- 12 Temmuz 2020
- 56
- 38
- 8
- 27
İnşaAllah benm 4 denemem pek umutlu değilim artıkInsallah cnm ya insallah sende hamilesindir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah benm 4 denemem pek umutlu değilim artıkInsallah cnm ya insallah sende hamilesindir![]()
Moralini dusurme iyi dusun ki iyi olsun bn ilk ama gunler gecmek bilmiyor elalemin cocuklarini severken canim.cok yaniyoİnşaAllah benm 4 denemem pek umutlu değilim artık
Ayyy inşallah hamilesindir canımKIZLAR KAN TESTI YAPTIM BUGUN YARIN ALICAM SONUCLARI RABIM NASIP EDER INSALLAH AKSAM TEST YAPTIM SSABAHTA YAPTIM POZITIF IGNENIN 14 GUNU
SABAH IDRAR TESTI YAPTIM POZITIF BUGUN 14 GUN IGNENIN ETKISI OLABILIR MI COK KORKUYORUMAyyy inşallah hamilesindir canım![]()
Yarin bi kan testi yaptır canım kesin sonuç o zaman alırsınSABAH IDRAR TESTI YAPTIM POZITIF BUGUN 14 GUN IGNENIN ETKISI OLABILIR MI COK KORKUYORUM
BUGUN YAPTIRDIM SONUC YARIN CIKICAK 27 DE DE KAN TESTI YAPTIRDIM 41 CIKTIYarin bi kan testi yaptır canım kesin sonuç o zaman alırsın
Değerlerden hiç anlamam canım ama inşallah yarın testin pozitif çıkarBUGUN YAPTIRDIM SONUC YARIN CIKICAK 27 DE DE KAN TESTI YAPTIRDIM 41 CIKTI
Insallah cnmDeğerlerden hiç anlamam canım ama inşallah yarın testin pozitif çıkar
Canım test sonuçların çıktı mıInsallah cnm
Evet 208 cikti cnm doktoru aradim.cok iyi dedi cuma yine yap bakalim sonra kontrol dedi ignenin etkisi degil di miCanım test sonuçların çıktı mı
Ayyy inşallah hamilesindir canımEvet 208 cikti cnm doktoru aradim.cok iyi dedi cuma yine yap bakalim sonra kontrol dedi ignenin etkisi degil di mi
Hayırşı olsun canım iğne etkisi olammaz artık bayada yüksek inşaAllah sağsalim kucagına alırsınEvet 208 cikti cnm doktoru aradim.cok iyi dedi cuma yine yap bakalim sonra kontrol dedi ignenin etkisi degil di mi
Sagol cnm insallah isteyen herkeze nasip olur insallahHayırşı olsun canım iğne etkisi olammaz artık bayada yüksek inşaAllah sağsalim kucagına alırsın
Cuma günü belli olur canım az daha sabret inşallah hamilesindirmerhaba kizlar 27.11.2020 de kan tahlilim 41.85 di 30.11.2020 de 208 oldu yeterli mi sizce doktor bu cuma yine yap dedi klomen ve catlatma ignesi kulandim ilk gebelim ACABA BU AKSAM TEST YAPSAM DAHA NET CIKAR MI CIZGI CUMA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI DOKTOR AMA SABIRSIZIM HANI ARTMA VARSA CIZGI DAHA NET OLUR BENCE
Bende 2 gün önce hamile olduğunu öğrendim kızlar .. ilk kan testim adetten 3 gun önce 78.6 cikti çarşamba günü tekrar kan verdim 1217 cıktı Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsınİnşaAllah benm 4 denemem pek umutlu değilim artık
Kizlaaar merhaba klomen ve catlatma ignesi kullanıp beklemede olanlar varsa buraya birlikte bekleyelim hem zaman geçsin hem belirtilerimizi paylaşalım![]()