Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herhangi bir arkadaşınız olmasına şaşırdım.
Konuya gelecek olursak aylık geliri üç milyon üstü olan bir kadın "baban evini senin üstüne yapsın" mi diyor yani nişanlısına? Bu yüzden kavga mi ediyorlar?????
Bunu sizin aklınız alıyor mu? Üç ay birikim yapın en güzelini alın. Niye insanların gözünde kendinizi küçültesiniz ki?

Haftasonu özel klinikte ücretli yaptığım estetikten bahsettim, medikal tıbbi hizmetten bahsetmedim. Hastanede hasta seçme gibi bir durum söz konusu olamaz

+hacettepe ingilizce tıp mezunuyum
Helal olsun..

Ben olayı tam bilmiyorum ama takmayın. Siz daha bu hayatta neler görüp duyacaksınız.

Burda daha neler neler var, zamanında tutulan, sevilen çok üyenin sahtekar olduğu ortaya çıktı. Bir de her konu açana kibarlık adı altında saldırıyorlardı en son kendileri rezil oldu..

Siz, kendinizi biliyor musunuz gerisi teferruattır..

Sizin kira gelirlerinizi nereye harcadığınız bizi niye ilgilendirir ki isterseniz kendinize harcayın isterseniz yardım yapın bağış yapın olamamışsınız hanımefendi ne okursanız okuyun olamamışsınız oldum diyen insanda kibir olmaz. Kimseye kendinizi ispat etmek zorunda olmadığınızı öğrenememişsiniz özgüven eksikliği var buradaki yorumları o kadar çok önemsemişsiniz ki uzunca bir parafrag yazmışsınız reel hayatta kendini ispatlayan insan kimseye kendisini üstelik sanal alemdeki insanlara kendini ispatlamaya çalışmaz olamamışsınız bilmiyorum doktor olmuşsunuz olmamışsınız ama kişisel gelişiminizi tamamlayamamışsınız üzgünüm.

Şu milyonlar sende olsaydı yengenç ne güzel harcardın , vizyonuna bayılıyorum

Sen 90larda fırtınalar estir, bir nesli şarkılarınla coştur, herkes yakışıklılığını konuşsun; sonra bir hanım kız çıksın, doktor olduğunu ve baba parası yemediğini anlatmaya çalışırken bir cümlede harcasın seni.
Adam 60'ını geçmiş, babanızdan küçüktür eminim. Siz bu adamdan ne istediniz be?!!!
Umarım Hakan Peker savcılığa verir sizi

Tanımadığınız insanlar sizin doktor olduğunuza inanmayınca ne oluyor, diplomanız elinizden mi alınacak?
Babanızın parası varsa da yiyin, afiyet olsun.
Her şeyi bu kadar takarsanız çabuk kırışırsınız haberiniz olsun.

Doktor hanım dizlerim çok ağrıyor vallahi şaka da değil mr'de bir şey çıkmadı, dizimi bükerek oturamiyorum.
Bir de burnumu bedava estetik yapabilir misiniz ?
Romatolojik antikor baktırmanızı tavsiye ederim geçmiş olsun. Cerrahi estetik yapmıyorum dermatoloğum

Ailem istanbulda :))

Biraz anlatsana, baban bir inşaat mühendisi olarak istanbul ve ankara'da bu kadar mala mülkü nasıl kazanmış? Yalı mesela? Yani ben şimdi gidip yarın bulsam hangi yalı sizin, gelip bir çayınızı içerim. Yalılar malum tarihi eser.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…