- 29 Eylül 2022
- 34
- -8
- 27
-
- Konu Sahibi Zamaneinsan
Çok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm yaKopamıyoruz kopamadık diye beyninize yer etmeyin öyle de bir güzel kopulıyor ki çok uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli beni eleştirir annem şununu beğenmiyor kıyafetini beğenmiyor diye beni üzmeye çalışır ve başarırdı sürekli kafama takardım sürekli ailesini arardım konuşurdum onunla aramız iyi olsun diye ah ne salakmisim . Bir gün her şey gerçekten canıma tak etti dedim bitti Bir daha asla olmayacak çok yalvardı yakardı hıçkıra hıçkıra ağladı ama ben de çoktan bitmişti acı çektim mi çektim hatta aylarca göz yaşı döktüm ama oooh iyiki bitti diyorum şimdi
Aynen bir yallah demeye bakar,ilerde evlilk olursa boşanırız dedi.Ya bunlar sevgili degil mi koyar kapinin onune bitti gitti. Baslik caresiz olunca ben de bir sey var sandim. Biz bu sekilde bosaniriz demis. Anlayan beri gelsin temali bir konu.
Kafanda artık netleşti demi bazı durumlar.İnanın ki kararım ilk gün değişti. Buraya yazma amacım acaba ben kötü bir kız mıyım böyle düşünüyorum. Sizlerin fikirleriyle kararımda acaba doğru muyum bunu merak ediyordum.
Bence siz gidin biraz destek alın tedavi olun. Kendinize güveniniz kalmamış güçsüz hissediyorsunuz. Yani insanı çileden çıkarıyorsunuz. Kardeşim ne münasebet kurulu evinizi düzeninizi bırakıyorsunuz millete.Ben hemen söyleyeyim. Çaresizlik kısmı annesini istemediğimi dile getirirsem erkek arkadaşımla bitme ihtimalinin olması. Gidersem evimi bırakıcak olmam. Boşanma meselesi de nasip olursa bu yaz düşün düşünüyorduk. Evlilik sonrası da annesi bizle yaşayacağı için birlikte yaşarsam boşanırız diye düşünüyorum manasında
Bak gördünmü bu öküzcük sinyalleri vermiş sana.Çok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm ya
Erkek arkadaşınızı çok seviyor olabilirsiniz, size ve ailenize destek olduğu için minnet de duyabilirsiniz ama olmayacak şeyleri kabul ederek bu minnet duygusu altında ezilmeyin.Bu konu yıllardır var. Evlenince birlikte yaşama olayı yani. Annesi tek olduğu için ben evlendikten sonra annesiyle yaşamayı kabul etmediğim için evlilik meselesi bizim uzun bi süreç oldu. İlk kez geçmediği için konu ciddiye almadım. Daha sonrasında şakalaşıyorduk dedim. Anneme söyledim artık kadına gelme mi diyim dedi. Bende kıramadım ama hata işte. 25 oldum
Aynen bir yallah demeye bakar,ilerde evlilk olursa boşanırız dedi.
Kafanda artık netleşti demi bazı durumlar.
Eşyaları falan hayrına bağışlayacaksın sanırım sevmediğin "kayınvalidene"?Zaten normalde hem mesleğim açısından hem artık ailemle yaşamak istediğim için gitmek istiyordum. Normalde şu zamanlarda taşınıyor olacaktım. Fakat erkek arkadaşım evsiz kaldığı(kira nedeniyle), benim evimin kirasının ucuz olması(emsalleri şu an10-15 bin) sebebiyle, ben evden çıkarsam ev sahibi kirayı yükseltir ödeyemez diye konuşup ortak karar alarak bu kışı burda geçirmeye karar vermiştim. Yine bana çok kızılacak bir konu biliyorum bende kendime çok kızıyorum şu an.
