Çekişmeli boşanma asamasindayim

Hah işte bunları söyle bize. İşte şimdi devlet hastanesi psikiyatri servisinden randevu almanın zamanı, bunlaro sorgulamaya başladıysan zamanı gelmiştir. Biraz terapi biraz ilaç yardımı ile atlatacağın bir süreç

Bak şuan burda yazan acı ama gercek olan seylere kızıyosun seni en iyi ben anlarım. Bundan çok degil 3 ay önce bende konu açtım ve agır konusan cok kisi oldu ahmak olduguma dair bile. Ama şuan bakıyorum hepsi de silkip kendime getirmiş beni. Burdaki kadınlar çok güçlü inan bana,etrafımizda bizi incitmemek icin evirip cevirip konusan insanlardan da daha dürüst. Hepsi senin iyiligin icin. Bak cok degil bundan 3 ay sonra benim gibi dusuneceksin. O pişman olmuş mu,sevmiş mi,umrunda bile olmayacak. Terapi alıyorum ben,onun konusunu gecirmedigim sosyal cevreler ediniyorum,spora basladim. Onsuz da hayat geciyormus hem de daha iyk sekilde. Hep mutlu olursun umarım

Ben psikiyatri ye gittim ilaç önerdi ama ben ilaç kullanmadan da atlatabilicgmi düşünüyorum bu durumun kanıtlı olmasında davamda elimin güçlü olmasını saglicak

Ağlayacaksın, bağıracaksın, bize kızacaksın, gel gitler yaşayacaksın, insan psikolojisi böyle. Sadece şöyle davransam farklı mı olurdu, böyle yapmakla hata mı ettim diye kendini didikleme. Sen şu an kendini didikliyorsun. Telafi edilecek şeyler vardır edilmeyecek şeyler. Şiddetin telafisi yoktur. Sen hem psikolojik hem fiziksel şiddete maruz kalmışsın. Lütfen en acil şekilde bir uzman doktor randevusu al. Devlet hastanelerindeki doktorlar deneyimli ve yardımcı olan insanlar, ille de özele gideceğim diye düşünme. VKit kaybetme kendin için harekete geç.

Ben psikiyatri ye gittim ilaç önerdi ama ben ilaç kullanmadan da atlatabilicgmi düşünüyorum bu durumun kanıtlı olmasında davamda elimin güçlü olmasını saglicak
Sağlasın ne olacak, ayrıca senin ilaç kullanarak tedaviye başladığın zaman ayrılık aşamasında olduğun zaman, bu da senin lehine bir durum, yaşadıklarımdan dolayı psikolojim bozuldu, tedavi almak zorunda kaldım diyeceksin.

Başka doktora git, doktor seçme şansın var. Bir doktor öyle yaptı diye vazgeçme
Ailemin ve arkadaşlarımın yanımda oadigi bu serecte sizlerden bu şekilde destek almak beni çok mutlu etti inaninki evet güçlü olmak zorundayım daha iyi insnalr var karşıma cikicak ama bu süreç beni yordu. Herşeyden vazgeçme noktasına getirdi ve bugün tekrar ayağa kalkicam sayenizde maddi manevi güçlü olmak zorundayım yoksa kaybolup gidicem

Kalkacaksın hem de dersler almış şekilde. Ne zaman istersen özelden de yazabilirsin kendini tek hissetme

İyice araştır başka bir devlet hastanesinde başka bir doktor seç. Ayrıca psikyatri doktoru sana eminim hafif bir ilaç vermiştir.
Size yakıştıramadım öğretmen hanım
Antidepresanlar öcü değildir. Bir çoğumuz boşanma sürecinde destek aldık.
Hele ben manyak günde 5 farklı ilaç içiyordum.
Psikoloğa da durumun iyi olunca gidersin.

Hepinize cooook teşekkür ederim hiç tanimadigim birsuru insan benim için mesaj attı derdimi dinledi en kısa sürede sizlere kendimi iyi hissettiğim hayatimi yoluna soktimg haberlerini vericem sisin sayenizde bugün içimde umutlar yeşerdi tekrardan birazda olsa mutlu oldum

Nereye kayboluyosun hayat daha şimdi başlıcak senin için.
Biliyorum çok acı çekiyor yüreğin. Yaşadıkların da hiç kolay değil.
Ama hayata dram pencerelerinden bakma.
Ne zaman aklına onu sevdiğin gelse, gözünün önüne sana şiddet uygularken ki surat ifadesini getir.
O an çok canavarcaydı değil mi. Al işte o odunun gerçek yüzü o.
Ve barışırsan bu şiddet devam edecek. Bu hiç şaşmaz.
Kabul et anlaşmalıyı ne var sanki. Bir an önce kurtulursun.
Hafifte olsa muhakkak ilacını kullan.
Mesleğinde aktif olmaya çalış. Sosyalleş
Bak gör asıl iyileştiğinde kadın olduğunu hissedeceksin.

Anasınıfı öğretmeniyim ben çocuklarım bana ilaçtan daha iyi geliyor onalrla zaman geçirmek sevmek inaninki ilaçtan bin kat daha iyi yorumlarınızı hepsini dikakte alicam ve haytima yeniden baslicam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…