• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatman iğnesi ve klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım artık çatlama olduğuna emin olabilirim değil mi test yapmaya devam etmeme gerek var mı

Eklentiler

• 40FBB7D0-22E8-4D6D-AF21-2CC9C6FCA809.webp
    40FBB7D0-22E8-4D6D-AF21-2CC9C6FCA809.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 27
Verdim canım bekliyorum şimdi😍
Ay hadi hayırlısı canım peki belirtilerin neydi söyler mısın benimde iğnemin 13.günü bugün ama adet olucakmisim gibi gogus hassasiyetim va ve kasiklarima ara ara adet olucak mısım gibi sancı giriyo normalde hep adet oncesi olur bunlar sendede oldumu acaba yada adetten ayıran bi belirti bisey varmiydi🥰🥰

Ay hadi hayırlısı canım peki belirtilerin neydi söyler mısın benimde iğnemin 13.günü bugün ama adet olucakmisim gibi gogus hassasiyetim va ve kasiklarima ara ara adet olucak mısım gibi sancı giriyo normalde hep adet oncesi olur bunlar sendede oldumu acaba yada adetten ayıran bi belirti bisey varmiydi🥰🥰
Benimde ayenn öyle hatta cok ağrım var göğüslerde şiş mavi damarlar cıktı

Benimde bata 6 gün var canım ya senin belirtilerin neler suan
Ben her an adet olmuşum gibi hissediyorum belime kasıklarım vajina ma ara ara ağrı zonklama ve acı geliyor göğüslerim de şişlik yok ama uçları dokununca acıyor çok nadir sızı geliyor göğüslerime normalde bunlar adet öncesi olmaz bende bu akşam ağrım daha fazla kasıklarda sanırım olacağım bu gece. evde gebelik testim yok almadım bilerek bata kadar yapmıycam diye söz verdim kendime ama çok ta merak ediyorum yarın gidip alıp yapacağım sende belirtiler var mı nasıl

Ben her an adet olmuşum gibi hissediyorum belime kasıklarım vajina ma ara ara ağrı zonklama ve acı geliyor göğüslerim de şişlik yok ama uçları dokununca acıyor çok nadir sızı geliyor göğüslerime normalde bunlar adet öncesi olmaz bende bu akşam ağrım daha fazla kasıklarda sanırım olacağım bu gece. evde gebelik testim yok almadım bilerek bata kadar yapmıycam diye söz verdim kendime ama çok ta merak ediyorum yarın gidip alıp yapacağım sende belirtiler var mı nasıl
Benimde kasiklarima ara ara ufak ufak sancılar girip çıkıyor bide gogus hassasiyeti var normalde ben adet olmadan önce hep bu belirtiler olur o yüzden umudum kırılmıştı ama bakalım batım 28 kasım o zamana kadar bekliycem insallah olmayız adet🤲🙏

ARKADAŞLAR BU GÜN 11. GÜNÜM OVİTRELLE SONRASI. SAĞ TARAFIMDA AŞIRI AĞRI HİSSETTİM SİZDE DE BU ŞEKİLDE BİR AĞRISI OLAN OLDU MU 15-20 SANİYE SÜRDÜ GEÇTİ.

Back
X