cekirdegime yorum yapar mısınız :)

Normalde de yiyip kilo almayanlardan siniz yani

="elmas gzl, post: 47578894, member: 701953"]Güldüm :) yoo saçma değil de tuzsuz hic sevmiyorum ya[/QUOTE]
Bahçem varken kendim ekiyordum.taze sütlü nefis. Tuzsuz çekirdeği biraz topraklı bir yere ki karton bardak olur.ekin.filizlenince bahçeye alın.dikin.güneş li yer olsun.günebakan.

Geçen annem çekirdeğin kötüsünden almış.
Midem bulandı çekirdekten...

İrade zayıf olduktan sonra kilo vermeniz bir şey ifade etmiyor. Kendinizi kontrol edemezseniz geri alırsınız. Bir şeyin amacınız için zararlı olduğunu biliyorsanız veya yememeniz gerektiğini düşünüyorsanız yemeyeceksiniz. İradeniz güçlü olsun biraz. Önce yememeyi öğrenin ondan sonra kontrollü yemeye başlarsınız çünkü şuan kontrol edemiyorsunuz.

Yapı olarak yemeği çok seviyorum. Evet bıraktığım zaman 3 kilo aldım. Ama ben ömur boyu kendimi kısıtlamak istemiyorum ki. Yani cips i de yemek istiyorum. Çikolata da yemek istiyorum .

Yapı olarak yemeği çok seviyorum. Evet bıraktığım zaman 3 kilo aldım. Ama ben ömur boyu kendimi kısıtlamak istemiyorum ki. Yani cips i de yemek istiyorum. Çikolata da yemek istiyorum .
O zaman birkaç seçeneğin var. Günlük yemeğini az yersin, açık kalan kısmı 1 aburcuburla doldurursun. Ya da sıkı kardiyo yapıp kalori eksiği oluşturursun, o açığa bir aburcubur yersin. Yani kısaca aburcubur yiyeceksen, günlük yemeğinden kısmadan ya da spor yapıp kalori yakmadan formda kalamazsın. Çünkü bir porsiyon aburcubur bir öğün yemeğine bile denk gelebiliyor. Bir şeyden kısman şart.

Cekirdegi birakmak icin cok etkili bir yontem biliyorum. Markete gittiginiz zaman sepete cekirdek atmiyoruuuuzzzz.. Iste bu kadar basit.
-Bence birakmalisiniz, hem yagli hem tuzlu, bosuna ac kalirsiniz, sonra hem kilo veremiyorum hem diyette zorlaniyorum diye diyeti birakirsiniz, iyisi mi siz en once cekirdegi birakin.

Biliyorum yaa. İlla bi taraflarımızı yırtacağız

Valla su anda yok zaten. Ve aldırmayacağım. İnşallah yani. Emin değilim

Arkadaşlar harbi beni bilen bilir . Sıkıntılarım var daha da bu iyi günlerim. Ama bari bunlara kafa yoruyum dedim ya. Bide harbiden tuzlu çekirdek aşırı bağımlılık yapıyor. İnan yemeyen bilmez
Inan ramazana kadar damaklarim yara olana kadar yerdim, ramazanda susarim diye biraktim, hemen akabinde de diyete basladim ve sevdigim cok seyi terkettim, az tuketmeyi tercih etmedim zira bazen ayari kacirabiliyoruz, her markete gittigimde gozum o cekirdeklere ilisiyor ama size tavsiye ettigim yontemi uyguluyorum, sepete atmiyorum :) benim 4-5 kilo fazlam vardi ve kisa surede iyi yol katettim, cekirdek kilo verme hizini dusurur bence, cikolata vs degil ki bi raddeye kadar yiyelim, bir basladim mi tabagi bitirmeyeni dovuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…