Hımm. Kaç kaloridir acaba. ? Bu arada sıkıntılarımı gerçekten biliyor musunBiliyorum. Daha geçen gün diyetteyken misafirlikte çekirdek görünce dayanamadım yedim koca bir avuç. Eve gelince çok pişman oldum. Sanırım diyet bitene kadar misafirlige gitmicem. En iyisi evde bulundurmamak. Onun yerine azar azar fındık ya da ceviz yiyin bence. Daha sağlıklı. İlla yiyecekseniz de bir avucu geçmesin. Yediğiniz kadar kaloriyi yakmak içinde o kadr spor yapın.
Demi ya. Troid var bende o yüzden kolay kilo veremiyorum. Ama bir kase yiyim demi. 4 litre de su içerim. Yoğurt ney yerim.
Benim daha eşim yok ama olsa oda çekirdek le gönlümü alırdıBende çekirdek cok severim. Hatta eşime kustugumde sana cekirdek alayimmi der ki toplu oldugum icin yeme der hep.
Kus olunca dunyayi gozum gormez. Istemem diyincede atesinmi var hastamisin cekirdek istemedin der :) bak canim cekti aksam alsin ":)
Valla ye de gör düzenli. Ay ne şanslısınız su yalan dünya da yiyin için. Biz anca ölene kadar dikkat etmek zorundayız.hiç ekmek yemesen 3-4 kg arası verirsin. eşim 91 kg di sımdı 87 sadece ekmek yemıyor onun dısında yemegını normal yıyor
cekırdegın bı etkı etcegını zannetmem yanı ben zayıf bırısıyım hıc bıseden kg almıyorum ama cekırdekde bana kg aldırır gıbı gelmıyor
:))) benimki gecen gun dedim cekirdek alayim, dedim istemiyorum. Atesinminvar hastamisin cekirdek istemiyorsun diyor. :)Benim daha eşim yok ama olsa oda çekirdek le gönlümü alırdı
Cekirdek dedin aklima getirdin, eşimi arayip hemen gelirken getirsene dedim :) benimde gunahima girdin :)[/QUOT
Bana getirsin ya su anda sıfırı tüketmiş durumdayım.
O kaç kalori oluyor o zaman.Patlamış mısır la devam edin.ama sade tuzsuz,yağsız.
Sus sus beynimin haberi olmasın.kimi kandırıyorsun
Amaniiinnnn nerdeyse 1 günlük yiyecek kalorisiBu arada bir orta boy kase ay çekirdeği, 876 kcal.
Su anda öğrenmiş durumdayım. AgliycimmmmAh canım bilsen kaç kalori olduğunu içinde hiiiiiiç yemek istemezsiiin.
Gerçekten mi?Benim teyzem gözü kapalı,yarı uyurken bile yer çekirdeğifeci bağımlı o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?