Çatlatma ignesi olanlar

Ben de en son cuma sabahı yapmıştım negatif çıktı yarım saat bir saat sonra falan hayalet çizgi çıktığı için güvenemedim nasılsa negatiftir diye test yapmadım bir daha regli bekliyorum. Bana da aşırı şekilde kasik ağrıları geliyordu bugün pek ağrım yok bacaklarimda biaz ağrı var sadece
Yine de şüpheli seninki yarın sabah ilk idrarla yap

Hanımlar merhaba bende geçtiğimiz ay çatlatma iğnesi olmuştum fakat olumlu sonuç alamadım iğnenin 16. Gününde adet olmuştum bu ay da adetime 6 gün var iken adet oldum normalde asla erken adet olmazdım günümde olurdum iğnenin ve kullandığımız ilaçların etkisi olabilir yani adet düzenini bozabilir mi böyle bir durum yaşayan oldu mu 😊

Doktor tabiki hap veriyor klomen veya femara hangisini verirse artık sonra belli bi gun kontrole çağırıyor alttan yumurta takibi yapıyor yumurta 19 mm üstü oluyorsa şu saatte catlatma ignesi kullan diyor göbekten vuruyorsun sende ben yapamıyorum eşim yapıyor benim artık kim olursa
Bu takip için hangi doktora gitiniz ben özel
Doktora gittim öyle takip olmaz dedi bana aşılama yaptı oda tutmadı zaten

Hayır ya bence insan vücuduna göre değişiyor ben öyle atıyorum diye bebek oluşmasını engellermi çok saçma sonuçta yumurtam çatlıyor olursa Allah tan olmazsa da Allah tan

Hayır ya bence insan vücuduna göre değişiyor ben öyle atıyorum diye bebek oluşmasını engellermi çok saçma sonuçta yumurtam çatlıyor olursa Allah tan olmazsa da Allah tan
Çok su tüketince de vücuttan çabuk atılıyormuş canım bence bunda olumsuz bişey yok en azından bundan sonra göreceğin pozitife daha net sevinebilirsin 😍

Merhaba buzun catlatma ignemim 13.gunu dün test negatifti bugün de böyle çıktı bakabilirmisiniz

Eklentiler

• 20250131_160007.jpg
    20250131_160007.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 23
Bilmiyordum direk bunu aldım erken gebelik testi sanki çok hafif gölge görüyorum ama psikolik olabilir siz görebildinizmi

İnşallah ilk denemede tutar hayırlısıyla. 10 çok fazla değil mi bunlarin yan etkileri de var diye biliyorum ben üç defa yaptım tutmadı malesef
Bence de 10 çok fazla, bende en fazla üç kere denerim diye düşünüyorum, adetime 4 gün var hala olmadım bekliyorum :(

Back