığınız sürece hiçbişey yapamazsınız bu hastalıklı düşüncelerle. Ne demek adam sizi dövüyor siz hala seviyorum diyorsunuz. Bir hayvana bilir şiddet uygulansa karşılık verir bir daha sevgi göstermez, bunun farkına bile varmak istemiyorsunuz.Sorunun bende olduğunu biliyorum bunu için tedavi yada terapi gibi şeylere de basubrucm
Tedavi olmadığınız sürece hiçbişey yapamazsınız bu hastalıklı düşüncelerle. Ne demek adam sizi dövüyor siz hala seviyorum diyorsunuz. Bir hayvana bilir şiddet uygulansa karşılık verir bir daha sevgi göstermez, bunun farkına bile varmak istemiyo