Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

Zaten dönmekte istiyor anladığım kadarıyla,annesiyle olmak belki ona iyide gelebilir.
Biz yaparızda onu direk kapının önünde bulurlar kendilerini.
Tamam gidecekse de kendini sağlama alsın, sonra gitsin.
Önce adamla anasını göndersin. Evi uygun bir şekilde toplasın, eşyasını depolasın. Sonra da huzurla annesine dönsün.
Ne diye her şeyi bağışlayacakmış ki? Bir çatal bıçak seti kaç para? Dandirik kupalar olmuş 50 lira.
Yav hayat benden başka herkese çok mu kolay? Yoksa ben mi aşırı fakirim?

Birak kaynanayi , adam da bildigin evine çökmüş. Bu iki sevgilinin birlikte yaşamasi falan degil. Bildigin evsiz kalinca evine çöreklenmis. Sevgilini bile bu sekilde kabul etememen gerekirdi

Kesinlikle yapacağı şey o olacaktır umarım,konuşur herşeyi döneceğini anlatır.
Eşya bağışlamak olmaz,o kadar emek veripte onlara bırakmak olmaz zaten.
Herşey bir dünya pahalı zaten,kolayına alınmıyor hiçbir şryde.

Konu sahibi iyi oku bunları. Hanım ablan epey tecrübeli, bense 30 yaşındayım. Az çok bir şeyler gördük, yaşadık.
Bir çöpünü bile bağışlama derim. Yok o şöyle iyidir, böyle iyidir deme. İnsanlar ayrılırken tanıtır kendini, şok olursun bak.
Anlattığın kadarıyla annesini rahatı, ilişkinizden çooook fazla ön sırada adama göre. Onun için seni bir kere harcar bu adam. Aç gözünü.

Erkek arkadaştan boşanmak?
Daha evlenmeden kaynana adayı ile aynı yaşamak ve hala yürek yemiş gibi evlenmeyi düşünüp bir de yetmezmiş gibi boşanmayı düşünmek???
Erkek yok sanırım başka. Yoksa böyle bir kabusa nasıl düşer insan

Belki de eve çökmek için anasını çağırdı uyanık adam. Allah ım tam kabus.

Bir çöpünü bile vermesin onlara,verilecek tek yer bana göre ihtiyaç sahibi olanlara gitmesi,oda götüremeyeceği eşyaları varsa.
Bence kıyamet bile kopacak gibi,öyle hissediyorum neler olacak neler.
Ağıza alınmayacak laflar bile gelir,çok iyi tanıdığım dediği kişi bile kükrer o anda.

Belki de eve çökmek için anasını çağırdı uyanık adam. Allah ım tam kabus.
Ya bedava ev var, iki ayrı kira çıkacaktı yoksa. Şimdi kızın evi hazır, iki kiradan kurtuluyor. Bayağı kazançlı aslında.
Bir de hazır kurulu düzen var. Tabaksız çanaksız, yataksız evde kaldınız mı hiç? Ben kaldım, hiç hoş olmuyor.
Valla büyük ikram olmuş. Zaten gelir gelmez de mutfağı vs. sahiplenmiş. Ben daha ne diyeyim?

Son düzenleme:
Çıkar söz konusu olunca iş çok çirkinleşir zaten. 40 gün sırtında taşırsın da 1 gün indirirsin, senden beteri olmaz derler.
Aha buraya yazıyorum, büyük rezillik çıkacak.
Onsan sebep, yalnız kalmasın, kendi annesi gelsin. Beraberce göndersinler. Destek şart bence.

Valla başlığı görünce evlisiniz sandım, ne münasebet gelecek sizde kalacak sevgilinizin annesi, millet 3 çocuğunun babasının anasına evini açmıyor, millet gelininden bir tas su istemeye ar ediyor, bu kadındaki nasıl bir yüzsüzlük, sizdeki nasıl bir saflık ya da yokluk mu desem bilemedim, ne bu ya?

Bir insanı tanımak için ya masada yada tatilde derler,buda o hesap zaten.
Bencede büyük olaylar çıkacak,gelip yazacak sonra sizler haklıydınız diye.
Annesi gelecekmiş herhalde öyle okudum.

Diyorum ya, annesi gelsin, öyle harekete geçsin.
Ben böyle tufaya gelmem de hadi geldim diyelim. Annem olsa, adamın anasına ortada resmiyet yokken sizin burada kalmanız doğru olmaz, oğlunuzla ikiniz başka bir ev açın lütfen der, kibarca kovardı kesin. Gitmezlerse de aleni aleni kovardı.
Konu sahibinin annesinden de böyle bir performans bekliyorum.

Şimdi tatlı geliyor gelincilik oynamak, yarın alır boyunun ölçüsünü. Yalnız karı aynı kaynanam ajajajajsj. Ya o bile oğlu ile sevgili iken gelip evime çökmezdi diye düşünüyorum

Ay yok artık yaa...
Kızım olsanız döverim herhalde
Benle oturmuyor gitti de sünepe sevgilisi, dangalak anası ile yaşıyor he ?

Akıl sağlığınız bu kadar mı yitik ?
Evli değilsiniz bir şey değil.
Neye niçin katlanıyorsunuz .?

Nasıl bir yokluk içindesiniz ki sevgilinizi kaybetmemek uğruna annesi ile yaşıyorsunuz.

Ay vallahi müstehak diycem.
Çok sinir oldum.

Sevgiliyken sizi takmayan, size saygısı olmayan
Heee evet bekleyin evlenince kesin ayrı oturursunuz.. Kesin ayrı ev açar....

Ahretlik eskiden kız aileleri de öyle gördüğünden kayınvalideyle oturmaya razı oluyorlardı da şimdi niye böyle oluyor yahu

Ne hikmetse kızlar anne babalarından kopuyor erkekler kopamıyor, memlekette ne kadar ana kuzusu erkek varmış, yalnız yaşayamazmış ba ba ba
Ben böyle şeylere sinir oluyorum ya, geçen eşim bir kanalda anasının kuzusu diye bir program başlamış mı başlıyor muymuş neymiş, sen bayılırsın seyretmelere doyamazsın aç seyret diyor, biliyor bol bol bipli şeyler diyeceğim

Son düzenleme:
Şimdi tatlı geliyor gelincilik oynamak, yarın alır boyunun ölçüsünü. Yalnız karı aynı kaynanam ajajajajsj. Ya o bile oğlu ile sevgili iken gelip evime çökmezdi diye düşünüyorum
Aşkım zaten ilk günden pişman olmuş. Boyunun ölçüsünü almış zaten.
Sevgiliyken eve gelmesi zaten apayrı bir boyut. Nasıl yedirip de yerleşmiş, anlamadım.

Anasını da alıp gitsin, öyle şey mi olur ya... evli değilsiniz birşey değilsiniz. ağlamışmışşşş. birşeyin değil ki... Sevgilin çalışmıyor mu? neden yanında olmaya mecbur ki. üstüne eve anneside gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…