• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yaptınız

Kan vermedim ama 7-8-9. Günlerde pozitif olan testim bugün negatife döndü. Yarın 11.gün ama yapmaya cesaretimde yok. Beklenen adet tarihime 8 gün var tabi iğne etkilemiyorsa adeti. Ne yapsam bilemiyorum
Canım iğnenin etkisi 12 günde geçiyor ve burada bir arkadaşımız 12.gun negatif görüp 14 gün pozitif gördü bazıları 13.gün negatif görüp 14 gün pozitif gördü istersen 3 gün daha bekle

Kan verin hemen inşallah vardır🥰 bende iğne günüyle beraber 14. Günümde test yapmıştım böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah 😇

Kan verin hemen inşallah vardır🥰 bende iğne günüyle beraber 14. Günümde test yapmıştım böyle çıkmıştı aynı gün kan verdim pozitif çıktı elhamdülillah 😇
Canım benım adete 1 gün kaldı yârın olmam gerekiyor normalde. Hatta her ay olmadan 2-3 gün lekelenıyordum bu ay lekelenmedimde. Yârın olmazsam test yapıcam artık

Kızlar pozitif görenlere hayırlı olsun darısı bizlere😍 belirtileriniz nelerdi
Benim su an mide yanması bel agrısı halsızlık ve uyku hissi var suan ama tabıı gebelık var kı bilmyorum:) âdet olacakmışım gibi durum yok:) meme hassaıyetı ara ara sancılarım var

liyaa12 liyaa12 canım bugün 14. Günün galiba test yaptın mı
Yok canım yapmadım. İğneden sonra tam 14. Günüm ama regl olacak gibi kasıklarım dünden beri. 11. 12 günlerde şiddetli bel ağrım vardı. Şuan o yok. 2 gün öncede şiddetli gaz sancım oldu şuan o da geçti. Açıkçası regl olacak gibi hissediyorum 🥹 Beklemedeyim 21ine kadar olmazsam o zaman yapacağım ama pek umudum yok

Yok canım yapmadım. İğneden sonra tam 14. Günüm ama regl olacak gibi kasıklarım dünden beri. 11. 12 günlerde şiddetli bel ağrım vardı. Şuan o yok. 2 gün öncede şiddetli gaz sancım oldu şuan o da geçti. Açıkçası regl olacak gibi hissediyorum 🥹 Beklemedeyim 21ine kadar olmazsam o zaman yapacağım ama pek umudum yok
Adet olana kadar umut daim😍 inşallah bebişler bizledir

Benim su an mide yanması bel agrısı halsızlık ve uyku hissi var suan ama tabıı gebelık var kı bilmyorum:) âdet olacakmışım gibi durum yok:) meme hassaıyetı ara ara sancılarım var
Benim 3. Denemem adet belirtim ilk iki iğnede acayip belli ediyordu kendini. Göğüs ağrım sızım çoktu ama bu sefer hiç belirtim yok. Cuma 14. Günüm bakalım :)

Benim 3. Denemem adet belirtim ilk iki iğnede acayip belli ediyordu kendini. Göğüs ağrım sızım çoktu ama bu sefer hiç belirtim yok. Cuma 14. Günüm bakalım :)
Ayyy hadi hayırlısı😍 iğne vurdugum gün ile bırlıkte 12.gün test yaptım silik cıktı. Yarın adet günüm. Yanı sence ıgnenın etkısı 12. Güne ladar sürer mi? Kaldıkça daha da koyu oldu

Eklentiler

• IMG_5567.jpeg
    IMG_5567.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_5566.jpeg
    IMG_5566.jpeg
    300,8 KB · Görüntüleme: 19
Ayyy hadi hayırlısı😍 iğne vurdugum gün ile bırlıkte 12.gün test yaptım silik cıktı. Yarın adet günüm. Yanı sence ıgnenın etkısı 12. Güne ladar sürer mi? Kaldıkça daha da koyu oldu
Canım burda okuduklarım ile konuşuyorum kiminin vücudu 5.Gün atıyomuş kimininki 12.13. Güne kadar sürüyomuş canım. Adetin geçmesini bekle inşallah bebiş seninledir😍

Benimde bu şekildeydi öğrendiğimde inşallah vardır 😇

Kızlar iğnenin etkisi tam olarak ne zaman geçer? Daha çok erken ama çok merak ediyorum. Bu arada İkinci çatlatma iğnem. Önceki olmadı, doktorun dediği tarihte gidip kan verdim negatifti. Şimdi diyorum ne zaman en erken gitsem sonuç doğru çıkar?

Kızlar dayanamadım 2.kez test yaptım ama bukez erken gebelık degıl kaset. Onda da aşırı sılık varla yok arasında bırsey cıktı 7 dk dan sonra belirdi. Yok mu sizce:(

Eklentiler

• IMG_5605.jpeg
    IMG_5605.jpeg
    192 KB · Görüntüleme: 17
Back