Düşünüyorum, dünyanın en yakışıklı en kibar en nazik en düşünceli en saygılı adamı olsun. Annemi bırakamam, oğlumdan ayrılamam muhabbetini duysam koşarak kaçarım. Bu karakterde bir erkeği nasıl sevip aşık olabiliyorsunuz?
Evli çocukluyum bu halde yine ya yollarım ya ben terkederim. Daha evli değil bir şey değil ne meraklısınız milletin derdini çekmeye. Anne hastadır yaşlıdır, tabii bir elin üstünde olur ilgilenir ihtiyaçlarını giderirsin. Bu ne ya hiç bir resmiyeti olmayan kadının evine gelip çöküyor ana oğul. O çok sevdiğiniz erkek arkadaşınızda hiç utanma yok mu? Kendi gelip yayıldığı gibi annesini de katıyor peşine. Siz de kendi annenizi çağırın, bakın bakalım o sevgiliniz nasıl rahatsız oluyor kalabalıktan.
Hadi kadın tatlı dilli olur, rahatsızlık vermez, bir işin ucundan tutar tamam dersin. Yine de denmemeli bana göre ama herkes farklı düşünebilir. Evli veya değil bir çiftin evine gidip yerleşmek tam bir görgüsüzlük. Anasında terbiye olsa oğluna öğretirmiş. Daha evlenmeden boşanmaktan bahsediyorsunuz, en azından biraz da olsa görmüşsünüz geleceği.