Aynıdır sanırım kuzum valla hiç bilmiyorumKoldan etkisiyle karından etkisi aynı mı acaba
Sağol canım hiç kimsenin kucağını evlatsiz bırakmasın ALLAH'IMAynıdır sanırım kuzum valla hiç bilmiyorum
Inşallah hamile kalırsın canımValla canım bende o şüpheyle gittim polikistik over şüphesiyle ama bende çıkmadı özellikle sordum kistim felan var mı diye yokmuş ama bakalım nasip ya
Aminn canım benim amin inşallahSağol canım hiç kimsenin kucağını evlatsiz bırakmasın ALLAH'IM
Canım benim doktorun vardır bi bildiği, evet ilaç bi kaç ay etkisini sürdürüyormuş onu bende duydum.Ne bileyim ya en azında 2 gün daha beklim belki olurum o arada aman doktorumda bi garip ben normalde doktora adet düzensizliği için gitmiştim çocukta düsünuyorum 2 aydır ama adetim düzensiz sıkıntı olur diye korktum geldim dedim güzelce muayne etti tahlil yaptı bi sıkıntı yok kist felanda yok dedi ama klomen verdi sonra catlatma ignesi yaptı git eğer hamile kalırsan gel kalmazsan gelmene gerek yok tekrar klomen vermicem aldigin sana 2 3 ay yeter dedi anlamadım burda bi kaç kişi 2 aydır çocuk düşünen biri için klomen tedavisi biraz erken olmuş dedi doktorda hsmile kalmazsan gelmene gerek yok dedi pek bisey anlamadım yani doktordan aslinda iyi bi doktor ama pek açıklama yapmiyo
Bende bu gece vuracağım 00.00 da dedi doktor demek ki seninle birlikte bekleyeceğiz :)Yarın catlatma ignesi vurulacam lütfen dua edin tutsun hamile kalbilirlyim.bide bisey soracaktım iğne can açıtiyo mu lütfen cevap yazın
Inşallah canım benim inşallah seninde olur bu denemeyleCanım benim doktorun vardır bi bildiği, evet ilaç bi kaç ay etkisini sürdürüyormuş onu bende duydum.
ne diyim valla bilemedim bende şimdi ama sen sıkma canını strese girme sakın pozitif düşünmeye çalış
İnşallah hamişsindiiiir
❤❤Canım benim doktorun vardır bi bildiği, evet ilaç bi kaç ay etkisini sürdürüyormuş onu bende duydum.
ne diyim valla bilemedim bende şimdi ama sen sıkma canını strese girme sakın pozitif düşünmeye çalış
İnşallah hamişsindiiiir
Canım senin kaçıncı günün iğneden sonraki
InşallahBende bu gece vuracağım 00.00 da dedi doktor demek ki seninle birlikte bekleyeceğiz :)
İnşallah birbirimize güzel haberler veririz
Amin amiiin, Ben iğneyi vuralı 14 saat oldu kasık ağrım var şiddetli biraz sende durum ne ? Nasıl hissediyorsun kendini?Iğnemi vuruldum göbekten hiç acımadı o kadar stres boşunaydı Allah'ım 14 gün sonra bi bebiş verir inşallah 1 senelik evliyim keşke hiç beklemeden çalışmaya başlasaymışız o kadar pişmanım ki gezelim dozalim dedik ama pandemiden hiç biyere kımıldayamadık neyse Allahinda bi bildiği vardır cocuk isteyen herkese Allah'ın izniyle sağ salim vatana millete hayırlı evlat versin
Benimde 11 saat oldu canım ama şimdilik az kramp var ve kendimi tuhaf hisstiyorum arada karnım kaşıklarım aciyoAmin amiiin, Ben iğneyi vuralı 14 saat oldu kasık ağrım var şiddetli biraz sende durum ne ? Nasıl hissediyorsun kendini?
Dikkat et sakın ağrı kesici içme doktor bana sakın içme dedi yumurtalıkların fonksiyonunu azaltıyormusBenimde 11 saat oldu canım ama şimdilik az kramp var ve kendimi tuhaf hisstiyorum arada karnım kaşıklarım aciyo
Test yaptın mı cnmBugün 16.günüm benim canım dün adet gibi kanamam geldi ama bugün bisey yok
Doktor bisey demedi ama ztn atmam ağrısına dayanırımDikkat et sakın ağrı kesici içme doktor bana sakın içme dedi yumurtalıkların fonksiyonunu azaltıyormus
Yok canım benim hala yapmadim bekliyorum gelen adet kanamadıysa sokulur belki diye ama hala bisey yok pazartesiyi beklicemTest yaptın mı cnm
Inşallah sevinçli haberlerini alırız burdanYok canım benim hala yapmadim bekliyorum gelen adet kanamadıysa sokulur belki diye ama hala bisey yok pazartesiyi beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?