Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk tuş Eylül turşudur doktor hanım. Büyük atama da eylüldedir. Eylülde internler sınava girer. Kadro fazla açılır
Büyük atama ağustosta olur, ağustosta doğu görevine atandım. Sizin ilk tus dediğiniz mezuniyet sonrası tusta intörnlüğü rahat geçen cerrahpaşalılar dışında kimse derece yapamaz. Hacettepeliler için ilk tus=şubat tusudur

Büyük atama ağustosta olur, ağustosta doğu görevine atandım. Sizin ilk tus dediğiniz mezuniyet sonrası tusta intörnlüğü rahat geçen cerrahpaşalılar dışında kimse derece yapamaz. Hacettepeliler için ilk tus=şubat tusudur
Meslektaşınız mı yanlış biliyor yoksa siz mi?

Allah akıl fikir versin sanırım kudurup bir ay rüyalarında bu başlığı göreceksin sen seviyesiz olursan ben daha seviyesiz olurum altı ay devlet hastanesinde doğuda çalıştım istersen yarışalım :KK70:
Maşallah doktor hanım bir mesajla hem doğudaki insanları aşağılayıp hem kendinizi belli ettiniz 🧿
Merak etmeyin ya kimse dedeniz kuyumcu diye sizi kıskanmaz kendinizden Jeffrey Bezos’un gayrimeşru kızı gibi bahsetmekten vazgeçin 🤷🏻‍♀️

Aynen ya ben orta halli halimle kocamla kavga etsem terapistime yazıyorum🤣 yazıktır günahtır ya babasının kiralarını biraz kendisine harcaması lazım
Profesyonel gözüyle değil toplumdan yorum istedim kendi kadın hastalarımla veya arkadaşlarımla böyle özel bir konuyu konuşamazdım ayrıca arkadaşlarım ailemin durumunu çok bilmezler söylemem

Doktor hanım atmasanız mı? İnternlerin mezun olup girdiği ilk tus ağustos sonu bazen de Eylül başı yapılan tustur. O zaman ilk tusumda değil ikinci tusumda girdim demeniz gerekir.

Migrene çare buldum resmen Allah razı olsun. 😘
Hayatım kolaylaştı resmen Katip.
Beğenmediğim kitabı da yarım bırakıyorum. Eskiden zorlardım her şeye şans verirdim. Baktım ki hep benden gidiyor.
Dinlemiyorum o ses kayıtlarını mesela, dinlemedim de diyorum. Evet kırıcıyım, varsa sorular alabilirim. :KK53:

Profesyonel gözüyle değil toplumdan yorum istedim kendi kadın hastalarımla veya arkadaşlarımla böyle özel bir konuyu konuşamazdım ayrıca arkadaşlarım ailemin durumunu çok bilmezler söylemem
Ee herhangi bir terapiste psikoloğa danış panik atak dolayısıyla terapistim var derdim var ise giderim ona anlatırım rahatlarım güzel de tavsiyeler verir güvenirim kendinize güvenebileceğiniz anlatabileceğiniz uzmanlar edinin tavsiye ederim.

Doktor hanım atmasanız mı? İnternlerin mezun olup girdiği ilk tus ağustos sonu bazen de Eylül başı yapılan tustur. O zaman ilk tusumda değil ikinci tusumda girdim demeniz gerekir
Haklısınız ikinci diye belirtmem gerekirdi hocam, ancak altı yıl boyunca ilk tus şubat tusudue intörnlükte eşek gibi çalışılır lafını duyduğum için acele ile yazdığımda ilk tus demişim kusura bakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X