Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani şimdi siz bana öğretmen değilsin deseniz derlerse desinler banane derim. Elimde kapı gibi diploma var ekmeğimi buradan kazanıyorum. Siz öyle dediniz diye öyle mi oldum. Çok takılması garip geldi
Şimdi senden bir işkillendim demek kapı gibi diploman var

Ben de bu kadar zengin olduğunu iddia eden insanların, forumda aşağı gördükleri insanlardan fikir almalarına anlam veremiyorum.
Bu kadar zengin olsam en iyi terapistlerle çalışırım, çoğumuz ömründe milyon milyar görmedi belki de zengin derdi anlamıyoruz

Ya şöyle bir şey var, bu mal mülk neden kendi üzerine değil kızının üzerine? Ne için? Mesela seçimler oluyor, mal varlıkları açıklanıyor.

Bu arada, ben bu kadar zengin aile kızı olup, avukat ücreti dert edeni görmedim.

Senin zaten bayaaa tanıdık avukat, savcı, hakim tanıdığının olması gerek mantıken.

Dr gökçen erdoğan ile terapi seansı yapıp orgazm olmayı öğrenmenizi dilerim belki saldırganlığınız azalır.
Orgazm konusunda sıkıntı yaşamıyorum ve Dr Gökçe Erdoğani tanımıyorum ama ihtiyaç olması durumunda kendi psikiyatr arkadaşlarımdan destek alırım. Sizde duzgun bir doktordan destek alın bence, isterseniz tavsiyede bulunabilirim

14 Nisan'da üye olup 84 tane mesajla nasıl üyelerle birbirinize girmeyi başarabildiniz ya hu?
Bir insan bir günde bunu nasıl başarabilir?
Buranın gedikli ban üstadları bile başaramazdı bu kadarını.
Biz öğretmenlerin suratına suratına sövdüler şu forumda hiç aklımıza gelmedi konu açmak. :) İlginç yani.

İnstada ünlü bir kadın doğumcu

Baba parasını kullan kime ne yahu kime neyi ispatlamak zorunda hissediyorsun?

Dedenin osmanbey taraflarında kuyumcu dükkanı mı var?
Allah akıl fikir versin sanırım kudurup bir ay rüyalarında bu başlığı göreceksin sen seviyesiz olursan ben daha seviyesiz olurum altı ay devlet hastanesinde doğuda çalıştım istersen yarışalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…