20 ocakta iğne oldum bugün 17. günİğnenin kaçıncı günü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 ocakta iğne oldum bugün 17. günİğnenin kaçıncı günü?
Test yaptın mı hiç20 ocakta iğne oldum bugün 17. gün
3 gün önce yaptım negatifTest yaptın mı hiç
Tatlım durunlar nasıl3 gün önce yaptım negatif
Hala adet olmadım canımm büyük bir sabırla bekliyorumTatlım durunlar nasıl
Dönerse haber verir misinKizlar benim de bugün iğnenin 12. Günü dün yani 11. Gun hem erken gebelik yaptım hem kaset negatif çıktı bat yarin sizce pozitife döner mi
Tabiki sende haber ver senin bat ne zaman bide belirti filan var mi ben adet olacakmisim gibi ara ara ağrım oluyor geçiyorDönerse haber verir misin14. Günden sonra test öneriyorlar ama negatif çıkıp daha sonra 17-18. Gün pozitife dönen varmış. Bakalım bizde sonuç ne olacak
Ay İnşAllah olmazsınHala adet olmadım canımm büyük bir sabırla bekliyorum![]()
Tabii veririm mutlaka, bat 9-10 şubat. Ya aslında benim 4-5 gün önce tam adet belirtilerim oldu (en belirgin olarak ayak bacak ağrım ve karın gurultusu) ama adet olmadım. Şuan da sadece arada bir kasık bölgemde kasılma batma ağrı gibi tarif edemediğim değişik birşeyler hissediyorum. Adet belirtimin olması ümidimi çok kırdı ama hala adet olmamam da bi nebze umudumu koruyor.Tabiki sende haber ver senin bat ne zaman bide belirti filan var mi ben adet olacakmisim gibi ara ara ağrım oluyor geçiyor
Benim bat bugün iki üç gündür çok akıntım var bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım yine kaset test negatif erken gebelik testi çok silik çıktı test bozuk mıdır acaba diye düşünüyorumTabii veririm mutlaka, bat 9-10 şubat. Ya aslında benim 4-5 gün önce tam adet belirtilerim oldu (en belirgin olarak ayak bacak ağrım ve karın gurultusu) ama adet olmadım. Şuan da sadece arada bir kasık bölgemde kasılma batma ağrı gibi tarif edemediğim değişik birşeyler hissediyorum. Adet belirtimin olması ümidimi çok kırdı ama hala adet olmamam da bi nebze umudumu koruyor.
Benim lekenmem geldi kuzu olmadı malesefBenim bat bugün iki üç gündür çok akıntım var bugün erken gebelik testi ve kaset test yaptım yine kaset test negatif erken gebelik testi çok silik çıktı test bozuk mıdır acaba diye düşünüyorum
Bir sonraki aya inşallah hamilelik haberlerini alırız pazartesi günü kan vericem bende güvenemiyorum sevinemiyorum malesef hayırlısı olsun hakkimizdaBenim lekenmem geldi kuzu olmadı maleseftestlere de çok güvenemiyorum ya en sağlıklısı kan testi eğer adet olmazsan pazartesi mutlaka kan testi ver
inşalllahh pozitifi görürsün
![]()
Benimde bu ay olmadı malesefBenim lekenmem geldi kuzu olmadı maleseftestlere de çok güvenemiyorum ya en sağlıklısı kan testi eğer adet olmazsan pazartesi mutlaka kan testi ver
inşalllahh pozitifi görürsün
![]()
İnşalllah bi sonra ki ay güzel haberler veririz birbirimizeBenimde bu ay olmadı malesef![]()
İnşallahİnşalllah bi sonra ki ay güzel haberler veririz birbirimize![]()