Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

İş durumu varmı yaşadığın yerde,olmazsa annende yanında kalsa oda olabilir.

Yaşamasınlar zaten,bilir zaten buna okey vermeyeceğimi,kızım üniden arkadaşıyla evlendi.
Bu duruma ne kızım nede damadım olumlu bakmazlar.
Yurtta kaldı kızım vardı öyle ailelerden gizli kalanlar.
ama sizin kızınızda birlikte yaşamak, öyle tanımak isteyen bir kız olabilirdi?

şu var ki, ben de kimseyle yaşamadım birlikte.
benim konfor alanım, benim evim, bana ait çünkü. ben evlenmeyi bile istemiyorum mesela kimse o kadar ayaklarımı yerden kesmiyor. çekemem ben kimseyi 7/24 aynı evde.

ama dediğim gibi üniversite semtinde oturuyorum. üniversitede çalışıyorum yarı zamanlı..sevgili olan birlikte yaşıyor. tam olarak birlikte değilse de (farklı okullardan sevgili olanlar mesela) gidip gelebildiği kadar birlikte. gençlik böyle.

Yok annesi söylemedi bunu herhalde,erkek arkadaşı dedi herhalde.
yanlış anlamışım evet ama annesini bir şekilde ikna etmiş ya, keşke işte annesi dediğm gibi nasıl iş bu deseymiş. çünkü kadın 2-3 gün gelmiyor ki kışı geçirecekmiş! ne kadar gereksiz bir yük gencecik insanların üstüne.

e peki sizden habersiz mi birlikte yaşasınlar?
Bazı şeyleri, evet söylemesin.biz biraz abartan bir toplumuz.simdi aklıma buradaki bir üye geldi ,adını hatırlamıyorum, belki buralardadiroğlu netten bir kızla tanışmış,19_20 yasindalar.kiz onların şehrine gelecek ama gunubirlik degil ve kalacak yer arıyorlar.bu üyemizde ve eşi de tabi ki,kız geldiğinde kalsın diye otelden oda tutacaklar ,parasını verecekler, yani öyle düşünüyorlar. Oğlu da o kızla otelde ayni odada kalacak.simdi doğru gibi olsada bence yanlış. Kız arkadaşını bil,tanı,evine davet et,oğluna nasihat et.bu kadar.oda tutup ,onların aynı odada vakit gecirmelerini saglamanin aciklanabilir yani yok.

Düşünüyorum, dünyanın en yakışıklı en kibar en nazik en düşünceli en saygılı adamı olsun. Annemi bırakamam, oğlumdan ayrılamam muhabbetini duysam koşarak kaçarım. Bu karakterde bir erkeği nasıl sevip aşık olabiliyorsunuz?

Evli çocukluyum bu halde yine ya yollarım ya ben terkederim. Daha evli değil bir şey değil ne meraklısınız milletin derdini çekmeye. Anne hastadır yaşlıdır, tabii bir elin üstünde olur ilgilenir ihtiyaçlarını giderirsin. Bu ne ya hiç bir resmiyeti olmayan kadının evine gelip çöküyor ana oğul. O çok sevdiğiniz erkek arkadaşınızda hiç utanma yok mu? Kendi gelip yayıldığı gibi annesini de katıyor peşine. Siz de kendi annenizi çağırın, bakın bakalım o sevgiliniz nasıl rahatsız oluyor kalabalıktan.

Hadi kadın tatlı dilli olur, rahatsızlık vermez, bir işin ucundan tutar tamam dersin. Yine de denmemeli bana göre ama herkes farklı düşünebilir. Evli veya değil bir çiftin evine gidip yerleşmek tam bir görgüsüzlük. Anasında terbiye olsa oğluna öğretirmiş. Daha evlenmeden boşanmaktan bahsediyorsunuz, en azından biraz da olsa görmüşsünüz geleceği.

yahu evden neden gidiyorsun
üstüme iyilik sağlık
onlar gitsinler
ay ne güzel iş gel eve kurul e sahibi evden kaçsın töbe töbe

