Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beybisu, maalesef hayatına, kariyerine kendi emeğinle sahip olamadığın ve sonradan görme biri olduğun için kibirlisin.

Ooo savcılık shsjrj savcılık senin beğenmediğin yorumlar için iddianame hazırlamaz işin içindeyim biliyorum diye söylüyorum doktor hanım. Bir konu açtınız ve çoğu kişi haksız buldu sizi. Yeniden konu açınca haklı olmuyorsunuz. Bu arada kimse sanalda görmediği bilmediği kişiyi de kıskanmaz.

Evet ediyorum ve kadın hasta alasım gelmedi bayram sonu hep erkek hasta kabul ettim o derece
Bı derdiniz vardı ,konu açtıktan sonra dertleriniz büyüdü. Size yol gosterici ,objektif yorumlarda çok fazlaydı, diğer yorumları sallamayın niye hiç tanımadığınız ,onlarında sizi tanımadığı insanlarin laflarına bukadar takildiniz?

Doktor hanım sizin ne işiniz var ki bu aile ile ve bu nişanlı ile. Babam o kadar zengin yalılarda büyüdüm ABD de fellowship yaptım diyorsunuz, ordan ya da arkadaş çevresinden denginiz birisi olsa daha iyi olmaz mıydı? Kızım olsanız ve o kadar zengin kocam olsa ben size kızardım. Nişanlınızı da onaylamazdım

Yoo ben en bastan babaniza hak verdim. Davul bile dengi dengine.bence herseyi iyi tartin dusunun bu kadar iyi yetistirilmis en ince ayrintiya kadar dusunmus bir babanin kizida kalkipta kurbanda kaynanasina et dogramasin birr zahmet.
O kadar şey yazıldı aklınızda sadece et doğrama mı kadı et doğramasın da benini alsın boşverin

Yıllarca açılın ben doktorum demek için tıp okumuş. Millet de hassas damarına basmış ne yapsın

O kadar şey yazıldı aklınızda sadece et doğrama mı kadı et doğramasın da benini alsın boşverin
Yine diyorum yalı diyoruz yalıdakiler et mi doğruyor asfgh . Bu zenginlikteki biri et doğrama deyimini bile bilmez neden doğrasın. Yine çok fakir kaldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…