Olumlu düşünerek kendini daha iyi hissedebilirsinİşe başladım maddi açıdan kendimi güçlü hissedince psikolojik destek alicam kendi hayatimi kendim mahfettim kimsenin suçu yok
Teşekkür ederim güzel mesajınız için ben çok hassas ve duygusal bı yapıya sahip olduğum için eşim beni kolay ele geçirdi ondan ayrilamicgimi düşündü kendine maddi manevi bağladı ve her istediğini yaptı ve sonuç bu oldu ayrılıkOlumlu düşünerek kendini daha iyi hissedebilirsinyeni bir gün,yeni bir hayat,üzülmene sebep yok gibi mesela.Zaten hayat kısa lütfen mutsuzluğunuzu çoğaltmayın
Babasız büyümek de etkilidir bu durumda dediğiniz gibi hep bı limaana ihtiyc duydum buda beni yanlış şeylere sevk ettiKalp falan hikaye.
Babanızla ilişkiniz nasıl?
Terapi almayı düşündünüz mü?
Size şiddet uygulayan birine sevgi beslemek ancak bozuk psikolojiyle açıklanabilir.
Özgüveniniz yok. Yalnız kalmaktan korkuyorsunuz. Düzeniniz bozulsun istemiyorsunuz. Yollarımı verdim boşa mı gidecek diyorsunuz. Eh belki de evlat sahibi olmak istiyorsunuz.
Ama o istedikleriniz bu adamla olmaz. Bu adamdan cacık olmaz.
,Yeniden hayata başlamak için şans olarak gör bence,mesleğinde var ve çocuğun yokken.O sana kalkan el ilerde hiç inmeyecek belkideNasıl göze alacaksın tekrardan birlikte yaşamayı hiç anlamadım
Merhabalar, öncelikle hayırlısı olsun diyorum.Merhaba arkadaşlar Ankara'dan yaşıyorum sizlere
4 yıllık sevgililik nişanlılık hayatımdan sonra eşimle evlendik çok severek fakat 1 yıl dolmadan ayrılmak zorunda kaldık şiddet uyguladı ailesini araya attı şikayetçi oldum şuan çekişmeli davamız var iki tarfda avukat tutdu eşim anlasmali olarak bitsin demiş avukata ama hala sevdiğinde iletmiş bende seviyorum ve bitmesini istemiyorum
Çocuk yok şuan ayrıyız ben öğretmenim bı skeilde ayaklarımın üzerinde duruyorum erkek için evliliği bitirmek bukadr kolaymi
ailem yok tek başıma yaşamak zorundayim bu süreçte sizlerin fikirleri ve düşüncelerinde benim için çok önemli şimdiden yorum yapan yol gösteren hersekese teşekkür ederim.
Ait olmak, sahiplenilmek eşyaya mahsustur, insana değil. Hala anlamadığınız nokta ille de biri olsun kafasında olduğunuz sürece daha çok yaşarsınız bunları, travmalarınızın arkasına saklanıp bahane bulmaktan vazgeçin. Psikolog desteği için de maddi durumunuzun iyi olması gerekmiyor, devlet hastanelerinde çok deneyimli uzmanlar var. Yapmak istedikten sonra araştırıp yapmak mümkün. Sizin için mümkün olan ise sadece bahaneler arkasına saklanmak. Sadece bekliyorsunuz, elinizin gel demesini bekliyorsunuz o yüzden hayatınızla ilgili harekete geçmiyorsunuzKendimi hiç kimseye ve hiç biyere ait olarak görmek beni çok üzüyor aile kavramı benim için çok önemli sadece sevmek ve sevilmek istedim ben mutlu olmak mutlu etmek istedim aslında biz eşimle asilmicaknsorunlar yaşamadık sadece ailesinin oyunlarına ve dolduruslarina geldi ama sahip çıkmadı bitirmek için o elinden geleni yaptı çok çok uzgunmum kendimi toparlamak için herşeyi deniyorum erkek hiç uzulmuyormu hala beraber yaşadığımız evde hiç aklına glemiyomu yasadikalrimiz bu kadar rahat hiç bişey olmamais gibi yaşamak kolaymi onlar icin
Merhabalar, öncelikle hayırlısı olsun diyorum.
Tabi ki siz ve esiniz severek evlenmişsinizdir sevginiz mutlaka ki olacaktır. Bence burada dikkat etmeniz gereken gelecegınızde sizi böyle üzeen biriyle yolunuza gecmıse donmeden devam edebilmek. Eğer her iki taraf da yasananları silip yoluna bakabilecekse yenıden elbette deneyebilirsiniz.
Saglıklı bir sekilde hayat zorluklarını da bir kenara bırakıp esınız hakkında ıyıce dusunun lütfen tabı ki her insanın 2. bir sansa ıhtıyacı vardır ama siddet cok riskli bir bir durum. Bir kez yapan bir daha yapabilir.
Ne olursa olsun güclü kalın güclü kalmak için mücadele edin.
