- 18 Ekim 2017
- 5.986
- 36.478
- 33
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Cool story sis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şey gibi ya bilmiyor musun, hani toksik ilişkisi olan, kaygılı bağlanan bi ablanın psikoloğu da demiş "Sen güzel seviyorsun." diye. Öyle.Psikiyatr arkadaşın git kadınlar kulübündeki kadınlarla yüzleş mi dedi
Kadin hasta alasiniz bile gelmemiş hem de ya.
Ciddiye alacak bir şey göremedim uzun uzun yanınızda.
Bi espri vardı ablamı savcı biri istedi savcılığa verildiniz diye espri yaptım diye :)Konunun özeti
Fakirlik turnusolu et doğrama olamaz ya, kilosu 500 liraYine diyorum yalı diyoruz yalıdakiler et mi doğruyor asfgh . Bu zenginlikteki biri et doğrama deyimini bile bilmez neden doğrasın. Yine çok fakir kaldım
Kurbanda ama yılda 1 kere :)Fakirlik turnusolu et doğrama olamaz ya, kilosu 500 lira
Önceki konunuzda Ankara tıpta dereceniz olduğunu söylemişsiniz, hangisinden mezunsunuz tam olarak?+hacettepe ingilizce tıp mezunuyum
İşin içinde biri olarak söyleyeyim bu cümlelerde tazminatlik veya suç unsuru olusturabilecek herhangi bir şey yok.Umarım senin de babanın parası vardır çünkü yüklü bir tazminat ödeyeceksin :))))
Şerefiniz üzerine ettiğiniz hipokrat yeminine bu sığıyor mu peki?Evet ediyorum ve kadın hasta alasım gelmedi bayram sonu hep erkek hasta kabul ettim o derece
Düşünsene kayınvalidesi ve tüm sülale mesajları okuyormuşBurada insanları savcılığa verirseniz kimliğiniz açığa çıkacağı için konularınızı mesajlarınızı eşiniz dahil tüm sülalenize yayar valla bu kadınlar çok fena siz şimdiden kocanızla paylaşın konularınızı mesajlarınızı falan bunlar kadın düsmanı olduğu için hepsini dökerler falan ben hiç güvenmem bunlara benden size bir dost tavsiyesi
Et giren eve dert girmez derdi rahmetli anneannemKurbanda ama yılda 1 kere :)
Emin değilim ama genel anlamda bir sıkıntısı var sanki.
Belki Ankara Tıpa yerleşmiş, cap yaparak Hacettepe ing. Tıpa geçiş yapmıştır?Önceki konunuzda Ankara tıpta dereceniz olduğunu söylemişsiniz, hangisinden mezunsunuz tam olarak?
İşin içinde biri olarak söyleyeyim bu cümlelerde tazminatlik veya suç unsuru olusturabilecek herhangi bir şey yok.
Ailem istanbulda :))Ankara'da yalı mı var?
Et giren eve dert girmez derdi rahmetli anneannem
Psikiyatrist arkadaşı demiş, git o kötü kadınlara hadlerini bildir, milyonlarını anlat demişŞerefiniz üzerine ettiğiniz hipokrat yeminine bu sığıyor mu peki?
Vallahi ben diğer konunuzu okumadım ama kendinizi bu kadar açıklama ihtiyacı hissettiğinize göre, yorumlar size dokunmuş. Buradaki kadınlardan nefret etme noktasına geldiyseniz, niye kendinizi buradaki kadınlara daha da açıklama çabasındasınız ki? Şimdi bu açıklanıza gülmez mi insanlar?
Üniversite adı vermek istemediğim için sadece şehir adı yazmıştım ankara’da yazmam gerekirdi yanlışlık olmuşBelki Ankara Tıpa yerleşmiş, cap yaparak Hacettepe ing. Tıpa geçiş yapmıştır?
İkisi birbirini götürse doktor hanımın kaynanasına gitmesine gerek yok. Elbirliğiyle çözdük.güneş giren evede doktor girmez