• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatman iğnesi ve klomen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yumurtam 20 mm di ama bi taneydi diğer yumurtam 13 mm di bana iğne verdi vuruldum iğneyi vurulduğum günden itibaren 1 hafta boyunca ovulasyon testim hep pik oldu sonra düzeldi iğnenin etkisiymiş sen iğne vurulmadigin için ovulasyon testin doğruyu gösteriyordur ona göre hareket edebilirsin çünkü genelde yaniltmaz bu testler bu pik olmuş bide çatlamayi görene kadar yani t tekarar siliklesene kadar testi her gün yap ve o günleri muhakkak değerlendirin canım
Sanırım çatladı bugün 4. Testi yaptım yarın tekrar bir test daha yapıcam

Eklentiler

• 78E4189B-6FF5-4250-8AE9-1D4477F53FA0.webp
    78E4189B-6FF5-4250-8AE9-1D4477F53FA0.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 20
merhaba kizlar igneden sonra 4 gun 4 gece iliskiye girdik doktorun dedi gibi yeterli mi acaba aksama yine mi denesek veya pazar ama gun kacirmak istemiyorum :KK43: kafam cok karisik sizce ne yapmaliyim aksam yine iliskiden sonra sidetli agrim oldu esim bitirince 15-20 dk kadar devam eti bugunde var ama hafif nasil bir sey bu boyle bilmiyorum

merhaba kizlar igneden sonra 4 gun 4 gece iliskiye girdik doktorun dedi gibi yeterli mi acaba aksama yine mi denesek veya pazar ama gun kacirmak istemiyorum :KK43: kafam cok karisik sizce ne yapmaliyim aksam yine iliskiden sonra sidetli agrim oldu esim bitirince 15-20 dk kadar devam eti bugunde var ama hafif nasil bir sey bu boyle bilmiyorum
Canım gün aşırı ilişki olsun bundan sonra sperm kalitesi düşüyor çünkü doktorum bana öyle söyledi benim eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen doktorum 3 gün üst üste ilişki sonra gün aşırı tavsiye etti kalite bozulmasın diye

Canım 2.gün yumurtlama olmuş 3.gün çatlama olmuş 4.gün iyice siliklesmis inşallah 2.günle 3.günü deherlendirmissindir🥰
2. Günü değerlendirdim ama 3. Gün yani dün eşim çalıştığı için değerlendiremedik bu sabahı değerlendirdik geç mi kaldım yoksa bu sabah yaparak 😢

Yok canm çatlamştr o benm çatlatma iğnesi oldum sol tarafta yumurtalarımda öyle yumurta akı Bi akıntım olmadı ama cok zonkladı sol tarafım
Benimde sancım hiç yok sadece pik gördüğüm gün adet olacakmış gibi sancım oldu hatta korktum adet mi olucam daha 13 gün var diye pikten sonraki gün de biraz devam etti ağrı sonra geçti

Benimde sancım hiç yok sadece pik gördüğüm gün adet olacakmış gibi sancım oldu hatta korktum adet mi olucam daha 13 gün var diye pikten sonraki gün de biraz devam etti ağrı sonra geçti
Kızlar gebelik testim yoktu elimde iğnemin 15. Günü ovi denedim hadi Bi yapiyim dedim merakla pik çıktı 2. Kez yumurtluyo olabilirimiyim adetime 4 gün var
IMG_20201121_165209.webp

Kızlar gebelik testim yoktu elimde iğnemin 15. Günü ovi denedim hadi Bi yapiyim dedim merakla pik çıktı 2. Kez yumurtluyo olabilirimiyim adetime 4 gün var Eki Görüntüle 2725272
Canım seni umutlandırmak istemem ama bazıları hamile olduğunda ovulasyon testinin boyle oldugunu soyluyo bi gebelik testi yap bizide haberdar et inşallah gebesindirrr🥰🥰

2. Günü değerlendirdim ama 3. Gün yani dün eşim çalıştığı için değerlendiremedik bu sabahı değerlendirdik geç mi kaldım yoksa bu sabah yaparak 😢
Hayır canım kacirmamissndir spermler içerde uzun süre yaşıyor öncesinde olan ilişki bile yeterli olur

Hayır canım kacirmamissndir spermler içerde uzun süre yaşıyor öncesinde olan ilişki bile yeterli olur
Çok üzülürdüm öyle bir şey olsa zaten doktorumuz normalde gün aşırı birliktelik olsun demişti ama en son kontrolümde iki yumurta gelişmiş çatlamayı kaçırmayalım bir haftada toplamda 6 kere birlikte olun dedi her an çatlayabilir demişti biraz korktum o yüzden ikinci günü değerlendiremeyince

Çok üzülürdüm öyle bir şey olsa zaten doktorumuz normalde gün aşırı birliktelik olsun demişti ama en son kontrolümde iki yumurta gelişmiş çatlamayı kaçırmayalım bir haftada toplamda 6 kere birlikte olun dedi her an çatlayabilir demişti biraz korktum o yüzden ikinci günü değerlendiremeyince
Yok canım kaçırma olmamıştır rahat ol🥰

Back
X