Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canim gebelik testi dimi bu valla var galiba hadi darısı bize iğneyi ilk vurulmuşun mu valla çok sevindim senin adinaaa![]()
Ay canım çok sevindim senin adına ya darısı bize inşallah kan verdin mi
Ay hadi hayırlısı canım peki belirtilerin neydi söyler mısın benimde iğnemin 13.günü bugün ama adet olucakmisim gibi gogus hassasiyetim va ve kasiklarima ara ara adet olucak mısım gibi sancı giriyo normalde hep adet oncesi olur bunlar sendede oldumu acaba yada adetten ayıran bi belirti bisey varmiydiVerdim canım bekliyorum şimdi![]()
Benimde ayenn öyle hatta cok ağrım var göğüslerde şiş mavi damarlar cıktıAy hadi hayırlısı canım peki belirtilerin neydi söyler mısın benimde iğnemin 13.günü bugün ama adet olucakmisim gibi gogus hassasiyetim va ve kasiklarima ara ara adet olucak mısım gibi sancı giriyo normalde hep adet oncesi olur bunlar sendede oldumu acaba yada adetten ayıran bi belirti bisey varmiydi![]()
Ayy gerçekten mi umudumu kaybetmiştim bu adet belirtilerim çıkınca demek hamileyken olabiliyo tekrar umutlandım peki kasiklarina ara ara sancı giriyomuydu senindeBenimde ayenn öyle hatta cok ağrım var göğüslerde şiş mavi damarlar cıktı
Kızlar betam 184 hamileyimmmmAyy gerçekten mi umudumu kaybetmiştim bu adet belirtilerim çıkınca demek hamileyken olabiliyo tekrar umutlandım peki kasiklarina ara ara sancı giriyomuydu seninde
Yaa çok sevindim gözün aydın benim de adet belirtileri var inşallah olmam 6 gün var bataKızlar betam 184 hamileyimmmm![]()
İnşaAllah canım ya cok mutluyummYaa çok sevindim gözün aydın benim de adet belirtileri var inşallah olmam 6 gün var bata
Ayy canım hadi darısı bize cokkk sevindim gözün aydın canım ya gogus hassasiyetin nasi peki adet olduğun zamanlardaki gibi mi farklı miKızlar betam 184 hamileyimmmm![]()
Benimde bata 6 gün var canım ya senin belirtilerin neler suanYaa çok sevindim gözün aydın benim de adet belirtileri var inşallah olmam 6 gün var bata
1 hafta önceden şişeye başladı cok setti bide gittikce mavi damarlar görmeye bailadımAyy canım hadi darısı bize cokkk sevindim gözün aydın canım ya gogus hassasiyetin nasi peki adet olduğun zamanlardaki gibi mi farklı mi
Peki ağrı yada böyle acı gibi dokundukça yürüdükçe felan hissetin mi göğüslerinde canım yada kadınlarına ara ara sancılar felan1 hafta önceden şişeye başladı cok setti bide gittikce mavi damarlar görmeye bailadım
Ben her an adet olmuşum gibi hissediyorum belime kasıklarım vajina ma ara ara ağrı zonklama ve acı geliyor göğüslerim de şişlik yok ama uçları dokununca acıyor çok nadir sızı geliyor göğüslerime normalde bunlar adet öncesi olmaz bende bu akşam ağrım daha fazla kasıklarda sanırım olacağım bu gece. evde gebelik testim yok almadım bilerek bata kadar yapmıycam diye söz verdim kendime ama çok ta merak ediyorum yarın gidip alıp yapacağım sende belirtiler var mı nasılBenimde bata 6 gün var canım ya senin belirtilerin neler suan
Benimde kasiklarima ara ara ufak ufak sancılar girip çıkıyor bide gogus hassasiyeti var normalde ben adet olmadan önce hep bu belirtiler olur o yüzden umudum kırılmıştı ama bakalım batım 28 kasım o zamana kadar bekliycem insallah olmayız adetBen her an adet olmuşum gibi hissediyorum belime kasıklarım vajina ma ara ara ağrı zonklama ve acı geliyor göğüslerim de şişlik yok ama uçları dokununca acıyor çok nadir sızı geliyor göğüslerime normalde bunlar adet öncesi olmaz bende bu akşam ağrım daha fazla kasıklarda sanırım olacağım bu gece. evde gebelik testim yok almadım bilerek bata kadar yapmıycam diye söz verdim kendime ama çok ta merak ediyorum yarın gidip alıp yapacağım sende belirtiler var mı nasıl
Evet canım çatlama olmuş artık gerek yok benceSanırım artık çatlama olduğuna emin olabilirim değil mi test yapmaya devam etmeme gerek var mı
Canım ya senin yaptığın gebelik testinin markası ne erken gebelik testimi normal test mi1 hafta önceden şişeye başladı cok setti bide gittikce mavi damarlar görmeye bailadım
Canım ya senin yaptığın gebelik testinin markası ne erken gebelik testimi normal test myok canım normal gebelek testi adıda değil bişiyi canm keğıdını attım çöpe birazdan alıp yazmayı guruba