Çapa’nın Gururu Sendromu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanların ne taktığını asla umursayan biri olmadım ama sanal alem olunca demek ki insanlar klavyeden güç alıyor gerçekten sinirlerim bozuldu hayatımda ilk defa acile gidip serum yedim ben böyle hadsizlik seviyesizlik görmedim baba parasını kullanmıyorum dedim vazgeçemiyor demişler ev istemiyorum dedim paragöz demişler ben kadınlardan soğudum kadınlar kulübünde

Neden serum yediniz ki?

Muhatap olmayacağı insanların seviyesiz yorımlarına çıldırmış demek daha doğru olur şu siteye misafir olarak en çok sizin yorumlarınıza bakıp gülmek için giriyordum bari siz yapmayın…
Muhatap olmayacağınız insanların olduğu bir forumda ne işiniz var doktor hanım? Hayır cok mu ultra üst seviyesiniz? Paranizla mi döveceksiniz bizi

Hangi arkadaşımız burada sana Çapa'nın gururu demiş bilmiyorum ama Çapa gibi kaliteli bir yerden okumadığın çok belli oluyor.

Baban olmasa hiçsin beybisu. Gayette baba parası yiyip duruyorsun. Seni görende çapa'dan mezun olmuş, kendi başarısıyla emeğiyle hollanda'da ya da abd'de kanser tedavilerinde çalışmaya hak kazanmış, orada çalışacak kadar kendisine emek vermiş sanar.

Onca yıl tıp okuyup, erkek estetiği yapamayaaanlar var tmm mı yhaaa ben yapacağım desem utanırdım. Plastik cerrahi ile cerrahpaşa-çapa doktorları ne mucize ameliyatlar yapıyor. Bu gelmiş estetik diyor.

Doktor Hanımcığım olay nedir neler oluyor
Daha önceki konuma girip yazılan şeylerin seviyesine bakar mısınız bence az tepki vermiyorum (+yardım al diyenlere ithafen: psikiyatrist arkadaşıma durumu anlattım o da en doğru yolun yüzleşmem olduğunu söyledi)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…