Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ben de hatırlıyorum önceki konuda Ankara tıp dendi. Şimdi Hacettepe tıp olmuş

Birinde uzmanlık yapmıştır birinde okumuştur vs olabilir.
Doktorum diyorsa doktordur. Gerisi bizi bağlamaz banane.
Ama başka sıkıntıları var hatunun ya çok takıntılı.
Bir de babasına falan bu kadar bağımlı olması normal değil.

Babayı da mı kıskanıyorsunuz? Baba milyonlarca kira geliri olan ama ailesi ev istiyor diye evleri üstüne yapmayan yalıda oturan biri, ya bu kadar evlerde bi tane ev ailesine de verebilirmiş ben verirdim. Zaten her ay yeni bir ev alınıyor

Siz taze doktorken size de sahte doktor dense siz daha az bir tepki verir miydiniz
Bir insan bir şeye haddinden fazla tepki veriyorsa o konuda çözemediği bir sorunu vardır. Mesela ailede ayrımcılık görmüşse yaninda iyi niyetle bile başkası övülse kötü etkilenir. Ya da iyi bir iş bulup çalışamadığı için kendini kötü hissediyorsa yorgunum dediğinde 'ne yaptın ki' diyen insana karşı derin bir üzüntü hissedebilir. Yani normal insanların umursamayacagi şeylere büyük reaksiyonlar gosterir. Bu çok klişe bir psikolojik tespittir. Ne zaman bu gercegi benimsedim olaylara verdiğim tepkiler değişir oldu çünkü beni
etkileyen Şeylerin aslında karşı tarafla değil benimle alakalı olduğunu farkettim .
Bence siz de kendinize objektif olarak bir bakın. Sizi tanımayan insanların yaptığı basit yorumlara neden bu kadar takildiniz diye. Neden 3. Kişilerin görüşlerini bu kadar ciddiye alıp canınızı sıkıyorsunuz? Neden mesleginize karşı söylenen bir şeyi bunca icsellestiriyorsunuz? Bir çeşit kompleksiniz var ama bunun ne olduğunu sizin çözmeniz lazım. Bunu cozunce eminim olayları gereksiz icsellestirme huyunuz da azalacaktır.

Bu şey gibi ya bilmiyor musun, hani toksik ilişkisi olan, kaygılı bağlanan bi ablanın psikoloğu da demiş "Sen güzel seviyorsun." diye. Öyle.
Bahsettigi tarzda bir yasami, geliri olan, yalı muhabbeti yapan kadın, ailesi sevgilime ev vermiyor diye konu açsın. Arkadaşı git yüzleş bu cadı kadınlarla desin, kendisi hasta seçsin falan.
İnsan yazarken bir düşünür ne bileyim.

Hayır gerçekse bunlar daha kötü.

Yani şimdi siz bana öğretmen değilsin deseniz derlerse desinler banane derim. Elimde kapı gibi diploma var ekmeğimi buradan kazanıyorum. Siz öyle dediniz diye öyle mi oldum. Çok takılması garip geldi

Haftasonu özel klinikte ücretli yaptığım estetikten bahsettim, medikal tıbbi hizmetten bahsetmedim. Hastanede hasta seçme gibi bir durum söz konusu olamaz
Bakın benden size bir kadın tavsiyesi, kendini bu kadar açıklamak karşındaki insanlarda “bende bir eksik var, sizin üzerinizden kendimi tatmin etmem lazım” intibası uyandırır. Bunu psikolog falan olarak yazmıyorum baya normal insan olarak yazıyorum. Kendinizi bu kadar anlatma ihtiyacı hissetmeniz burdaki kadınların size yaptırdığı bir şey değil, sizin kendinizi ispat çabanız. Ben olsam o kadar bilenmem hiç tanımadığım insanlara. Ee buradaki kadınların durumunu biliyo musunuz? Kendisinin kim olduğunu? Annesinin ya da babasının kim olduğunu? Hiç diyor musunuz beni niye kıskansınlar ki? Buraya neler neler yazılıyor insanlar her yazılana inanmak zorunda da değil. Siz kendinizi bu kadar biliyorsanız burada ispat etmenize gerek yok. Çünkü inanın kimsenin umrunda değilsiniz. 2 gün dalga geçilir sonra unutulur

Ben de bu kadar zengin olduğunu iddia eden insanların, forumda aşağı gördükleri insanlardan fikir almalarına anlam veremiyorum.

Dedem eski kuyumcu, e devlet şifremi de vereyim mi

Canım boşverin burası sanal bir dünya. Sekmeyi kapattığınız an insanlar da yok olur biter gider. Takmayın kafaya. 2 hafta sonra başka bir konu açsanız insanlar nickinizi hatırlamaz bile.
hatirlama kismina katilmiyorum. 4 senelik evliyim, evliligimin ilk yili esimle yasadigim problemi yazmistim. aradan 4 sene gecmesine ragmen bazilari asla unutmuyor. ben unutmusum , burdakiler unutmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…