- 19 Mart 2020
- 441
- 92
- 30
- Konu Sahibi esracaheleyan
Annem oğlum 3 aylıkken kanser oldu ,ben oğlumu 1 yaşından sonra kreşe verip çalışmayı dusunuyodum hatta sosyal hizmetten ücretsiz kreş desteği de çıktı ama annemin hastalığından dolayı kendim için hiçbir adım atamadim, ailem kalabalık ve her sey benim üstüme kaldı malesef ki.Ailen çocuğuna bakabilecek durumdaysa çalış, vermezler asla haklarını verirler mi hiç.. Keşke 1.5 sene sabretmişken biraz daha dayansaydın haklarının hepsini alırdın belki sonunda.
Malesef bu öküzleri biz seçtik, ben ilk zamanlar o şöyle yaptı ama o yaptı diye kızıyodum ama sınırlarımı korumadıgım için bu öküz geldi, bi daha kendimi asla kimseye bukadar ezdirmem. mağdur edebiyatını bırakıp güçlü olalım, bize bizden başka kimseden fayda yok kardeşim..
ben o anlasmalıya yanaşsın diye çekişmeli başlattım ama dayanamıcak gibi olursam süreç uzarsa kestirip atmayı dusunuyorum. yinede o anlaşmalıya yanaşacak gibi geliyor içimden bilmiyorum
Ne kadar evli kaldın, çocugun kaç yasında ben çocuk çok istemiştim biliyor musun ama bu evlilikte olacak gibi değildi..insallah allah nasip eder o duyguyu yasamayı güzel bir yuvada, hayata tutunma sebebindir
Eski eşim yurtdisina gidecekti diye ve bende maddi anlamda zorda olduğum için vereceği bi miktar paraya Anlaşmalı kabul etmek zorunda kaldım.gerci sürgün yedi döndü pişman olmadım değil ama yinede baska çarem yoktu.
Ben 1 yıl evli kaldim oğlum 2 yaşına girecek, tabi ki çocuk çok zor ama bi yandan da bana güç oldu ,yinede çocuk olmaması daha iyi bence ,ondan bi parçam olsun hiç istemezdim .İnşallah güzel olur her şey senin için de