Evlilik meselesi okulu bitirdiğimden beri var. Yaklaşık 2-2.5 yıldır. O sebeple söyledim. Normal değil evet. Psikolojik anlamda sanırım normal değilim. Tanımıyorsunuz beni ama İnanın bundan 2-3 yıl önce dediğim dedik bi kızdım. Bi karar verdiysem kimse vazgeçiremezdi beni. Sonra ne oldu bende bilmiyorum. Sanırım bu dediklerinizi ya da yazılan yorumların yarısını zaten düşünüyordum. Çünkü okudukça ben kötü düşünmüyormuşum aslında normali buymuş diye bi rahatlama geliyor bana.

Normal şartlarda tanıdılar birbirlerini,3 sene filan flört ettiler evlendiler sonra.
Yaşanan hayatlar farklı,herkes aynı çerceveden bakamaz hayata,severek isteyerek evlendiler.

Normal değil zten gelip kalmasıda,düşünceli bir kadın olsa o eve gelmeyi bile ret etmesi gerekirdi.

zaten bir çevrenize bakın. kaç kişi evlenmeden sevgilisinin annesiyle aynı evde yaşıyor? normal olsa her gün gördüğümüz bir durum olurdu.

Dediğiniz her şeyde haklısınız. Gözüm fazla kör olmuş

Bu arkadasin neden caresiz oldugunu ve sevgilisinden nasil bosanacagini anlayan biri sevabina anlatsinbe
Ben hemen söyleyeyim. Çaresizlik kısmı annesini istemediğimi dile getirirsem erkek arkadaşımla bitme ihtimalinin olması. Gidersem evimi bırakıcak olmam. Boşanma meselesi de nasip olursa bu yaz düşün düşünüyorduk. Evlilik sonrası da annesi bizle yaşayacağı için birlikte yaşarsam boşanırız diye düşünüyorum manasında

Kopamıyoruz kopamadık diye beyninize yer etmeyin öyle de bir güzel kopulıyor ki çok uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli beni eleştirir annem şununu beğenmiyor kıyafetini beğenmiyor diye beni üzmeye çalışır ve başarırdı sürekli kafama takardım sürekli ailesini arardım konuşurdum onunla aramız iyi olsun diye ah ne salakmisim . Bir gün her şey gerçekten canıma tak etti dedim bitti Bir daha asla olmayacak çok yalvardı yakardı hıçkıra hıçkıra ağladı ama ben de çoktan bitmişti acı çektim mi çektim hatta aylarca göz yaşı döktüm ama oooh iyiki bitti diyorum şimdi

yahu evden neden gidiyorsun
üstüme iyilik sağlık
onlar gitsinler
ay ne güzel iş gel eve kurul e sahibi evden kaçsın töbe töbe
Zaten normalde hem mesleğim açısından hem artık ailemle yaşamak istediğim için gitmek istiyordum. Normalde şu zamanlarda taşınıyor olacaktım. Fakat erkek arkadaşım evsiz kaldığı(kira nedeniyle), benim evimin kirasının ucuz olması(emsalleri şu an10-15 bin) sebebiyle, ben evden çıkarsam ev sahibi kirayı yükseltir ödeyemez diye konuşup ortak karar alarak bu kışı burda geçirmeye karar vermiştim. Yine bana çok kızılacak bir konu biliyorum bende kendime çok kızıyorum şu an.

sevgilin ve annesiyle mi yaşıyosun? sanane elalemin derdinden. ne güzel evlenmeden önce görmüşsün evlenirsen olacakları. ikisinden de ayrıl

Istemiyorum arkadasim, istemuyorum net bukadar diyeceksiniz. Ben bu kafada bir adami sevgili olarak da istemiyorum diyeceksiniz bitti gitti. Evinizi neden birakiyorsunuz onlara mi sattiniz?

ayıptır sorması da
ev sahibiniz o veya bu sebeple çık dese ortaya kalıyorsunuz yani şu durumda

sen nasıl yaza düğün yapacaktınız durum buyken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…