Çekişmeli boşanma asamasindayim

Öğretmenlere her zaman ayrı bir saygım vardır. Çünkü beni çok değerli öğretmenler yetiştirdi.
Kendi branşlarında tecrübeli, çok saygıdeğer eğitmenlerdi.
Belki de bu hayatta ki en büyük şansım onların yolculuğuma eşlik etmesiydi.
Durumum nedeniyle hemen hemen hepsinin özel hayatlarına da dahil olmuşluğum vardı.
Onlarda gözlemlediğim en önemli ortak nokta eğitmen oldukları halde aynı zamanda öğrenci idiler. Sürekli öğrenmeye, araştırmaya devam ederlerdi.
Halen ilk okul öğretmenimle, orta ve lisede ki edebiyat ve fizik öğretmenlerimle de görüşürüm.
Branşınız ne bilmiyorum ama yaşadığınız travmadan sizi kurtaracak tek yegane erguman mesleğiniz olmalı.
Eğer ailenizde yaşadığınız sorunları tek başınıza aşamıyorsanız lütfen destek alın.
Ki evet aşamıyorsunuz.
Çünkü ailesi yüzünden size şiddet gösteren birini halen sevdiğinizi iddaa ediyorsunuz.
Ve yapılan tüm yorumların ardından tamam öyle böyle diyorsunuz fakat hep aralarda,.. Ama seviyorum... Ama nasıl unuturum... Ama o nasıl yapar.... Ama nasıl yaşarım... Diyorsunuz.
Lütfen bunu kendinize yapmayın. 20 li yaşların başında olsanız bir nebze hoş görülebilir bu düşünceniz. Fakat artık 30 ları yaşarken cidden....

Neyse daha fazla yazmamalıyım.
İzleyeceğiniz yollar belli bunları eminim siz de biliyorsunuzdur.
Şunu da eklemek istiyorum. Her eleştiri yapıcı olursa kendinizi toparlayamazsınız.
Çünkü farkettim ki yapıcı eleştirileri okuduğunuz anda mantıklı geliyor fakat bir kulağınızdan girip diğerinden çıkıyor.

Ayrıca eşiniz çekişmeliyle uğraşmamak için anlaşmalıya çevirmiş. Sizi bir gün dahi aramayan adam sonuna da bir not göndermiş, ama seviyorum diye.
Biz böyle durumlarda, senin amana.. Nokta nokta diyoruz.
Siz bundan bile etkilenmişsiniz. O sizin zaafınızı bildiği için göndermiş o notu size.
Cok uzattım neyse boşa yazdığımızın farkındayım da bir umut işte.

Ayrıca bu durumda tedaviye tek ihtiyacı olan ben deilim karşı tarafında var benim tek zayıf noktm sevmek oldu

Yorumlarımı kendime saklamayacağım, sizin yazdıklarınızdan dolayı böyle yazıyorum, önce kendi yazdıklarınıza bakın kendinizi eleştirin sonra beni eleştirmeyi düşünün.

Mesaj için teşekkür ederim inanın boşa yazmadiniz evet beni tek hayata tutunduran mesleğim ve öğrencilerim onlar sayesinde daha az dusunme fırsatım oluyor bu kötü olayları ama kötü bir donemden geçiyorum ve herşey üst üste gleiyor negatif yorumlarda beni uzdugu için karşı tarftna böyle anlasilabiliyorum.
Zaman benim ilacım olucak yarama her surdugumde biraz daha iyilesicek eminim

Ayrıca bu durumda tedaviye tek ihtiyacı olan ben deilim karşı tarafında var benim tek zayıf noktm sevmek oldu
Karşı tarafın tedavisi sizi ilgilendirmiyor, siz kendinizden sorumlusunuz. Kendinize olan yükümlülüklerinizi yerine getirmemişsiniz, kendi özeleştiriniz dışında herşeyi yapıyorsunuz, karşı tarafı düşünüyorsunuz, beni eleştiriyorsunuz. Hala tek hatam sevmek diyorsunuz bunun sevgi olmadığının bilir farkında değilsiniz.

Bir döven bir daha döver. Kararınızı buna göre verın

Bir kere oldu affetti diye tekrar affeder diye yapabilir bu arada neden şiddet uyguladı ne sebeple tartıştınız ve sevgililil döneminde benzer davranışları oldu mu
Ailesi doldurusna geldiği için aramış gayet iyiyken bı an da olaylar gelişti ve bu durumu yaşadık sevgililik nisnalilik döneminde ufak tefek sorunlar illaki oldu

Benim babamın olmayisida onu güçlü kıldı bana bunları yaşatması ona kimsenin hesap sormicgini bilmesi

Ailesi doldurusna geldiği için aramış gayet iyiyken bı an da olaylar gelişti ve bu durumu yaşadık sevgililik nisnalilik döneminde ufak tefek sorunlar illaki oldu
Peki bunlar şiddet uygulamasını haklı hale getirir mi? Yada şiddet uyguladı ama ailesi yüzünden yoksa yapmazdı der misiniz? Nişanlılık yada sevgilimin dönemi ileriyi yönelik hayat İçin insanların birbirini tanımasına fırsat verir, yalan sorunlardan olacakları öngörebilir insanlar, bunları görmediniz mi görmek mi istemediniz?

Benim babamın olmayisida onu güçlü kıldı bana bunları yaşatması ona kimsenin hesap sormicgini bilmesi
Hesap sorması için babaya ihtiyacınız yok. Kendiniz hesap soracaksınız hatta hesap sorulacak noktaya gelince net şekilde tavrınızı koyacaksınız. Siz hesap sormayı kimin kime gücü yeterse mi sanıyorsunuz?

Asla haklı nedeni yok şiddet uygulamasında böyle bişey olamaz
Kendi aklını fikrini kullanamdi yuvasını elinin tersiyle yıktı ve şuan umrunda bile deil benimde kendimie kızdığım nokta karşı taraf umursamazken ben neden gece gunduz düşünüyorum neden aklimdn cikartmyitom kendime meşgale arıyorum zaman gecitoryim ama yasadikalrim gözüm önünden gitmediği için sağlıklı adım atamıyorum

Tabikide böyle dusunmuyorum kendimi yanlış ifade ettim sanirim

Elbett de öyle

İşte tam da bu düşünceden çıkabilmeniz için destek almanız gerekiyor.
Siz böyle düşündüğünüz için böyle adamları hayatınıza çekmeye devam edersiniz.
Benim de babam yok, benim annem de yok.
Ve bazı kadınların bu "babasızlık" kavramı, hayatlarının bir döneminde kurban rolü oynamaya meyletmiştir.
Beni sahipsiz buldu o yüzden böyle yaptı kafasından çıkın lütfen.
Siz önce bir birey olarak tek başınıza kendiniz bir ayağa kalkın.
Lütfen birey olmayı öğrenin. Sonra kadın, sonra arkadaş, sonra eş, sonra eğitmen, sonra anne olmayı öğrenirsiniz.
Fakat birey olamazsanız hayatta ki sıfatınız ne olursa olsun mutsuz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…