Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Aşkım sen çok erken yapmışsın testi yani Doktorlar en güvenilir 14 gün diyor hadi taş çatlasın 13.gun falan yapsan daha kesin net cevap alırdın vallahi ben de aynıydım yani ben iğne olduktan sonra adet olasıya kadar hep kasık ağrısı çektim 12 güne kadar falan bir kazık ağrım vardı 12 günden sonra geçti zaten vurulduğumuz iğne HCG hormonu salgıladığı için vücut kendini gebe gibi hissettiriyormuş 14 güne kadar daha doğrusu 12 güne kadar yani iğnenin etkisi geçene kadar vücut kendini hamile gibi görüyormuş inşallah hamilesindir

Vallahi kuzum ben ilk gebeliğimde daha doğrusu ilk çocuğumda iğne tedavisi hamile kalmıştım ve onda adetime 4 gün varken öğrenmiştim tek belirtim yani çok duygusaldım her şeyi ağlıyordum oradan anladım ve sonrasında akıntım vardı senin göğüs hassasiyetin olması büyük avantaj çünkü ben olursa bu ikinci çocuğum olacak hani iğne vurulduktan sonra bir göğüs hassasiyeti bir şey yaşamadım sırt ağrım oldu kasık ağrım oldu ama göğüs hassasiyetim hiç olmadı hatta ilk defa hiç göğüs hassasiyeti yaşamadan regl oldum ben de artık şimdi ikinci iğneye vurulacağım bu ay istersen diğer sayfaları bir araştır ne gibi belirtiler varmış ama inşallah sen de hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…