- 13 Ağustos 2022
- 2.271
- 7.421
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Ay kim çok merak ettimAaa kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kim çok merak ettimAaa kim
Ünlü tanıdıkları da varmış wooowwwwİnstada ünlü bir kadın doğumcu
Baba parasını kullan kime ne yahu kime neyi ispatlamak zorunda hissediyorsun?
Ben bir üyeye inanmamistim ve bana atacaktı neredeyse. Birkaç anne baba ve dedesi vardı. Hepsi de zengindi. Birden onu anımsadım. Keşke gelse yine. Sizin aracılığınızla ona sesleniyorum. Lütfen gelDedem eski kuyumcu, e devlet şifremi de vereyim mi
MeraklıAy kim çok merak ettim
Dedem eski kuyumcu, e devlet şifremi de vereyim mi
Derma uzmanligini da hacettepede mi yapiyorsunuz yoksa istanbulda mi?Yazmamın doğru olmadığının ben de farkındayım fakat insanların beğenmediği psikiyatrist arkadaşım tavsiye edinde ne kaybederim dedim zaten sinirlerim bozulmuştu belki de hassas bir zamanda yanlış anlaşılmak belki de doğru anlaşıldığım cümlelerde bile art niyetli yorumlar görmek böyle sinirlendirdi bilmiyorum açıkçası
Aynen ya ben orta halli halimle kocamla kavga etsem terapistime yazıyorum yazıktır günahtır ya babasının kiralarını biraz kendisine harcaması lazımBen de bu kadar zengin olduğunu iddia eden insanların, forumda aşağı gördükleri insanlardan fikir almalarına anlam veremiyorum.
Şimdi daha mı iyi oldu? İnsanları tehdit ettiniz tuhaf tuhaf diyaloglara girdiniz. Yaptığınız mesleğe davranışlarınız yakıştı mı?Yazmamın doğru olmadığının ben de farkındayım fakat insanların beğenmediği psikiyatrist arkadaşım tavsiye edinde ne kaybederim dedim zaten sinirlerim bozulmuştu belki de hassas bir zamanda yanlış anlaşılmak belki de doğru anlaşıldığım cümlelerde bile art niyetli yorumlar görmek böyle sinirlendirdi bilmiyorum açıkçası
Benim dedem de zengin denize sıfır evi var vallahi doğru bakDedem eski kuyumcu, e devlet şifremi de vereyim mi
İlk tusu kontenjan fazlalığı sebebiyle şubat tusu olarak sayıyoruz hiçbir intörn eylül tusuna hazırlanmaz hakkıyla intörnlük yapmak imkansız yoksaİlk tusunuzda gitmiştiniz????
İlk tus Eylül tusudur doktor hanım. Büyük atama da eylüldedir. Eylülde internler sınava girer. Kadro fazla açılırİlk tusu kontenjan fazlalığı sebebiyle şubat tusu olarak sayıyoruz hiçbir intörn eylül tusuna hazırlanmaz hakkıyla intörnlük yapmak imkansız yoksa
İzmirdeyimDerma uzmanligini da hacettepede mi yapiyorsunuz yoksa istanbulda mi?
Bir buradaki uzun yazıları okumuyorum.Bunun hepsini okuyabilen cindir.
Bence canınıza tak etmiş artık yoksa kimse böyle alalade bir şeyi uzun uzun yazmaz. Sabırlar diliyorum.Siz taze doktorken size de sahte doktor dense siz daha az bir tepki verir miydiniz
Ay gelmesin o. Ağzı foseptik çukuru gibi onunBen bir üyeye inanmamistim ve bana atacaktı neredeyse. Birkaç anne baba ve dedesi vardı. Hepsi de zengindi. Birden onu anımsadım. Keşke gelse yine. Sizin aracılığınızla ona sesleniyorum. Lütfen gel
Yahu burada biz kadınlar birbirimizle ne kavgalar ediyoruz neler görüyoruz mesajlarda bak var ya zerre umrumda değil hatta şu emoji atılanlar var ya onun bildirimleri kapalı bende o kadar umrumda değil iken sen ki doktor olmuşsun nasıl umrunda olabiliyor?Yazmamın doğru olmadığının ben de farkındayım fakat insanların beğenmediği psikiyatrist arkadaşım tavsiye edinde ne kaybederim dedim zaten sinirlerim bozulmuştu belki de hassas bir zamanda yanlış anlaşılmak belki de doğru anlaşıldığım cümlelerde bile art niyetli yorumlar görmek böyle sinirlendirdi bilmiyorum açıkçası
Migrene çare buldum resmen Allah razı olsun.Bir buradaki uzun yazıları okumuyorum.
Bir de wp'tan atılan 3+ dakikalık ses kayıtlarını dinlemiyorum.
Çok iyi geliyor, tavsiye ederim.