- 29 Eylül 2022
- 34
- -8
- 27
- Konu Sahibi Zamaneinsan
Çok haklısınız, siz anlatınca farkettim şu an bi aydınlanma yaşıyorum. Ben açık biriyim. Çok açık giyinmem ama yaşadığım şehir çok sıcak olduğundan şort giyerim. Annesi birkaç yıl evvel oğluyla büyük kavga etti. Benim açık olmam ve kedi beslemem sorunmuş. Kapalı gelin istiyormuş. Sonra onlar aralarında çözdüler. Bir daha laf olmadı ama geçenlerde annesi gelmeden kapanma muhabbeti yapmaya başladı. Kızdım bir daha konuyu açarsa kendine kapallı biriyle birlikte olabileceği ve ben içimden geldiği takdirde kapanabileceğimi söyledim. Evlenince kapanacaksın bak görürsün dedi. Baya tartıştık. Şu an aydınlanıyorum. Evet erkek arkadaşımın annesine kızıyorum ama erkek arkadaşımda ne kadar gözükmese de anneciymiş. Ay çok körmüşüm yaKopamıyoruz kopamadık diye beyninize yer etmeyin öyle de bir güzel kopulıyor ki çok uzun süreli bir ilişkim vardı sürekli beni eleştirir annem şununu beğenmiyor kıyafetini beğenmiyor diye beni üzmeye çalışır ve başarırdı sürekli kafama takardım sürekli ailesini arardım konuşurdum onunla aramız iyi olsun diye ah ne salakmisim . Bir gün her şey gerçekten canıma tak etti dedim bitti Bir daha asla olmayacak çok yalvardı yakardı hıçkıra hıçkıra ağladı ama ben de çoktan bitmişti acı çektim mi çektim hatta aylarca göz yaşı döktüm ama oooh iyiki bitti diyorum şimdi