cekirdegime yorum yapar mısınız :)

Biliyorum. Daha geçen gün diyetteyken misafirlikte çekirdek görünce dayanamadım yedim koca bir avuç. Eve gelince çok pişman oldum. Sanırım diyet bitene kadar misafirlige gitmicem. En iyisi evde bulundurmamak. Onun yerine azar azar fındık ya da ceviz yiyin bence. Daha sağlıklı. İlla yiyecekseniz de bir avucu geçmesin. Yediğiniz kadar kaloriyi yakmak içinde o kadr spor yapın.
Hımm. Kaç kaloridir acaba. ? Bu arada sıkıntılarımı gerçekten biliyor musun

Bende çekirdek cok severim. Hatta eşime kustugumde sana cekirdek alayimmi der ki toplu oldugum icin yeme der hep.
Kus olunca dunyayi gozum gormez. Istemem diyincede atesinmi var hastamisin cekirdek istemedin der :) bak canim cekti aksam alsin ":)

hiç ekmek yemesen 3-4 kg arası verirsin. eşim 91 kg di sımdı 87 sadece ekmek yemıyor onun dısında yemegını normal yıyor
cekırdegın bı etkı etcegını zannetmem yanı ben zayıf bırısıyım hıc bıseden kg almıyorum ama cekırdekde bana kg aldırır gıbı gelmıyor

Bende çekirdek cok severim. Hatta eşime kustugumde sana cekirdek alayimmi der ki toplu oldugum icin yeme der hep.
Kus olunca dunyayi gozum gormez. Istemem diyincede atesinmi var hastamisin cekirdek istemedin der :) bak canim cekti aksam alsin ":)
Benim daha eşim yok ama olsa oda çekirdek le gönlümü alırdı

hiç ekmek yemesen 3-4 kg arası verirsin. eşim 91 kg di sımdı 87 sadece ekmek yemıyor onun dısında yemegını normal yıyor
cekırdegın bı etkı etcegını zannetmem yanı ben zayıf bırısıyım hıc bıseden kg almıyorum ama cekırdekde bana kg aldırır gıbı gelmıyor
Valla ye de gör düzenli. Ay ne şanslısınız su yalan dünya da yiyin için. Biz anca ölene kadar dikkat etmek zorundayız.

Benim teyzem gözü kapalı,yarı uyurken bile yer çekirdeği :D feci bağımlı o da.

Ayyy benim gibi olma kardeşim.Şu an olduğun yerde dur de bu olaya. 15 kilo verip fıstık gibi fiziğe kavuşmuşken bol kremalı kahve ve tuzlu çekirdek bağımlılığıyla tam 20 kilo aldım yeniden :( O kadar emeğimin boşa gittiğine mi yanayım, tuzun midemi berbat etmesine mi yanayım. Gastriti acayip azdırıyor tuzun fazlası. Bir de tuz birikmesinden kaynaklı ödem var artı olarak. Ben bir kasede dur diyemedim gerçi kendime, inanılmaz bir bağımlılık. Sen dur diyebiliyorsan ne ala. Bence almazsan bir süre sonra alışırsın. Ben ikisini de bıraktım, şu an eksikliğini hissetmiyorum. Sil baştan eski kiloma dönmek içinse deli gibi uğraşıyorum

Back
X