• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatman iğnesi ve klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepimizin öyle rabbim hepimize bir an önce nasip etsin inşaAllah ilkte tutma ihtimali yüksek oluyor inşaAllah tutmuştr senin💕

KIZLAR KAN TESTI YAPTIM BUGUN YARIN ALICAM SONUCLARI RABIM NASIP EDER INSALLAH AKSAM TEST YAPTIM SSABAHTA YAPTIM POZITIF IGNENIN 14 GUNU

merhaba kizlar 27.11.2020 de kan tahlilim 41.85 di 30.11.2020 de 208 oldu yeterli mi sizce doktor bu cuma yine yap dedi klomen ve catlatma ignesi kulandim ilk gebelim ACABA BU AKSAM TEST YAPSAM DAHA NET CIKAR MI CIZGI CUMA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI DOKTOR AMA SABIRSIZIM HANI ARTMA VARSA CIZGI DAHA NET OLUR BENCE

merhaba kizlar 27.11.2020 de kan tahlilim 41.85 di 30.11.2020 de 208 oldu yeterli mi sizce doktor bu cuma yine yap dedi klomen ve catlatma ignesi kulandim ilk gebelim ACABA BU AKSAM TEST YAPSAM DAHA NET CIKAR MI CIZGI CUMA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI DOKTOR AMA SABIRSIZIM HANI ARTMA VARSA CIZGI DAHA NET OLUR BENCE
Cuma günü belli olur canım az daha sabret inşallah hamilesindir

Merhaba bende aranıza yeni katıldım. Klomen kullandım ve sağda 3 solda 2 yumurtam var büyümüş yarında kısmetse iğne olmaya gidicem . İğneden sonra ağrı sızı oluyor mu

Back
X