• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatman iğnesi ve klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bileyim ya en azında 2 gün daha beklim belki olurum o arada aman doktorumda bi garip ben normalde doktora adet düzensizliği için gitmiştim çocukta düsünuyorum 2 aydır ama adetim düzensiz sıkıntı olur diye korktum geldim dedim güzelce muayne etti tahlil yaptı bi sıkıntı yok kist felanda yok dedi ama klomen verdi sonra catlatma ignesi yaptı git eğer hamile kalırsan gel kalmazsan gelmene gerek yok tekrar klomen vermicem aldigin sana 2 3 ay yeter dedi anlamadım burda bi kaç kişi 2 aydır çocuk düşünen biri için klomen tedavisi biraz erken olmuş dedi doktorda hsmile kalmazsan gelmene gerek yok dedi pek bisey anlamadım yani doktordan aslinda iyi bi doktor ama pek açıklama yapmiyo
Canım benim doktorun vardır bi bildiği, evet ilaç bi kaç ay etkisini sürdürüyormuş onu bende duydum.
ne diyim valla bilemedim bende şimdi ama sen sıkma canını strese girme sakın pozitif düşünmeye çalış
İnşallah hamişsindiiiir❤️

Canım benim doktorun vardır bi bildiği, evet ilaç bi kaç ay etkisini sürdürüyormuş onu bende duydum.
ne diyim valla bilemedim bende şimdi ama sen sıkma canını strese girme sakın pozitif düşünmeye çalış
İnşallah hamişsindiiiir❤️
Inşallah canım benim inşallah seninde olur bu denemeyle 😂😂

Iğnemi vuruldum göbekten hiç acımadı o kadar stres boşunaydı Allah'ım 14 gün sonra bi bebiş verir inşallah 1 senelik evliyim keşke hiç beklemeden çalışmaya başlasaymışız o kadar pişmanım ki gezelim dozalim dedik ama pandemiden hiç biyere kımıldayamadık neyse Allahinda bi bildiği vardır cocuk isteyen herkese Allah'ın izniyle sağ salim vatana millete hayırlı evlat versin 🤲🙏🙏

Iğnemi vuruldum göbekten hiç acımadı o kadar stres boşunaydı Allah'ım 14 gün sonra bi bebiş verir inşallah 1 senelik evliyim keşke hiç beklemeden çalışmaya başlasaymışız o kadar pişmanım ki gezelim dozalim dedik ama pandemiden hiç biyere kımıldayamadık neyse Allahinda bi bildiği vardır cocuk isteyen herkese Allah'ın izniyle sağ salim vatana millete hayırlı evlat versin 🤲🙏🙏
Amin amiiin, Ben iğneyi vuralı 14 saat oldu kasık ağrım var şiddetli biraz sende durum ne ? Nasıl hissediyorsun kendini?

Back
X