Sevgi
Erkeklerin bir çoğu öyle ayrılığı arabeske bağlamaz, kadınlar kadar düşünmezler,eğer sizi geri istiyorsa bu aşkından, pişmanlığından değil konfor alanının bozulmasındandır. Ağlayın,sizlayin acınızı yaşayın ama bu adamla devam etmeyi aklınızdan çıkarın,aynı suda iki kere yikanilmaz.Düzelir diye ikinci şansı verdiğiniz adam hikmeti kendinden bilip hayatı size zindan eder.Kendimi hiç kimseye ve hiç biyere ait olarak görmek beni çok üzüyor aile kavramı benim için çok önemli sadece sevmek ve sevilmek istedim ben mutlu olmak mutlu etmek istedim aslında biz eşimle asilmicaknsorunlar yaşamadık sadece ailesinin oyunlarına ve dolduruslarina geldi ama sahip çıkmadı bitirmek için o elinden geleni yaptı çok çok uzgunmum kendimi toparlamak için herşeyi deniyorum erkek hiç uzulmuyormu hala beraber yaşadığımız evde hiç aklına glemiyomu yasadikalrimiz bu kadar rahat hiç bişey olmamais gibi yaşamak kolaymi onlar icin
Kurtuldum diye sevinenler bile var ama bukadar basit olmamalı hiç bişey benimle yaşadığı evde şuan tek yaşıyor bizim evimizde benimle olan anıları hicmi aklıma glemiyor acaba canı yanmıyor sürekli bu sorularla bogusuyorum.ben ona ait tek birşeyi bile görmeye tahammül edemiyorum kalbim agriyo icim yaniyo onlar için çok basitErkeklerin bir çoğu öyle ayrılığı arabeske bağlamaz, kadınlar kadar düşünmezler,eğer sizi geri istiyorsa bu aşkından, pişmanlığından değil konfor alanının bozulmasındandır. Ağlayın,sizlayin acınızı yaşayın ama bu adamla devam etmeyi aklınızdan çıkarın,aynı suda iki kere yikanilmaz.Düzelir diye ikinci şansı verdiğiniz adam hikmeti kendinden bilip hayatı size zindan eder.
Hiçbirşey için geç değil inanınTeşekkür ederim güzel mesajınız için ben çok hassas ve duygusal bı yapıya sahip olduğum için eşim beni kolay ele geçirdi ondan ayrilamicgimi düşündü kendine maddi manevi bağladı ve her istediğini yaptı ve sonuç bu oldu ayrılık
Çok acil psikiyatriye git, hala severek ayrılmak diyorsun. Adam seni dövmüş sen hala sevgi diyorsun. Sevgi bu değil, sen buna inanıyor olabilirsin ama dünyanın gerçeği bu değil, insanlar bunu hayatın gerçeği gibi sunma hakkın yok. Ciddi yardıma ihtiyacın var hem de acil. Bundan sonra yapacaklarını tahmin edeyim mi? Kocanı takip edip seninle alakalı olmada Nil’e herşeyi üstüne alınıp anlam çıkaracak ve barışacaksın, alıştığın eziyeti çekmek sıfırdan başla akarsan kolay geliyor sana. Çünkü hala birey olduğunun farkına varamamışsın. Bundan sonra başına gelen herşeyi hak ediyorsunMesajınız ve iyi temennilerini için çok teşekkür ederim kendimi sizlere anlatmak beni okadar rahatlatıyor ki kafamdaki deli sorulara sayenizde cevap buluyorum.
Severek ayrılmak ve haketmedigin şeyleri yaşamak insanı çok derinden etkiliyor hayat sanki bitmiş gibi hissediyorsun bu aşamada çok şey yapmak kendime zarar vermek bile aklıma geldi ama hep dua ettim kendimi farklı şeylerle meşgul ettim çok ağır ve zor bı surec her gece rüyamda her saniye aklımda yemek yerken işe giderken kendimi alikoyamiyorum bu durumdan bana kizabilirsiniz bu düşüncelerinden dolayı ama inanki bende istemiyorum böyle hissetmek kendimi çok yalnız ve tek hissediyorum ailem de yok yanımda yolum zor ve uzun rabbim yardimcimiz olsun hepimizin inşallah bende atlaticam her zaman herseyin hayırlısını istedim Allah tan bu durumunda hangisi benim hakkımda hayırlı oluckasa o olsun tekrar hepinize teşekkür ederim derdime ortak olup benimle paylaştığıniz için bu cicekelr hepinize
Hiç aklına gelmiyor, sensiz çok mutlu, yayıla yayıla yaşıyor, emin ol evi temizletmek vd diğer hizmetleri için farklı kadınlar da getiriyordur eve. Onun için önemli olan sen değilsin, önemli olan ihtiyaçlarının görülmesi, buna fırsat veren de sensin.Kurtuldum diye sevinenler bile var ama bukadar basit olmamalı hiç bişey benimle yaşadığı evde şuan tek yaşıyor bizim evimizde benimle olan anıları hicmi aklıma glemiyor acaba canı yanmıyor sürekli bu sorularla bogusuyorum.ben ona ait tek birşeyi bile görmeye tahammül edemiyorum kalbim agriyo icim yaniyo onlar için çok basit
Sizin ne kadar güçlü bir yapınız olduğu belli mesajınızdanMesajınız ve iyi temennilerini için çok teşekkür ederim kendimi sizlere anlatmak beni okadar rahatlatıyor ki kafamdaki deli sorulara sayenizde cevap buluyorum.
