- 22 Ağustos 2014
- 3.853
- 2.412
- 408
Kas mi ? Napiyim kası ya zaten geniş omuzluyum . Öküz gibiyim . Önüm önden arkam arkadan gidiyor ya
Karpuz ve kavun çekirdeğini kurutup kilosu 10 liradan satıyorlar.
Eşim doğulu,ben de ilk defa onlar sayesinde yedim acayip lezzetli :)
Baya baya citleniyor mu karpuz çekirdeğiKarpuz ve kavun çekirdeğini kurutup kilosu 10 liradan satıyorlar.
Kendinizde kurutabilirsiniz.yıka süzgeçte kurut.istersen az yağ tuzla kavur.ićli köfteye koyan var.bende kurutuyorum doğal.Karpuz ve kavun çekirdeğini kurutup kilosu 10 liradan
Demi . Ama çekirdek bağımlılık inan ki. Bildiğin aş eriyor gibi davranıyorumŞu an yeni diyetin sonlarındayım.ilk haftası güzel geçti fakat sonrası davet düğün stres yorgunluk vs. Diyet güme gitti.gelelim konumuza stres hep var ,bizim stresle başa çıkma yollarını düzenlememiz gerek.yani bir tabak dolma yerine bir kase salatalık yiyin.kekyerine form bbisküvi yiyin.gazoz yerine maden suyu ićin , çekirdek yerine ....... kendinize uyan bir şey yiyin en zararsısından.
Demi. Oda gulumsetsin bi zahmet. Boru değil yani. TrilyonYok bazem para ilede kandirmaya calisiyor sanki cok paragoz biriymissim gibi. Yan bile bakmam. Haslim vereyim para vereyim der. :) dedim sen nezaman gordun paragoz biri oldugumu.
:) tabi canim fazla atmis olabilirim tirilyon oldumu dusunebilinir belki gulumseyebilirim :)
100 gr 186 kl.1,5 avuç 1 dilim ekmek.O kaç kalori oluyor o zaman.
Kas olmasın ama ya. İlk yağlar erisin. Simdi yürüyüş basene iyi gelir micanım vucudunda tek omuzda değil kas bacagın edecek kolların kas
özellikle kalça için birebir yürüyüş
göbek içinde bi kaç hareket onda bilgim
kelin ilacı olsa kendine sürer
Güldüm :) yoo saçma değil de tuzsuz hic sevmiyorum yatuzlu ile tuzsuzu karıştırıp yiyin.
direk tuzsuz yenmiyor çok yavan geliyor.
ama karışık olsa tuzlu gelince mutlu olursunuz
çok mu saçma fikir oldu
Yukarı da daha fazla mi yazıyordu ya. 876 kalori diye100 gr 186 kl.1,5 avuç 1 dilim ekmek.
A-â o ne kiCekirdek te neymis çiğdem o çiğdem
Ben gidemiyorum zaten kardeşim veya babam alıyor. Demeyim mademMarkette kendini kandir sonra alirim diye ben sigara icin oyle yapiyorum
Gündüz yiyorum ama . 1 avuç yesem olmaz miValla almazsanız elinizin altında olmazsa yemezsiniz bu kadar net.
Evde olursa yersiniz muhakkak.
Ben sevdiğim ama yememem gereken şeyleri uzun zamandır almıyorum eve,aklıma gelse elimin altında olmayınca yiyemiyorum.
Çekirdeğin kalorisi çok fazla,kilo verme aşamasında yenmemeli bence. İllaki yiyecekseniz kahvaltıda ekmeğin yerine tüketin. Akşam yakmak zor olur kalorisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?