Allah'ım isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın canımInşallah inşallah canım nolur dua et
Kizlaaar merhaba klomen ve catlatma ignesi kullanıp beklemede olanlar varsa buraya birlikte bekleyelim hem zaman geçsin hem belirtilerimizi
Meraba canim benimde 3.cu gunum asiri kasık agrim varKizlaaar merhaba klomen ve catlatma ignesi kullanıp beklemede olanlar varsa buraya birlikte bekleyelim hem zaman geçsin hem belirtilerimizi paylaşalım
Merabalar kizlar benimde 3.cu gunum Kasik agrim vardi ama birden gecti normalmi ?Kizlaaar merhaba klomen ve catlatma ignesi kullanıp beklemede olanlar varsa buraya birlikte bekleyelim hem zaman geçsin hem belirtilerimizi paylaşalım
Rabbim gonlumuze gore versin canim yaaHadi hayırlı sonuçlara inşallah canım
Igneden sonra kac gun birliktelik olmali?Rabbim gonlumuze gore versin canim yaa
Canım bu konuda sana doktorun bilgi vermedimi bana kağıda ilişki günlerini yazıp vermişti ben iğneyi 9 kasımda vurulmuşum bana 10 11 13 15 17 19 gunlerini vermistiIgneden sonra kac gun birliktelik olmali?
Canım test için biraz erken olmuş 12 günde etkisi gecmeye başlıyor iğnenin en net 14 gün kan testi yaptırmakmerhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Aslımda yüksek ama bi kaç gün sonra yaptr yine inşaAllah hamişsindirrBlm cnm ya bazi ark cok daha dusuk cikmis 10 gunu 8-7
Bnmde 12 günüm yarın test yapacagım evde ona göre kan vericem 14 günBende sasirdim artik
Yüksek olması iyi yeniden yaptır artmışsa eger hamilesindir zaten iki günde iki katı oluyorBen yeniden yaptiricm doktorumda yaptir dedi ama 40 olunca yuksek geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?