Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikiyatr arkadaşın git kadınlar kulübündeki kadınlarla yüzleş mi dedi 🙃
Kadin hasta alasiniz bile gelmemiş hem de ya. :KK70:
Ciddiye alacak bir şey göremedim uzun uzun yanınızda.
Bu şey gibi ya bilmiyor musun, hani toksik ilişkisi olan, kaygılı bağlanan bi ablanın psikoloğu da demiş "Sen güzel seviyorsun." diye. Öyle.

Konunun özeti

images
Bi espri vardı ablamı savcı biri istedi savcılığa verildiniz diye espri yaptım diye :)

Burada insanları savcılığa verirseniz kimliğiniz açığa çıkacağı için konularınızı mesajlarınızı eşiniz dahil tüm sülalenize yayar valla bu kadınlar çok fena siz şimdiden kocanızla paylaşın konularınızı mesajlarınızı falan bunlar kadın düsmanı olduğu için hepsini dökerler falan ben hiç güvenmem bunlara:63::63: benden size bir dost tavsiyesi

Hic tanimadiginiz ve gormediginiz sizide gormeyen asla karsilasmayacaginiz insanlarin ne dusundugunu bukadar takinti yapip boylesine aciklama yapmaniz sizce normalmi? Diger konuyuda biliyorum babanizin tavri cok itici yanlis sizinde ona hak vermeniz yanlisti bukadar hickimse hayattayken malini mulkunu cocuklarinin uzerine yapmak zorunda degil bunun konusulmasi heleki dunur gibi dis kapinin dis mandali olan birisnin bunun hakkinda konusmasi cok ayip ve abes gorgusuzluk yani babaniza neydi acaba onlarin malinin ogluna verip vermemesinden. Biraz komplekslisiniz sanirim ama ben her zenginin boyle kibirli oldugunu dusunmuyorum alcakgonullulk daha buyuk bir erdem bence

Evet ediyorum ve kadın hasta alasım gelmedi bayram sonu hep erkek hasta kabul ettim o derece
Şerefiniz üzerine ettiğiniz hipokrat yeminine bu sığıyor mu peki?

Vallahi ben diğer konunuzu okumadım ama kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissettiğinize göre, yorumlar size dokunmuş. Buradaki kadınlardan nefret etme noktasına geldiyseniz, niye kendinizi buradaki kadınlara daha da açıklama çabasındasınız ki? Şimdi bu açıklanıza gülmez mi insanlar?

Burada insanları savcılığa verirseniz kimliğiniz açığa çıkacağı için konularınızı mesajlarınızı eşiniz dahil tüm sülalenize yayar valla bu kadınlar çok fena siz şimdiden kocanızla paylaşın konularınızı mesajlarınızı falan bunlar kadın düsmanı olduğu için hepsini dökerler falan ben hiç güvenmem bunlara:63::63: benden size bir dost tavsiyesi
Düşünsene kayınvalidesi ve tüm sülale mesajları okuyormuş 😅🤣🤣

Emin değilim ama genel anlamda bir sıkıntısı var sanki.

Allah kolaylık versin ne diyeyim.
küstüm gittim geldim yüzleştim.
sanki bütün kk konusunu biliyormuş gibi..
şurda yazanı bu kadar kafasına takıp bayılan gerçek hayatta olumsuz bir tavırla karşılaşırsa ayılamazda.

Önceki konunuzda Ankara tıpta dereceniz olduğunu söylemişsiniz, hangisinden mezunsunuz tam olarak?

İşin içinde biri olarak söyleyeyim bu cümlelerde tazminatlik veya suç unsuru olusturabilecek herhangi bir şey yok.
Belki Ankara Tıpa yerleşmiş, cap yaparak Hacettepe ing. Tıpa geçiş yapmıştır?

Şerefiniz üzerine ettiğiniz hipokrat yeminine bu sığıyor mu peki?

Vallahi ben diğer konunuzu okumadım ama kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissettiğinize göre, yorumlar size dokunmuş. Buradaki kadınlardan nefret etme noktasına geldiyseniz, niye kendinizi buradaki kadınlara daha da açıklama çabasındasınız ki? Şimdi bu açıklanıza gülmez mi insanlar?
Psikiyatrist arkadaşı demiş, git o kötü kadınlara hadlerini bildir, milyonlarını anlat demiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X