Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baba parasını kullan kime ne yahu kime neyi ispatlamak zorunda hissediyorsun?

Yazmamın doğru olmadığının ben de farkındayım fakat insanların beğenmediği psikiyatrist arkadaşım tavsiye edinde ne kaybederim dedim zaten sinirlerim bozulmuştu belki de hassas bir zamanda yanlış anlaşılmak belki de doğru anlaşıldığım cümlelerde bile art niyetli yorumlar görmek böyle sinirlendirdi bilmiyorum açıkçası

Dedem eski kuyumcu, e devlet şifremi de vereyim mi
Ben bir üyeye inanmamistim ve bana atacaktı neredeyse. Birkaç anne baba ve dedesi vardı. Hepsi de zengindi. Birden onu anımsadım. Keşke gelse yine. Sizin aracılığınızla ona sesleniyorum. Lütfen gel

Dedem eski kuyumcu, e devlet şifremi de vereyim mi

Benim babam bu kadar zengin değil. Dededen kuyumcu değiliz. Kendi de inşaat mühendisi değil.
Ortaköy’de güzel bir evde yaşıyor birkaç dairesi var.
Eşimin ailesi batık esnaf.
Eşimin ailesine destek oluyoruz arada. Olsun kızım boşver ihtiyaçları var diyor. Sakın bilenme diyor.
Ayrıca ev aldık babam destek oldu. Ev alınırken arabamı satmıştım. Şimdi bana 2. Arabasını ödünç verdi çocuk var lazım olur diyor.
Beni bir ev için araba için böyle alçaltmadı hiç yalıları olmadığı halde rahat yaşatmaya devam ediyor sağolsun.
Sizin babanızdan kopmanız lazım farkında mısınız?

Derma uzmanligini da hacettepede mi yapiyorsunuz yoksa istanbulda mi?

Şimdi daha mı iyi oldu? İnsanları tehdit ettiniz tuhaf tuhaf diyaloglara girdiniz. Yaptığınız mesleğe davranışlarınız yakıştı mı?

İlk tusu kontenjan fazlalığı sebebiyle şubat tusu olarak sayıyoruz hiçbir intörn eylül tusuna hazırlanmaz hakkıyla intörnlük yapmak imkansız yoksa
İlk tus Eylül tusudur doktor hanım. Büyük atama da eylüldedir. Eylülde internler sınava girer. Kadro fazla açılır

Ben bir üyeye inanmamistim ve bana atacaktı neredeyse. Birkaç anne baba ve dedesi vardı. Hepsi de zengindi. Birden onu anımsadım. Keşke gelse yine. Sizin aracılığınızla ona sesleniyorum. Lütfen gel
Ay gelmesin o. Ağzı foseptik çukuru gibi onun

Yahu burada biz kadınlar birbirimizle ne kavgalar ediyoruz neler görüyoruz mesajlarda bak var ya zerre umrumda değil hatta şu emoji atılanlar var ya onun bildirimleri kapalı bende o kadar umrumda değil iken sen ki doktor olmuşsun nasıl umrunda olabiliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…