- 17 Ağustos 2011
- 22.191
- 138.747
-
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Herhangi bir arkadaşınız olmasına şaşırdım.Daha önceki konuma girip yazılan şeylerin seviyesine bakar mısınız bence az tepki vermiyorum (+yardım al diyenlere ithafen: psikiyatrist arkadaşıma durumu anlattım o da en doğru yolun yüzleşmem olduğunu söyledi)
Cüneyt Arkın da diyordu ya sen doktor değilsin şırıngada hava boşluğu varYıllarca açılın ben doktorum demek için tıp okumuş. Millet de hassas damarına basmış ne yapsın
Adam doktor anlıyor tabii kiCüneyt Arkın da diyordu ya sen doktor değilsin şırıngada hava boşluğu var
Haftasonu özel klinikte ücretli yaptığım estetikten bahsettim, medikal tıbbi hizmetten bahsetmedim. Hastanede hasta seçme gibi bir durum söz konusu olamazŞerefiniz üzerine ettiğiniz hipokrat yeminine bu sığıyor mu peki?
Vallahi ben diğer konunuzu okumadım ama kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissettiğinize göre, yorumlar size dokunmuş. Buradaki kadınlardan nefret etme noktasına geldiyseniz, niye kendinizi buradaki kadınlara daha da açıklama çabasındasınız ki? Şimdi bu açıklanıza gülmez mi insanlar?
Cüneyt Arkın da doktordu öyle diyorsa vardır bir bildiği.Cüneyt Arkın da diyordu ya sen doktor değilsin şırıngada hava boşluğu var
Helal olsun..+hacettepe ingilizce tıp mezunuyum
Ay bu yeşilçamAdam doktor anlıyor tabii ki
Şu milyonlar sende olsaydı yengenç ne güzel harcardın , vizyonuna bayılıyorumHerhangi bir arkadaşınız olmasına şaşırdım.
Konuya gelecek olursak aylık geliri üç milyon üstü olan bir kadın "baban evini senin üstüne yapsın" mi diyor yani nişanlısına? Bu yüzden kavga mi ediyorlar?????
Bunu sizin aklınız alıyor mu? Üç ay birikim yapın en güzelini alın. Niye insanların gözünde kendinizi küçültesiniz ki?
Psikiyatrist arkadaşı demiş, git o kötü kadınlara hadlerini bildir, milyonlarını anlat demiş
Biliyorum geyik yapmıştım :)Ay bu yeşilçam
Ay evet dimi doktordu o da unuttum vallahi. HaklısınCüneyt Arkın da doktordu öyle diyorsa vardır bir bildiği.
Romatolojik antikor baktırmanızı tavsiye ederim geçmiş olsun. Cerrahi estetik yapmıyorum dermatoloğumDoktor hanım dizlerim çok ağrıyor vallahi şaka da değil mr'de bir şey çıkmadı, dizimi bükerek oturamiyorum.
Bir de burnumu bedava estetik yapabilir misiniz ?
Hepsini kim okuyacak yaBunun hepsini okuyabilen cindir.
Ailem istanbulda :))