3 günlük taze boşanmış biri olarak yazıyorum.Alışkanlık sürecinin bitişi çok zor. Ancak uygulanan şiddet fizikselde olsa, psikolojikte olsa asla alttan alınmamalı. Bizler alttan aldıkça daha beter oluyorlar. Çocuğunda yokken bitir bu işi. Alışkanlık ve bağlılık sürecin elbet bitecek, ama devam edersen hayat boyu şiddetle savaşacaksın30 yaşındayım sosyal çevreme çok fazla güvenim yok hayatımdaki insana çok bağlandım ve onsuz sanki hayat yok gibi bı dünya kurdum kendime ama kendi ellerimle hayatımı mahfetmis oldum
Sizin neden bitti evliligniz özel bi endeni yoksa paylasirmisniz3 günlük taze boşanmış biri olarak yazıyorum.Alışkanlık sürecinin bitişi çok zor. Ancak uygulanan şiddet fizikselde olsa, psikolojikte olsa asla alttan alınmamalı. Bizler alttan aldıkça daha beter oluyorlar. Çocuğunda yokken bitir bu işi. Alışkanlık ve bağlılık sürecin elbet bitecek, ama devam edersen hayat boyu şiddetle savaşacaksın
Babasız büyümek de etkilidir bu durumda dediğiniz gibi hep bı limaana ihtiyc duydum buda beni yanlış şeylere sevk etti
Tahmin etmiştim öyle bir eksiklik olduğunu
Çekişmeli oluyor mecburen 1 yıl dolmadigi içinYapman kuzum, cekişmen
Emin ol bir çocukla ayrılmak çok daha zor olacaktır.Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zor
Bazıladı için kolay. Yani herkes için zor deıl. Ama böle insanlar için ömür heba etmeye gerek yok. Acınızı yasayıp yolunuza bakınMerhaba arkadaşlar Ankara'dan yaşıyorum sizlere
4 yıllık sevgililik nişanlılık hayatımdan sonra eşimle evlendik çok severek fakat 1 yıl dolmadan ayrılmak zorunda kaldık şiddet uyguladı ailesini araya attı şikayetçi oldum şuan çekişmeli davamız var iki tarfda avukat tutdu eşim anlasmali olarak bitsin demiş avukata ama hala sevdiğinde iletmiş bende seviyorum ve bitmesini istemiyorum
Çocuk yok şuan ayrıyız ben öğretmenim bı skeilde ayaklarımın üzerinde duruyorum erkek için evliliği bitirmek bukadr kolaymi
ailem yok tek başıma yaşamak zorundayim bu süreçte sizlerin fikirleri ve düşüncelerinde benim için çok önemli şimdiden yorum yapan yol gösteren hersekese teşekkür ederim.
Eski eşim iddaa bağımlısı. Oynamayacağına dair sürekli sözler verip dururdu. Sürekli tartışma halindeydim en son hayatında olup biten tüm kötü şeylerin sebebinin ben olduğumu söyleyip beni terketti. Sonradan öğrendim ki yine 100 binlerce borcu var. Asıl sebep bu bana göre kaçtıııı. Ama ona göre sebep bendim. Anlaşmalı olarak ayrıldık.Sizin neden bitti evliligniz özel bi endeni yoksa paylasirmisniz
Başkenttesiniz,kalabalık. Kimse kimseyi tanımaz.Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zor
Amin Allahından bulur inşallahEvet malesef bu yüzden oldu olay. Allah'a havale ediyorum benim çektiğim acının on katını o çeksin beni her türlü kulalndi attı
Sizi eşiniz mi bıraktı çok istemenize rağmen anlayamadım böyle bir yorum hakkınızda böyle düşündürüyorHayır gitmeyeceksiniz, gitseniz bile laf olsun diye gideceksiniz, hastalıklı şekilde kocanıza dönmek için herşeyi yapacaksınız. İçinde bulunduğunuz psikolojinin farkında bile değilsiniz.
EvetSizi eşiniz mi bıraktı çok istemenize rağmen anlayamadım böyle bir yorum hakkınızda böyle düşündürüyor
Herşey bı anda bı gecede ailesini bahane etti şiddet uyguladı ve bitti
Canım şu anda seninle aynı süreçleri yaşıyoruz.. Ben de şiddet gördüm hem fiziksel hem psikolojik ve en son darp raporunu uzaklaştırmamı aldım. Artık düzelmeyeceğini anlayarak..Evet ben hala duzelbilir yuvam kurtulabilir diye düşünüyorum yanlisda olsa düşüncem bu ama karşımdaki erkek kendine benden daha çok saygı gösteriyor o günden beri tek bir defa aramadı beni ama ben hala umut belsiyorum inşallah herşeyi yoluna sokucam isim bana güç vericek kafamı toparlaiyabilicem tek duam bu
Kısa bir tatile çıkıp ailenin yanına gitmeni öneririm, bunu da neden söylüyorum dışarıdaki arkadaşlarınız maalesef aile gibi olmuyor.Mesajınız ve iyi temennilerini için çok teşekkür ederim kendimi sizlere anlatmak beni okadar rahatlatıyor ki kafamdaki deli sorulara sayenizde cevap buluyorum.
Severek ayrılmak ve haketmedigin şeyleri yaşamak insanı çok derinden etkiliyor hayat sanki bitmiş gibi hissediyorsun bu aşamada çok şey yapmak kendime zarar vermek bile aklıma geldi ama hep dua ettim kendimi farklı şeylerle meşgul ettim çok ağır ve zor bı surec her gece rüyamda her saniye aklımda yemek yerken işe giderken kendimi alikoyamiyorum bu durumdan bana kizabilirsiniz bu düşüncelerinden dolayı ama inanki bende istemiyorum böyle hissetmek kendimi çok yalnız ve tek hissediyorum ailem de yok yanımda yolum zor ve uzun rabbim yardimcimiz olsun hepimizin inşallah bende atlaticam her zaman herseyin hayırlısını istedim Allah tan bu durumunda hangisi benim hakkımda hayırlı oluckasa o olsun tekrar hepinize teşekkür ederim derdime ortak olup benimle paylaştığıniz için bu cicekelr hepinize
Bence bırakamamaktan kaynaklanıyor, toplumumuzda evliliği kadın ayakta tutar gibi yanlış kalıplardan.Sorunun bende olduğunu biliyorum bunu için tedavi yada terapi gibi şeylere de basubrucm
Öğretmensiniz siz.Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zor
Merhaba arkadaşlar Ankara'dan yaşıyorum sizlere
4 yıllık sevgililik nişanlılık hayatımdan sonra eşimle evlendik çok severek fakat 1 yıl dolmadan ayrılmak zorunda kaldık şiddet uyguladı ailesini araya attı şikayetçi oldum şuan çekişmeli davamız var iki tarfda avukat tutdu eşim anlasmali olarak bitsin demiş avukata ama hala sevdiğinde iletmiş bende seviyorum ve bitmesini istemiyorum
Çocuk yok şuan ayrıyız ben öğretmenim bı skeilde ayaklarımın üzerinde duruyorum erkek için evliliği bitirmek bukadr kolaymi
ailem yok tek başıma yaşamak zorundayim bu süreçte sizlerin fikirleri ve düşüncelerinde benim için çok önemli şimdiden yorum yapan yol gösteren hersekese teşekkür ederim.