ya acaba içten içeÇok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm ya
Ev sahibimle her şey yasal şekilde gidiyor. Yaz başına kadar kontratım var. Ev sahibem öğretmen ve gayet iyi bir insan. Ama tabi ki güven olmaz. Yaz başına kadar idare edip, o para biriktirerek olacaktı. Benim kiram şehrime ve civarıma göre çok uygun. Ben ailemin yanına istanbula gidecektim onu ertelemiş oldum. Düğün ve yaşanacak yer olarak İstanbul düşündük zaten. Yani birlikte gidecektik. Düğün planı vardı. Kazancı iyi, ev tutsa kirasını ödeyebilir biraz durum para biriktirmek hazırlık yapmaktı aslında.ayıptır sorması da
ev sahibiniz o veya bu sebeple çık dese ortaya kalıyorsunuz yani şu durumda
sen nasıl yaza düğün yapacaktınız durum buyken
En azından irmik gibi sabit düşünmüyor,farkına vardı verdiği kararın yanlış olduğunun.Ya valla son donemde acilan konulara bakiyorum artik insanlarin yediklerinden mi, ictikleri sulardan mi inanin anlamakta gucluk cekiyorum. Insan boyle biri ile evlenmeyi nasil dusunur? Ayrilmak neden bu kadar zor? Insanin neden sevgilisi olur tanimak icin. Olmadi mi benden bu kadar dersiniz herkes yoluna bakar. Sanki dunyanin sonu gibi davranmaz insan.
Bence muhabbeti başka yerlere çekmeye pek gerek yok, açıklık kapalılık muhabbeti değil aslolan. Anne oğul ilişkileri iyi olan annesinin sözüne giden biri değildi. Biri kendi yaşamından örnek verince bende bu tarz bi durumu farkettim bunu paylaştımya acaba içten içe
"bakın açığım ama çok iyiyim, ne kadar fedakarım"ı mı ıspatlıyorsun acaba?
çünkü yani başka ne açıklama yapabilirim bilmiyorum.
En azından irmik gibi sabit düşünmüyor,farkına vardı verdiği kararın yanlış olduğunun.
Bana göre sevgi aşk diyorlar buna,gözleri kapanıyor bir anda.
Aynen alabileceği eşyaları alsın yanında giderken,kolaymı öyle ev eşyası almak.Eşyaları falan hayrına bağışlayacaksın sanırım sevmediğin "kayınvalidene"?
Ayyy kolay mı ev düzmek ya? Yarın bir gün sıfırdan ev düzmeye kalksan o eşyalar lazım olacak sana. Dünyanın parası olmuş her şey. Eşyaları bırakma derim.
Zaten normalde hem mesleğim açısından hem artık ailemle yaşamak istediğim için gitmek istiyordum. Normalde şu zamanlarda taşınıyor olacaktım. Fakat erkek arkadaşım evsiz kaldığı(kira nedeniyle), benim evimin kirasının ucuz olması(emsalleri şu an10-15 bin) sebebiyle, ben evden çıkarsam ev sahibi kirayı yükseltir ödeyemez diye konuşup ortak karar alarak bu kışı burda geçirmeye karar vermiştim. Yine bana çok kızılacak bir konu biliyorum bende kendime çok kızıyorum şu an.
Darısı ona olsun,o kadar söylendi etti hala ikna olmadı.Bu konuda o kadar haklisiniz ki yerden goge kadar haklisiniz. Irmik ayri bir inceleme konusu :)
Kaderine küsüp bavulunu alıp çıkacak hanımefendi.Aynen alabileceği eşyaları alsın yanında giderken,kolaymı öyle ev eşyası almak.
Zaten dönmekte istiyor anladığım kadarıyla,annesiyle olmak belki ona iyide gelebilir.Kaderine küsüp bavulunu alıp çıkacak hanımefendi.
Böyle her sıkıştığında bir şeyleri bırakıp bırakıp kaçacaksa ohooo...
Dağdan gelip bağdakini kovuyor adamın anası, bizim bağdaki de tırım tırım kaçma planı yapıyor. Ben olacaktım ki yarın sabaha bavullarını kapıya koyardım ikisinin de.
Darısı ona olsun,o kadar söylendi etti hala ikna olmadı.
Gözardi ettiğiniz bașka mevzularda vardır kesin,Çok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm ya