Evet haklısınız bende kendime kızıyorumSizi döven birini hala sevebılıyorsanız diyecek hiçbir sey yok
Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zorDüzelmez emin ol o el bir kere kalkınca sürekli kalkicam fırsatını bulmuşken ayrıl büyük ihtimal suçlu olduğu için tekrar barışmak istiyor sevseydi seni o eli kalkmazdi
Ayrıldıktan sonra aranızda hiçbir bağ kalmayacak. Ama ileride yınr aynı seylerı yaşadıgınızda belkı cocugunuz olmus olacak ve o zaman daha zor bazı şeyler.Evet haklısınız bende kendime kızıyorum
Dayak yemişsin farkında mısın? Erkek için bitirmek kolay mı diye neden sorguluyorsun? Daha fazla dövsün diye mi?Merhaba arkadaşlar Ankara'dan yaşıyorum sizlere
4 yıllık sevgililik nişanlılık hayatımdan sonra eşimle evlendik çok severek fakat 1 yıl dolmadan ayrılmak zorunda kaldık şiddet uyguladı ailesini araya attı şikayetçi oldum şuan çekişmeli davamız var iki tarfda avukat tutdu eşim anlasmali olarak bitsin demiş avukata ama hala sevdiğinde iletmiş bende seviyorum ve bitmesini istemiyorum
Çocuk yok şuan ayrıyız ben öğretmenim bı skeilde ayaklarımın üzerinde duruyorum erkek için evliliği bitirmek bukadr kolaymi
ailem yok tek başıma yaşamak zorundayim bu süreçte sizlerin fikirleri ve düşüncelerinde benim için çok önemli şimdiden yorum yapan yol gösteren hersekese teşekkür ederim.
Sana birşey söyleyim mi. Bak ben şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım 4 yıl evli kaldim aynı senin gibi düşünüyordum. Seviyorum kadın olmak zor vs vs bunları geç o adamın eli kalkınca inmiyor inmedi halde saygısı kalmıyor asagiliyor sucluyor her türlü kötülük yapıyor. Ailesine ezdiriyor. Ya basit adam seni sevmiyor sevse el kaldırmaz onun amacı başka Eşim şuan benden mal kacirdi hakeret içerikli mesajlarla dava açtım. İnan bana degmez ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi olucak senin için hayat karşına kim bilir ne güzellikler cikaricak.Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zor
Yorumlarınız için teşekkür ederim kadın olarak beni anlamaiz çok mutlu ettiSana birşey söyleyim mi. Bak ben şuan çekişmeli boşanma aşamasındayım 4 yıl evli kaldim aynı senin gibi düşünüyordum. Seviyorum kadın olmak zor vs vs bunları geç o adamın eli kalkınca inmiyor inmedi halde saygısı kalmıyor asagiliyor sucluyor her türlü kötülük yapıyor. Ailesine ezdiriyor. Ya basit adam seni sevmiyor sevse el kaldırmaz onun amacı başka Eşim şuan benden mal kacirdi hakeret içerikli mesajlarla dava açtım. İnan bana degmez ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi olucak senin için hayat karşına kim bilir ne güzellikler cikaricak.
Evet çok haklisinizDayak yemişsin farkında mısın? Erkek için bitirmek kolay mı diye neden sorguluyorsun? Daha fazla dövsün diye mi?
Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki üç kere boşanma aşamasından döndüm. Defalarca psikolojik şiddet fiziksel şiddet gördüm. Ama inan bana duzelrmiyor kadrdesim kendini yakma benim gibi bunun eninde sonunda o adam boşanmaya kalkicak senden bil.Yorumlarınız için teşekkür ederim kadın olarak beni anlamaiz çok mutlu etti
Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki üç kere boşanma aşamasından döndüm. Defalarca psikolojik şiddet fiziksel şiddet gördüm. Ama inan bana duzelrmiyor kadrdesim kendini yakma benim gibi bunun eninde sonunda o adam boşanmaya kalkicak senden bil.
Üzülme eğer burdan dönersen kendi seviyorum lafını unutup gurursuzlukla bile suclayabilir. Kendine hobi edin dışarı çık gez arkadaş çevresi edin çok düşünme sevse böyle olmazdiniz benim arkadaşlarım var eşleri boşanma kelimesini ağzına bile alamıyorlar. Sana nasıl dava actin diye acısını bile çıkartabilir dikkatli ol.
Evet haklısınız da kalbe söz geçirmek benim için zor ama tabikide kendime saygım herseyden onemliOkumuş etmiş öğretmen olmuşsun.
Dayak yedim diyorsun.
Bu kadar kolay mı evlilik bitirmek diyorsun kafalar çok iyi.
Çocuk da yok ne güzel işte.
Neden çekiyorsun ya sal gitsin.
Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zor
Şiddet olan bir evlilik yada ilişkide söz geçirilecek bir kalp kalmaz ortada. Direkt akıl, mantık girer devreye. Bu sevgi, aşk, evlilik değildir hatta insani bir ilişki bile değildir.Evet haklısınız da kalbe söz geçirmek benim için zor ama tabikide kendime saygım herseyden onemli
Kendime saygım sevgim olsaydı bu hadde gelmezdi zaten duygularımla hareket etmem sonucunda bu asamadiyiz aslında en büyük suç benim gözlerimi kapattım herşeye tamam dedim bugünde bu haldeyim belkide o keyfine bakıyor umrunda bile deil çektiğim acı bana zarar veriyor Allah kimseye yaşamasın çok zor bindurum saçlarım beyazladi bu aşamada daha bikac oldu ama ben yaşlandımsizi döven adamı sevdiğiniz kadar kendinizi sevseniz keşke.