Severek ayrılmak ve haketmedigin şeyleri yaşamak insanı çok derinden etkiliyor hayat sanki bitmiş gibi hissediyorsun bu aşamada çok şey yapmak kendime zarar vermek bile aklıma geldi ama hep dua ettim kendimi farklı şeylerle meşgul ettim çok ağır ve zor bı surec her gece rüyamda her saniye aklımda yemek yerken işe giderken kendimi alikoyamiyorum bu durumdan bana kizabilirsiniz bu düşüncelerinden dolayı ama inanki bende istemiyorum böyle hissetmek kendimi çok yalnız ve tek hissediyorum ailem de yok yanımda yolum zor ve uzun rabbim yardimcimiz olsun hepimizin inşallah bende atlaticam her zaman herseyin hayırlısını istedim Allah tan bu durumunda hangisi benim hakkımda hayırlı oluckasa o olsun tekrar hepinize teşekkür ederim derdime ortak olup benimle paylaştığıniz için bu cicekelr hepinize
Benim de tam 1 sene sonra bitiyor evliligim.Cekismeli olacak benim de. Ama farkımız şu ben kafada bitirdim,siz seviyorsunuz gibi geldi bana? Bir de esiniz anlasmali bosanalim ama seviyorum demis o ne demek onu çözemedim dogrusu? Cok tutarli gelmediMerhaba arkadaşlar Ankara'dan yaşıyorum sizlere
4 yıllık sevgililik nişanlılık hayatımdan sonra eşimle evlendik çok severek fakat 1 yıl dolmadan ayrılmak zorunda kaldık şiddet uyguladı ailesini araya attı şikayetçi oldum şuan çekişmeli davamız var iki tarfda avukat tutdu eşim anlasmali olarak bitsin demiş avukata ama hala sevdiğinde iletmiş bende seviyorum ve bitmesini istemiyorum
Çocuk yok şuan ayrıyız ben öğretmenim bı skeilde ayaklarımın üzerinde duruyorum erkek için evliliği bitirmek bukadr kolaymi
ailem yok tek başıma yaşamak zorundayim bu süreçte sizlerin fikirleri ve düşüncelerinde benim için çok önemli şimdiden yorum yapan yol gösteren hersekese teşekkür ederim.
En yakın zamanda gidicem evetÇok acil psikiyatriye git, hala severek ayrılmak diyorsun. Adam seni dövmüş sen hala sevgi diyorsun. Sevgi bu değil, sen buna inanıyor olabilirsin ama dünyanın gerçeği bu değil, insanlar bunu hayatın gerçeği gibi sunma hakkın yok. Ciddi yardıma ihtiyacın var hem de acil. Bundan sonra yapacaklarını tahmin edeyim mi? Kocanı takip edip seninle alakalı olmada Nil’e herşeyi üstüne alınıp anlam çıkaracak ve barışacaksın, alıştığın eziyeti çekmek sıfırdan başla akarsan kolay geliyor sana. Çünkü hala birey olduğunun farkına varamamışsın. Bundan sonra başına gelen herşeyi hak ediyorsun
Benimde anlamadığım nokta o kafamda soru işareti bıraktı hem anlasmaliya çevirelim hemde seviyorum ama en mantıklısı bosnamamis demiş bende cozemedimBenim de tam 1 sene sonra bitiyor evliligim.Cekismeli olacak benim de. Ama farkımız şu ben kafada bitirdim,siz seviyorsunuz gibi geldi bana? Bir de esiniz anlasmali bosanalim ama seviyorum demis o ne demek onu çözemedim dogrusu? Cok tutarli gelmedi
Yo hiç de güçlü değil seviyorsan git yalvar, kocandır sever de döver de denmesini bekliyor. Bakın yazdıklarından anlarsınızSizin ne kadar güçlü bir yapınız olduğu belli mesajınızdanDilerim herşey gönlünüzce olsun İyilere denk gelirsiniz inşallah
Kurtuldum diye sevinenler bile var ama bukadar basit olmamalı hiç bişey benimle yaşadığı evde şuan tek yaşıyor bizim evimizde benimle olan anıları hicmi aklıma glemiyor acaba canı yanmıyor sürekli bu sorularla bogusuyorum.ben ona ait tek birşeyi bile görmeye tahammül edemiyorum kalbim agriyo icim yaniyo onlar için çok basit