Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

Diyorum ya, annesi gelsin, öyle harekete geçsin.
Ben böyle tufaya gelmem de hadi geldim diyelim. Annem olsa, adamın anasına ortada resmiyet yokken sizin burada kalmanız doğru olmaz, oğlunuzla ikiniz başka bir ev açın lütfen der, kibarca kovardı kesin. :KK53: Gitmezlerse de aleni aleni kovardı.
Konu sahibinin annesinden de böyle bir performans bekliyorum.
Ben olsam bende kovalardım,aksi olsa çizgimden çıkardım kesin.
Annesininde yapması gereken bu zaten,alacak eline maşayı gösterecek onlara.
Ben ki dünürümü tehdit ettim yani,çekinir benden mesela. :olamaz:

Ben olsam bende kovalardım,aksi olsa çizgimden çıkardım kesin.
Annesininde yapması gereken bu zaten,alacak eline maşayı gösterecek onlara.
Ben ki dünürümü tehdit ettim yani,çekinir benden mesela. :olamaz:
Anne evladını koruyorsa her yol mubahtır diyorum ben. :KK53:
Gerçi konu sahibi aşırı sessiz, annesi de öyleyse fena.
Benim annem serttir ve sinirlidir. Ben de öyleyim. Anneler kızlarını etkiliyor.

ayyy şaka gibi anasını da oğlunu da koyarım kapının önüne engellerim hayatımın her yerinden sakın bu adamla evlenemeye falan kalkmayın hayatınızın hatası olur

Herkes aynı şeyi yazmış zaten daha evlenmeden kaynana ile aynı evde yaşamak ne ya.Erkek arkadaşınızın evinizde ne işi var ayrıca kaynanası geçtim.Ev tutamayack biri ise de ileride nasıl gecinmeyi düşünüyorsunuz bu adamla.Hersey çok saçma.Daha evlenmeden bunları yapan kadın evlendikten sonra neler yapar.Ayrica kaynanan değil o diğeri de kocan değil.

Şaka gibi bir konu nerden tutsan elinde kalıyor.
Bacim sen niye gidiyorsun evden yahu?

Siz iyi misiniz? Bu ne sacma bir olaydır güldür güldür şovda mıyız? Tövbe ya büyük konuşmuyorum da bu ne ya ayyyy. Evli değilsiniz ERKEK ARKADAŞINIZIN ANNESI mustakbel kaynananiz gelip size yerleşmiş. Ayy bak yazdıkça saçmalık seviyesi daha da iyi anlaşılıyor😄 Göndersenize evlerine bu ne kadin sizle konuşmuyor, mutfağınızi sahiplenmiş.

Boşanma meselesi evlilik sonrası için demiştim aslında. Bende ne münasebet kısmında kaldım. Erkek arkadaşımla durumu konuştum bu şekilde olmaz bak diye. Fakat o annesiyle benden gizli konuşmuş. Annesi hemen ağlamış sonra geldi bana ağladı birlik olalım istiyorum ben seni kızım olarak görüyorum sende beni annen olarak gör diye ama samimi gelemedi bana
Hakikaten bilmiyorum ben, siz bu işleri oyun mu sanıyorsunuz? Ne kızı yahu, ay bilmukabele ne meraklısınız evcilik oynamaya. 🤣 Hadi onun derdi belli, beleşe yerleşmeye geliyor, sizin ne kârınız var bu oyunda? İnsanlar neden nikahsız bir evde yaşar? Aileler ile iç içe olmamak için, evliliğin getirdiği toplumsal sorumluluklardan sıyrılmak için. Siz utanmayacak mısınız arada nikah bile yokken kaynana derdi ile cebelleşmeye? Ya bak gülerler size yapmayın etmeyin ahahsjdj bu konu beni benden aldı.

Ahretlik eskiden kız aileleri de öyle gördüğünden kayınvalideyle oturmaya razı oluyorlardı da şimdi niye böyle oluyor yahu🙄

Ne hikmetse kızlar anne babalarından kopuyor erkekler koparmıyor, memlekette ne kadar ana kuzusu erkek varmış, yalnız yaşayamazmış ba ba ba🤦‍♀️
Ben böyle şeylere sinir oluyorum ya, geçen eşim bir kanalda anasının kuzusu diye bir program başlamış mı başlıyor muymuş neymiş, sen bayılırsın seyretmelere doyamazsın aç seyret diyor, biliyor bol bol bipli şeyler diyeceğim🤣
Ahretlik bizim kültürümüzde var maalesef,kızı alırlar iş biter mantığındalar,erkeklerde iş öyle değil.
Evlenene kadar ana oğul didişirken bir anda manyakça bir sevdaya düşüyorlar nedense,çok kıymetli oğluşları oluyor hemencecik.
Tlc kanalında seyret derim,bizim kaynanalara 1000 basıyorlar,acaba kurgumu diyede düşünüyorsun yani,ekimde başlayacak yeni bölümleri haber veririm sana izle mutlaka :KK53:

Anne evladını koruyorsa her yol mubahtır diyorum ben. :KK53:
Gerçi konu sahibi aşırı sessiz, annesi de öyleyse fena.
Benim annem serttir ve sinirlidir. Ben de öyleyim. Anneler kızlarını etkiliyor.
Damadın dayısı bile dominant annen diyor:))
Sessiz kalmakta çözüm değil,göstereceksin dişini.

Hayatimda daha sacma cok az sey duydum. Evli bile olmadiginiz bir adamin annesi ile yasamak...?

Aileniz bu duruma nasil goz yumuyor? Benim annem sanirim duyar durmaz atlar gelir duruma el koyardi.

Siz de esyalarinizi kimseye heba etmeyin, ben bu tarihte annemin yanina donuyorum, esyalari ister sana satayim siz evde oturmaya devam edin, istemiyorsan ben elden cikaracagim ya da yanimda goturecegim deyin.

Zaten siz annesi ile yasamayi istemeyince erkek arkadasiniz iliskiyi bitirir, siz de bunun farkindasiniz o yuzden caresiz hissediyorsunuz.

Hayatiniz bir adami kaybetmemek icin yaninda promosyon kaynana ile heba olmaya deger mi? Karari siz vereceksiniz.

Çok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm ya
Siz olmadan birbirlerini çekemiyorlar bile, bir araya gelecek olmalarına bile sebep sizsiniz, bi de utanmadan anacı oğulcu can ciğer kuzu sarması bunlar. Kapalı kızı bulur bulmasına, kendilerini besleyecek kızı daha nerden bulurlar , o anası her kıza nazlı gelin gibi satabilir mi faydasız oğlunu, bak orası büyük sıkıntı.

Çok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm ya

Vallaha "evlenince kapanacaksin bak görürsün" diyen adami evden atarim. Aydinlanman daim olsun. Ikisini de hayatindan cikart

Ha bir de tavırları vs. sizi evden göndermeye yönelik. Aklınca hem oğlundan ayıracak hem de ev kendine kalacak. Taktiğe bakın. :KK53:
Oğlundan ayrıl ama evden ayrılma derim. Ekmeğine yağ sürme elin kadınının.
Yanılıyorsun şekerim, konu sahibi kaçarsa işine gelmez. Hizmetçisiz o evin tadı olmaz, konu sahibi olmazsa kim kirayı, faturaları, marketi ödeyecek hem? Şapşik misin ?

X