Çekişmeli boşanma asamasindayim

30 yaşındayım sosyal çevreme çok fazla güvenim yok hayatımdaki insana çok bağlandım ve onsuz sanki hayat yok gibi bı dünya kurdum kendime ama kendi ellerimle hayatımı mahfetmis oldum
3 günlük taze boşanmış biri olarak yazıyorum.Alışkanlık sürecinin bitişi çok zor. Ancak uygulanan şiddet fizikselde olsa, psikolojikte olsa asla alttan alınmamalı. Bizler alttan aldıkça daha beter oluyorlar. Çocuğunda yokken bitir bu işi. Alışkanlık ve bağlılık sürecin elbet bitecek, ama devam edersen hayat boyu şiddetle savaşacaksın

Sizin neden bitti evliligniz özel bi endeni yoksa paylasirmisniz

Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zor
Emin ol bir çocukla ayrılmak çok daha zor olacaktır.
Eğer geri dönersen zaten yine aynı şeyleri yaşayacaksın.

Ben bosanali 3 ay oldu .Aldatti. Bosanmadan 1 ay öncesinde bile barışmak istedi seviyorum vs.affetmedim.Bosandik 1 ay sonra beni aldattığı o..pu ile evlendi.Erkeklerin seviyorumlari vs hikaye inanmayin.
Zaten sizi döven siddet uygulayan pislik sizi sevse nolucak .Öğretmenseniz yolunuza devam eder yeni bir hayat kurarsınız.

Bazıladı için kolay. Yani herkes için zor deıl. Ama böle insanlar için ömür heba etmeye gerek yok. Acınızı yasayıp yolunuza bakın

Sizin neden bitti evliligniz özel bi endeni yoksa paylasirmisniz
Eski eşim iddaa bağımlısı. Oynamayacağına dair sürekli sözler verip dururdu. Sürekli tartışma halindeydim en son hayatında olup biten tüm kötü şeylerin sebebinin ben olduğumu söyleyip beni terketti. Sonradan öğrendim ki yine 100 binlerce borcu var. Asıl sebep bu bana göre kaçtıııı. Ama ona göre sebep bendim. Anlaşmalı olarak ayrıldık.

Bı kadın olarak yuva kurmanın zorluğunu bilip de hala biseyler için diretmek çok zor evet bende bazı şeyleri bana yaptıklarını kabul etmiyorum ama kadın olmak helede tek olmak Cook zor
Başkenttesiniz,kalabalık. Kimse kimseyi tanımaz.
İşiniz de var.
İsterseniz memlekete beş gün gidersiniz herkesin ağzına lafı tıkarsınız bir şey derlerse.
Ne var yani.
Kadın olarak neyi zor mesela çalışırken üstüne?
Dayak yemek daha mı kolay

Hayır gitmeyeceksiniz, gitseniz bile laf olsun diye gideceksiniz, hastalıklı şekilde kocanıza dönmek için herşeyi yapacaksınız. İçinde bulunduğunuz psikolojinin farkında bile değilsiniz.
Sizi eşiniz mi bıraktı çok istemenize rağmen anlayamadım böyle bir yorum hakkınızda böyle düşündürüyor

Canım şu anda seninle aynı süreçleri yaşıyoruz.. Ben de şiddet gördüm hem fiziksel hem psikolojik ve en son darp raporunu uzaklaştırmamı aldım. Artık düzelmeyeceğini anlayarak..

Emin ol bu durumda bile kendini haklı görüyor ama özellikle psikolojik şiddete çok fazla maruz kalınca insan kendi düşüncelerinden, aklından uzaklaşabiliyor.. Kafa karısıklıgını bu sekilde değerlendiriyorum.

Yarın boşanma dilekçesini avukatımla yazacağım, olaylar çok yeni, karşı tarafa çift terapisi önerdim, cvp bile vermedi. Benle konusmak istemiyormuş, bu saatten sonra pişman olursa da ancak tazminatlar vs sayesindedir. İnandırıcı mı?

Ben de meslek sahibiyim, çocuk yok, 1.5 senelik evliyim, yaşım 29. Bunlarla avutuyorum kendimi, zararın neresinden dönsek kar inan bana.
İlk zamanlar zor geçiyor duygu durumum karışık, ben de psikologa gitmeye basladım.

Kısa bir tatile çıkıp ailenin yanına gitmeni öneririm, bunu da neden söylüyorum dışarıdaki arkadaşlarınız maalesef aile gibi olmuyor.

Ailenizin yanında rol yapmak zorunda değilsiniz. 1 hafta bile yeter; insan sığınacak güvenli bir limanda dinlenmek isteyebiliyor.

Sorunun bende olduğunu biliyorum bunu için tedavi yada terapi gibi şeylere de basubrucm
Bence bırakamamaktan kaynaklanıyor, toplumumuzda evliliği kadın ayakta tutar gibi yanlış kalıplardan.

Karşınıza narsist çıktıysa o duygu durumundan kurtulmak maalesef çok da kolay olmuyor. Sizi uzunca bir süre manipüle etmiş belli ki. Kendinizi suçlamayın; dönmek isteyen işler bu aşamaya gelmeden hatasını anlardı. Her türlü sizi kazanmaya çalışırdı.

Bu konuda içiniz çok rahat olmalı. Ben elimden gelenin en iyisini yaptım diyebilin.

Sen kendini suçlamışsın hata bende vs. biz ne diyelim sana.. hata sende git tedavi ol, evine dön, ye dayağını otur. Adam hayat enerjini bitirip, ruhunu emene kadar bekle sonra yine boşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…