- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
-
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
Hipokrat yeminleri güncellensinGerçekten psikiyatr arkadaşınız anonim insanlarla yüzlesin mi dedi??
Ben de beni yazdı sandımDoktor hanıma doktor değilsin dediler diye destan yazmış
Kibirli demişsiniz evet öyleyim. Siz de aileniz yalıda otururken yıllarca ders çalışıp her sınavda derece yapsaydınız ve başarılı olup kendi paranızı hayal ettiğiniz gibi kazansaydınız benden çok daha fazla kibirli olurdunuz bir düşünün.
+hacettepe ingilizce tıp mezunuyumUmarım senin de babanın parası vardır çünkü yüklü bir tazminat ödeyeceksin :))))
Bı derdiniz vardı ,konu açtıktan sonra dertleriniz büyüdü. Size yol gosterici ,objektif yorumlarda çok fazlaydı, diğer yorumları sallamayın niye hiç tanımadığınız ,onlarında sizi tanımadığı insanlarin laflarına bukadar takildiniz?Evet ediyorum ve kadın hasta alasım gelmedi bayram sonu hep erkek hasta kabul ettim o derece
Sinirden ayilip bayılıyor işte
O kadar şey yazıldı aklınızda sadece et doğrama mı kadıYoo ben en bastan babaniza hak verdim. Davul bile dengi dengine.bence herseyi iyi tartin dusunun bu kadar iyi yetistirilmis en ince ayrintiya kadar dusunmus bir babanin kizida kalkipta kurbanda kaynanasina et dogramasin birr zahmet.
Birbirimizi kandırmayalım, bu mesajla şikayet edersen kimse seni ciddiye almaz. Tazminat falanda alamazsın.Umarım senin de babanın parası vardır çünkü yüklü bir tazminat ödeyeceksin :))))
Emin değilim ama genel anlamda bir sıkıntısı var sanki.bahsettiği konusunda insanlar doktor değilsin dedi diye mi ayılıp bayılmış?
Yıllarca açılın ben doktorum demek için tıp okumuş. Millet de hassas damarına basmış ne yapsınBı derdiniz vardı ,konu açtıktan sonra dertleriniz büyüdü. Size yol gosterici ,objektif yorumlarda çok fazlaydı, diğer yorumları sallamayın niye hiç tanımadığınız ,onlarında sizi tanımadığı insanlarin laflarına bukadar takildiniz?
Umarım senin de babanın parası vardır çünkü yüklü bir tazminat ödeyeceksin :))))
+hacettepe ingilizce tıp mezunuyum
Yine diyorum yalı diyoruz yalıdakiler et mi doğruyor asfgh . Bu zenginlikteki biri et doğrama deyimini bile bilmez neden doğrasın. Yine çok fakir kaldımO kadar şey yazıldı aklınızda sadece et doğrama mı kadıet doğramasın da benini alsın boşverin
Aynen öyle. Bir de anlamını bilmediğim terimden bir şeyler olmuş Ayşenaz’abahsettiği konusunda insanlar doktor değilsin dedi diye mi ayılıp bayılmış?