Su anda öğrenmiş durumdayım. Agliycimmmm
Kilo kaç peki teyzeyin ?Benim teyzem gözü kapalı,yarı uyurken bile yer çekirdeğifeci bağımlı o da.
İştah mı bıraktın insanda deseydin :):))) benimki gecen gun dedim cekirdek alayim, dedim istemiyorum. Atesinminvar hastamisin cekirdek istemiyorsun diyor. :)
Gerçekten mi?
Çok garip!!!
Hiç böyle bir durum duymamıştım.
Sigara gibi galiba?
Aynen. Kirgin iken yemin ediyorum biri gelse barış yada yuzun gulsun tirilyonlar verecegim.dese icmden gelmeden yine gulemem. Yuzum duzelmez. :)İştah mı bıraktın insanda deseydin :)
Valla seni süper anlıyorum. Çünkü 78 kilodan indim 64 e. Simdi 67 yim. Hep çekirdeğin sayesinde.Ayyy benim gibi olma kardeşim.Şu an olduğun yerde dur de bu olaya. 15 kilo verip fıstık gibi fiziğe kavuşmuşken bol kremalı kahve ve tuzlu çekirdek bağımlılığıyla tam 20 kilo aldım yenidenO kadar emeğimin boşa gittiğine mi yanayım, tuzun midemi berbat etmesine mi yanayım. Gastriti acayip azdırıyor tuzun fazlası. Bir de tuz birikmesinden kaynaklı ödem var artı olarak. Ben bir kasede dur diyemedim gerçi kendime, inanılmaz bir bağımlılık. Sen dur diyebiliyorsan ne ala. Bence almazsan bir süre sonra alışırsın. Ben ikisini de bıraktım, şu an eksikliğini hissetmiyorum. Sil baştan eski kiloma dönmek içinse deli gibi uğraşıyorum
Çok kilolu canım. 100 e yakındır sanırım. Moralin bozulacak şimdiKilo kaç peki teyzeyin ?
Günlük iki saat yürüyüş yapsam evin içindediyetinizi bire bir uğlayın ki
hem yağdan verin kesinlikle çıkarın çekirdeği
kesinlikle az yemeyin metabolizmaya yavaşlar tekrar kilo aldırır size
sabahları uyanınca 2 su bardağı su için mutlaka
en az 10 su bardağı günde
en az 3 4 gün 45dk. yürüyüş yapın
dipnot:20 dk. sonra yağlar yakılıyor
Hadi hadi. Paranın kokusunu aldım mi görürüm seni.Aynen. Kirgin iken yemin ediyorum biri gelse barış yada yuzun gulsun tirilyonlar verecegim.dese icmden gelmeden yine gulemem. Yuzum duzelmez. :)
Ooooo bende tam tersi çok zayıf da durmadan yiyor sandımÇok kilolu canım. 100 e yakındır sanırım. Moralin bozulacak şimdi
Günlük iki saat yürüyüş yapsam evin içinde
Yine yağ yakımı olur mu
Onu da çekirdeğiyle yerim. Her türlü yerimSadece bitane yesem bile sevilce doluyor heryerim
Alerjim varmış.
Eve almıyoruz onun yerine karpuzu çekirdekleriyle yiyorum
Çok faydalıymış
Kas mi ? Napiyim kası ya zaten geniş omuzluyum . Öküz gibiyim . Önüm önden arkam arkadan gidiyor yadurmadan olur ama tartıda azalma görmezsen korkma vucut kas yapar
Onu da çekirdeğiyle yerim. Her türlü yerim
Karpuz ve kavun çekirdeğini kurutup kilosu 10 liradan satıyorlar.Bende onla idare ediyorum napim
Yok bazem para ilede kandirmaya calisiyor sanki cok paragoz biriymissim gibi. Yan bile bakmam. Haslim vereyim para vereyim der. :) dedim sen nezaman gordun paragoz biri oldugumu.Ooooo bende tam tersi çok zayıf da durmadan yiyor sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?