Merhaba canım. Bu gün benim iğnemi vurulalı 6 gün oldu. Tedavide bu 2.ayım ama geçen ay yumurtalarım büyümemiş bu ay büyüdü ve çatlatma iğnesi yaptım iğneden 36 saat sonra sağda çok ağrı hissettim şimdi de ara ara geliyor ama şiddetli değil sende neler oluyor? Kaçıncı günün?Kizlaaar merhaba klomen ve catlatma ignesi kullanıp beklemede olanlar varsa buraya birlikte bekleyelim hem zaman geçsin hem belirtilerimizi paylaşalım
Selam canım nasıl gidiyo var mu herhangi bi belirtin zamanda geciyo bu durumda vallaSelamm benimde iğnemin 12. Günü
Selam canım nasıl gidiyo var mu herhangi bi belirtin zamanda geciyo bu durumda valla
Canım ya benimde göğüslerim dünden beri ağrımaya başladı acaba adet mi olucam adet olmadan 1 hafta önce böyle olur normalde seninde adetten once olurmuydu normaldeGöğüs şiiiğinden başka Bi belirtim yok canm
Okurdu evet canm ama biraz erken başladı bu sefer iğne etkisiylede olabiliyomulCanım ya benimde göğüslerim dünden beri ağrımaya başladı acaba adet mi olucam adet olmadan 1 hafta önce böyle olur normalde seninde adetten once olurmuydu normalde
Canım ya benimde göğüslerim dünden beri ağrımaya başladı acaba adet mi olucam adet olmadan 1 hafta önce böyle olur normalde seninde adetten once olurmuydu normalde
Inşallah geceliktirOkurdu evet canm ama biraz erken başladı bu sefer iğne etkisiylede olabiliyomul
Inşallah gebeliktir
Inşallah canım benim inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızİlaçların çok fazla yan etkileri var önceki aylarda klomen kullandığında sadece iğneden sonraki ikinci gün yuruyemeyecek kadar ağrım vardı yattım bütün gün bu ay öyle olmadı insaAllah ilaclarin etkisidir ve hayırlı sonuçlar alırsın
İnşallah canm benm ama pek zannetmiyorum belirtim yokInşallah geceliktir
Benimde yumurtam 20 mm di ama bi taneydi diğer yumurtam 13 mm di bana iğne verdi vuruldum iğneyi vurulduğum günden itibaren 1 hafta boyunca ovulasyon testim hep pik oldu sonra düzeldi iğnenin etkisiymiş sen iğne vurulmadigin için ovulasyon testin doğruyu gösteriyordur ona göre hareket edebilirsin çünkü genelde yaniltmaz bu testler bu pik olmuş bide çatlamayi görene kadar yani t tekarar siliklesene kadar testi her gün yap ve o günleri muhakkak değerlendirin canımDün ovulasyon testimde t çizgisi resmen yoktu bugün yaptım çift çizgi bariz.bu nasıl oluyor klomen kullandım 5 gün önce doktorum iki tane 20 mm yumurtan var daha çatlamamış bu bir hafta her gün birliktelik olsun yumurtayı kaçırmayalım dedi. Çatlatma iğnesi vermedi çatlayacağına emin olduğundan mı yoksa kendi haline mi bırakmak istedi anlamadım Ama o günden beri hiç bi kasık ağrım falan olmadı bu pik oluyor mu çatlayacak mı anlayamadım lütfen yardımcı olun
Ayy canım bende aynı senin durumundayım adet olucak gibi vajinada kasiklarimda ağrı sızı hissediyorum inşallah adet olmayızBende ayın 9unda iğnemi oldum bugün 11.günüm adet olacakmışım gibi ağrılarım var doktorum 21.gün progesteron baktı 9 çıktı ilaç takviyesi başladık ayın 26sında gel gebelik tahlili yapalım dedi benim gibi adet olacakmış gibi vajina da ağrı sızı yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?