Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

Evet büyük oranda yetiştirilme tarzından geliyor.

Kesinlikle katılıyorum, konu sahibi kızcağız o kadar pasif , ezik yetiştirilmiş, sindirilmis ki 25 yaşında bu duruma düşüyor işte
Boşuna demiyoruz kız çocuklarınızı düzgün yetiştirin diye
Yani acayip sinirleniyorum kız ailelerine , benim 6 yaşındaki kızım daha güçlüdür konu sahibinden

Evlenince o kötüledikleri annelerini baş tacı yapıyorlar.
Şimdiki aklım olsa annesine düşkün biriyle asla evlenmezdım. Gerci 6 yılda düzeldi ama benden cok şey gitti.
Dünyanın sonu değil sakin arkana bile bakma çünkü ileride anam anam diyecek emin ol.

ben 21 yillik evliyim, benim kaynanam bile kışı bende geciremez. Evi var yeri var, hasta filan olmadiktan sonra niye kışı bende geçirsin ki ? Yanlış anlaşılma olmasin, kendi annemi de asla öyle yatılı davet etmem, o da kendi evini tercih eder. Nasıl alıştırırsanız öyle gider...

30 yasindayim ama su anki 20-25 yas iliskilerini gordukce ben de aynisini hissediyorum.

Daha ozgurlesen bir nesil oldu guzel ama bir seyleri farkli oldu sanki duygusal gelisimleri geriden geliyor, gec gelisiyor??
Ben de 26 yaşında dediğiniz şekilde hissediyorum 😂😂. Erkek arkadaşımla iyi ki üniversitede birbirimizi bulup piyasadan çekilmişiz diyoruz haftalık olarak 😄. Sevgilisi olmayan arkadaşlarımdan neler neler duyuyorum, iyi ki şu an yeni flörtleşip biriyle ilişki kurmaya çalışan birisi değilim diye seviniyorum 😅.

X