Bir kase yesem. ?Çok az yemeniz lazım çekirdeği de. Anca o şekilde.
4 litre içem mi ?Verirsiniz tabi ki.
Çekirdek faydalı yağ içeriyor.
tuzu için de çok su içip dengelersin
oldu mu
Ay valla beni anladığında sevindim . Damdan düşenim benim. HoşgeldinÖnünüze paketi almak yerine bir kaseye alsanız.
Bende en işe yarayan yöntem bu.
Kendime diyorum ki; tamam kızım ye ama ölçülü ye. Abartma.
Yiyebileceğimi bilmek beni rahatlatıyor.
Ne kadar kaldığını görmek de psikolojik olarak bitişe hazırlanmama yarıyor.
Bu arada tabi ki spor ve az karbonhidrat
Not: Bu da mı dert diyeceklere sesleniyorum, demeyin. Vallahi dert.
Feci bir bağımlılık.
Ben anlıyorum. Yaşamayan bilemez
Arkadaşlar harbi beni bilen bilir . Sıkıntılarım var daha da bu iyi günlerim. Ama bari bunlara kafa yoruyum dedim ya. Bide harbiden tuzlu çekirdek aşırı bağımlılık yapıyor. İnan yemeyen bilmez
iç4 litre içem mi ?
Başka kötü bi alışkanlığım yoktur ablası.Eskiden çok fazla yerdim ama bayağı eskidenşimdi yarım kase anca yiyebiliyorum insanların damak tadı herşeyi değişiyor sizde alışabilirsiniz bol su herzaman için zaten
Tuvalet sıkıntım da yoktur. Varil gibi. Üstten dök hic bana mısın demez
Zaten o kadar dikkat edip spor yapıp bir kase çekirdek yemekle kilo veremiceksen vermeBaşka kötü bi alışkanlığım yoktur ablası.
Tuvalet sıkıntım da yoktur. Varil gibi. Üstten dök hic bana mısın demez
Demi ya. Troid var bende o yüzden kolay kilo veremiyorum. Ama bir kase yiyim demi. 4 litre de su içerim. Yoğurt ney yerim.Zaten o kadar dikkat edip spor yapıp bir kase çekirdek yemekle kilo veremiceksen vermeömür boyu çekirdek yemicekmisin
Biliyorum. Daha geçen gün diyetteyken misafirlikte çekirdek görünce dayanamadım yedim koca bir avuç. Eve gelince çok pişman oldum. Sanırım diyet bitene kadar misafirlige gitmicem. En iyisi evde bulundurmamak. Onun yerine azar azar fındık ya da ceviz yiyin bence. Daha sağlıklı. İlla yiyecekseniz de bir avucu geçmesin. Yediğiniz kadar kaloriyi yakmak içinde o kadr spor yapın.Arkadaşlar harbi beni bilen bilir . Sıkıntılarım var daha da bu iyi günlerim. Ama bari bunlara kafa yoruyum dedim ya. Bide harbiden tuzlu çekirdek aşırı bağımlılık yapıyor. İnan yemeyen bilmez
Kandırıyor vallaBir avuç alın,günlük yeme miktarınız bunu aşmasın,hemde tuzluymuş ( çok tehlikeli)sizi kandırmasına izin vermeyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?