• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatman iğnesi ve klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar merhaba klomen ve catlatma ignesi kullanıp beklemede olanlar varsa buraya birlikte bekleyelim hem zaman geçsin hem belirtilerimizi

Kizlaaar merhaba klomen ve catlatma ignesi kullanıp beklemede olanlar varsa buraya birlikte bekleyelim hem zaman geçsin hem belirtilerimizi paylaşalım 😊🤲🙏
Meraba canim benimde 3.cu gunum asiri kasık agrim var

Kızlar selam ben de temmuzda hsg çekildim 1 senedir olmuyordu bebeğimiz sonra pandemi girince araya tüm tedaviler yarım kaldı bu ay 4. Aya gireceğiz bi kaç gün var reglime bende çatlatma iğnesi ve klomen istiyorum kendimiz mi alıp yapıyoruz bunları bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?

merhaba kizlar 17.11.2020 catlatma ignesi oldum 4 gun iliskiye girdim ondan sonra bu gune kadar iliski olmadi ilk testimi 23.11.2020 de yaptim hayalet cizgiyi gordum 27.11.2020 de kan testi yaptim 40.85 cikti aksam test yaptim yine hayalet cizgi cikti sizce hamilemiyim yoksa hala ignenin etkisi mi ?
Canım test için biraz erken olmuş 12 günde etkisi gecmeye başlıyor iğnenin en net 14 gün kan testi yaptırmak

Back
X