- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Olabilir.Karanlık bir aile zaten.Infaz yanması ayni sucun iki kez işlenmesi demek degil mi? Demekki bunlar sülalece adam dovmeyi aliskanlik haline getirmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir.Karanlık bir aile zaten.Infaz yanması ayni sucun iki kez işlenmesi demek degil mi? Demekki bunlar sülalece adam dovmeyi aliskanlik haline getirmiş
5 seneyi dolduracak.Amcaoğlu hapisten kurtulacak.Sonra da sizden kurtulacak.Mantıklı.Boşanmayi dediğiniz gibi amcasının oğlu için bu kadar uzatıyor olabilir kaçırmak için zaman olsun diye belkide bendekide aptallık işte
Avukatiniz ne diyoe? Darp olayinin sikayet tarihi mi, davanin karara baglandigi tarih mi esas alınıyor acaba? Sikayet tarihi esas aliniyorsa 5 yıllık süreyi oyalayarak dolduramaz. Bu konuyu avukatiniza danışın benceBoşanmayi dediğiniz gibi amcasının oğlu için bu kadar uzatıyor olabilir kaçırmak için zaman olsun diye belkide bendekide aptallık işte
Siz neden ayrıldınızBende ekim ayının sonlarinda evi ayirdim, aralikta boşandım. 4 ay oldu. Insan bocaliyor ama hayatta bir yandan devam ediyor. Kendi icinizde mahkeme kurmaniz bir yere kadar normal. Haksizligi sindirmek kolay degil. Sizin kafanizdaki mahkeme 14 aydir sürüyor anormal olan bu. Ayrildiginizi kabullenmeye baslamak yerine barisma umidi yaratiyorsunuz kendi kendinize. Teyzem baristi bende barisirim, mahkemeye gelmedi acaba barisir miyiz gibi. Bunlar saglikli dusunceler degil. Kendi kendinize asamiyorsaniz destek almalısınız.
Terapi alma şansın var mı?Hiç kimsenin numarası kayıtlı değil engel yaptılar ben aradım ya onları bazen bı ağlamalar iç sıkıntıları gelince watsapta resimleri çıkmışmi engeli kaldırmış mi diye kendimi bakarken buluyorum sonra yine kendimle kavgaam başlıyor
AslaŞu durumda görümceye güvenilir mi
İlaçsız kullanmayan haliniz de pek akıllıca davranmıyor sonuçta. Hala öyle bir adamı bir umut bekliyorsunuz.Psikologa gittim dinledi ve ilaç verdi ama ilaçlar beni uyuşturuyor sürekli uykuya meyilli ve salaklastiriyor resmen